Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא רוצה להרוס את השרשור, אז אכתוב קצר וענייני בנוגע למה שכתבת - אתה צודק לחלוטין במספרים. באמת יש גבינה צהובה מפוקחת ב44 לקילו. הבעיה היא שגם המחיר בפיקוח הוא שחיטה. זה צריך לעלות פחות מחצי מזה.

תראה, אני לא יודע מה מעמדך כרגע, אבל אין ספק שהגיבנות שהזכרת הן מוצרים שאינם נצרכים ברמה היומיומית בידי רוב העם. זה מה שנקרא, 'פינוק עצמי'. אבל כשבונים לעצמך תפריט שכולל מזונות קבועים, ואתה מוגבל בתקציב, פשוט טירוף לזרוק 44 קילו על גבנצ.

אני סטודנט עכשיו, ולמרות שהפרוטה מצויה בכיסי, בגלל שאני לא עובד כרגע, אני משתדל לצמצם כמה שאפשר בהוצאות. ככה שאני מחשב תמיד כדאיות קנייה. עקרונית, אני לא אסכים לשלם 44 שח על גבנצ. אם (בהערכות גסות ומהזכרון) קילו ביצים עולה 25~, קילו גבינה רכה עולה 20-25, קילו חזה עוף 25~, קילו עוף 20~, הרבה דגים עולים סביב ה 30, ואפילו בשר טרי טחון עולה 40 לקילו - נראה לי מטומטם להקצות משאבים זהים למוצר כלכך בסיסי כמו גבינה צהובה... בכל יום ובכל שעה אעדיף קילו בקר טחון באותו מחיר..

הפיקוח צריך לשים גבינה צהובה על לא יותר מ25 שח לקילו, וזה גם מה שיקרה כשיפתח השוק.

עכשיו שלא יהיו ספקות - אני אוכל הרבה, והקניות השבועיות שלי לאדם יחיד לא יורדות מה500 שח.. אבל אני מכניס בהם המון מוצרים במחירים לא מופקעים.. לצורך המחשה נוספת של העצבים שלי על מחירים מופקעים - הפסקתי לרכוש לחם מחיטה מלאה. שילכו קיבינימאט עם השטות הזאת - עולה פחות לייצר, וכל חודשיים מעלים את המחיר בעוד איזה שקל. יצא שהלחם שאני אוהב עולה כבר כמעט 20 לכיכר, כשאני קונה לפחות 2 כיכרות בשבוע. עברתי לפיתות ולחמניות מבני דודינו.

1. אין לי מושג מה עלויות הייצור של גבינה, אבל עקרונית מוצרי חלב יקרים בכל מקום.

2. הוצאה של 500 ש"ח לשבוע על מזון לאדם יחיד? אתה בזבזן רציני. אני מחזיק משפחה שלמה (5 מבוגרים) על 1000-1200 ש"ח בשבוע כולל מוצרי סופר שאינם מזון, ואני כלל לא קמצן. מה שכן - נממע ממוצרי יוקרה מובהקים ומקפיד על קניה במקומות הנכונים.

3. איני יודע היכן אתה קונה את הלחם, אבל המחיר נראה לי מופרז פראית. אני אוכל לחם מחיטה מלאה, העלות בסביבות 15 ש|"ח לככיר של 1-1.2 ק"ג (כלומר פי 1.5-2 מכיכר לחם סטנדרטית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מרק10

אתה בטוח שזה שבועי? כי חוץ מהלחמניות זה נראה כמו יומי (אם נמיר 6 עגבניות לפירות/ירקות שונים)

איך אפשר לנחש כמה אתה שוקל מבלי שנדע כמה שקלת לפני וכמה זמן זה מה שאת אוכל וזה גם בהערכה גסה

אם הייתי צורך את כל זה בשבוע אז תוך כמה חודשים היה נשאר ממני שלד של 70 קילו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ממש אפשר לענות בלי לדעת מה קורה בארוחת הצהריים.

אני לפי אותו ההיגיון יכול לתת לך את התפריט שלי בלי ארוחת ערב (סלט בבוקר וסלט בצהריים עם תוספת גבינה/טונה/עוף/אבוקדו וכו') ותחשוב שאני במשקל של דוגמנית אבל בארוחת הערב אני אוכל את המנה העיקרית.

צודק.

מרק10

אתה בטוח שזה שבועי? - בטוח ב-100 אחוז

כי חוץ מהלחמניות זה נראה כמו יומי (אם נמיר 6 עגבניות לפירות/ירקות שונים)

איך אפשר לנחש כמה אתה שוקל מבלי שנדע כמה שקלת לפני וכמה זמן זה מה שאת אוכל וזה גם בהערכה גסה- המשקל שלי כמעט לא משתנה נשאר קבוע כ-10 שנים.

אם הייתי צורך את כל זה בשבוע אז תוך כמה חודשים היה נשאר ממני שלד של 70 קילו

תפריט ארוחת הצהריים שלי משתנה מיום ליום אבל באופן כללי התפריט מכיל.

1. שוק או 2 שוקיים בגודל בינוני+מנה בינונית של אורז או תפוחי אדמה או פתיתים אפויים+כוס יין אדום ייבש.

2. בשר צלי גודל בינוני+אורז או תפוחי אדמה+כוס יין אדום ייבש .

3. גולש מנה קטנה+כוס יין אדום ייבש.

4. פלפל אדום ממולא+כוס יין אדום ייבש .

5. שניצל בינוני+כוס יין אדום ייבש.

בקיצור כול יום קצת בשר בלי מנה ראשונה.

אני גם אוכל כול יום כ-3 חתיכות עוגה או 3 אגוזי ליום וגם קצת פירות וירקות. ביחס לרוב האנשים שאני מכיר אני לא אוכל מספיק ירקות ופירות.

איזה כייף לי :)

פורסם

1-2 ביצים ליום.

בגבינה צהובה לא נגעתי מלא זמן, אבל אני אוכל גבינת סקי או צפתית/בולגית אם יש בבית

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
מזל טוב. זכית במטבוליזם קסום :)

כל מטר שמונימניק שיאכל את מה שהוא אוכל יהיה צנום שיבעים ומשהו גם ללא ההליכה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא מסוג האנשים שאוכל כפי יכולתך או לפי מראה עיניים. לפעמים אני קונה מנה שוארמה או פאלפל ולא מבין איך אנשים יכולים לתקוע 2 מנות פאלפל או סביך אחת אחר השנייה.

אני אוכל 3 ארוחות מסודרות ביום ואינני נשאר רעב לעולם.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...