Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הם לא

כל רופא משפחה יכול לרשום לך היום ציפרלקס.

יודע מה, כל רופא תורן יכול, אפילו אם הוא פוגש אותך בפעם הראשונה, בודאות.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

רבים וטובים פה רשמו ביתר דעת,

אך אני מסכים עם ואדים (דריש), שטיפול תרופתי צריך להיות מוצא אחרון. כי הוא הכי קל.

לבלוע כדור ולראות עולם ורוד, לא יפתור את הבעיה.

משכנתא זה קל

פורסם
כל רופא משפחה יכול לרשום לך היום ציפרלקס.

יודע מה, כל רופא תורן יכול, אפילו אם הוא פוגש אותך בפעם הראשונה, בודאות.

אם היה זה כך לא היו פסיכיאטרים. כן לאחר שיש אבחון ראשוני רופא המשפחה נותן חודש בחודשו מרשם.

how it's like to drive :twisted:

פורסם
אם היה זה כך לא היו פסיכיאטרים. כן לאחר שיש אבחון ראשוני רופא המשפחה נותן חודש בחודשו מרשם.

אני לא אומר שהמצב אמור להיות כך, אבל הוא פשוט כך.

מי יותר מי פחות עם אצבע קלה על ההדק, אבל הם יכולים ונותנים.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אני מכיר מישהי שהתחילה לעבוד בתור פסיכולוגית (כמובן, שאחרי לימודים וכו"...) והשכר ההתחלתי הוא אכן 300 ש"ח. משם כמובן זה רק עולה...

לדעתי האישית ומבלי להכיר את פותח השרשור, לקחת את הכלב לאזור מבודד ללא אנשים ולהתבודד, זה הכי כייף. אפשר לנקות את הראש מצויין עם החבר הכי טוב שלך.

פורסם

בהחלט וזה מה שאני עושה החל מהסתיו ועד תחילת האביב - אני יוצא לדיונות עם הכלב, משחרר אותו, הולכים, משחקים ונהנים. לפעמים יושבים בסבבה ונחים, מסתכלים על העיר.

אבל זה לא פתרון. זה מפלט זמני. אני צריך פתרון.

בנוגע לכדורים - מה רע בזה? אם זה יאזן לי את הכימיקלים אז מעולה! אני אוכל להרגיש נורמלי כי אני יודע מה אמיתי ומה לא. אני צריך להפסיק להיות חרד לכל דבר וזהו.

פורסם
בהחלט וזה מה שאני עושה החל מהסתיו ועד תחילת האביב - אני יוצא לדיונות עם הכלב, משחרר אותו, הולכים, משחקים ונהנים. לפעמים יושבים בסבבה ונחים, מסתכלים על העיר.

אבל זה לא פתרון. זה מפלט זמני. אני צריך פתרון.

בנוגע לכדורים - מה רע בזה? אם זה יאזן לי את הכימיקלים אז מעולה! אני אוכל להרגיש נורמלי כי אני יודע מה אמיתי ומה לא. אני צריך להפסיק להיות חרד לכל דבר וזהו.

הכי חשוב לאיזה קופת חולים אתה שייך ?

לתרופות לטיפול בבעיות שציינת יש המון תופעות לוואי שבחלקן עשויות לעבור תוך שבוע שבועיים ועם חלקן תצטרך ללמוד לחיות.

חלק מתופעות הלוואי אצל גברים היא ירידה בחשק המיני וגם קושי להעמיד את הקצין.

איזה כייף לי :)

פורסם

Fuck that.

מה לעזאזל?

שום ירידה בחשק המיני ושום קושי בהעמדת הקצין.

אין משהו נורמלי שלא דופק משהו אחר בגוף? כל תופעות הלוואי לא מתאימות לי. מצד שני, נשבר הקצין כבר מלחיות עם ההרגשה שיש לי.

פורסם

כל התופעות לוואי האלה מאוד נדירות ולא שמעתי מאנשים שחקרתי וגם על עצמי שבדקתי תרופות הם לא קיימות. תופעות היותר פופולאריות זה אי יכולת לשתות אלכוהול אפילו שנדי ועלייה/ירידה במשקל

פורסם

אם זה יעזור לי גם לעלות במשקל זה יהיה 2 ציפורים במכה אחת. אני ממש מקווה שלא ידפוק לי את החשק ואת ה-שלמה.

אני אפנה בשבוע הבא לרופאת המשפחה ומקווה שמשם נתקדם. אעדכן אם זה מעניין אנשים.

פורסם

אצלי המקרה הפוך. ציפרלקס מעלה משקל. אם אתה לוקח מטילפלינידט(ריטלין,קונצרטה) אז יש לזה השפעות שונות והפוכות

• תוכן חדש...