Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני בדיונים עם הועדה המקומית לתכנון ובניה לגבי בניה של חניה בגינה שלי - הבעיה היא שהם זזים כמו צב ואני כבר חסר סבלנות. משיטוט באינטרנט נתקלתי במוצר הזה, הרעיון להוריד את הרכב לגינה שלי שנמוכה ב- 2 מטר מהכביש ואז אפתור את הבעיה מיידית ולא אצטרך שם אישור (יש בגינה הרבה מקום, זה מעל 100 מ"ר). שאלתי היא כמה דבר כזה אמור לעלות בערך? למישהו יש ניסיון עם זה? כמובן שאתקשר ביום ראשון, אבל היום יום שישי ואני סקרן.

המוצר מיוצר באיטליה, רשום שהוא מסוגל להרים רכב עד 5 מטר ועד 20 טון - הרכב שלי הוא טון אחד והגובה כאמור 2 מטרים בלבד.

תודה רבה ושבת שלום,

גיא.

לוח עריכה02.jpg

פורסם

לא עדיף לאלתר איזה משטח מסיבי וסטטי אצל המסגר המקומי?

נראה לי שזה יהיה הרבה יותר זול ונגיש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא חשבתי על הכיוון הזה. הבעיה היא שאם תשים לב השולחן הרמה הזה עולה ויורד, זה כמו מעלית ואז ניתן להוריד ולהעלות את הרכב מהכביש לגינה ולהפך. מה מסגר יכול לעזור לי בזה? הועדה לא מסכימה שהרכב יהיה בגובה של 2 מטר בלי אישור "בניה", ולהוציא אישור כזה לוקח הרבה זמן, לכן אני מחפש דרכים אחרות להוריד את הרכב למטה.

מה הסדר גודל של עלות השולחן שבתמונה? שנראה אם זה בכלל רלוונטי.

פורסם

ראיתי שהוא עולה ויורד אך לא ירדתי לסף דעתך.

האם אתה מתכוון להוריד את הרכב למפלס הגינה בכל חניה או שמה תקבע אותו בגובה מסויים?

בכל אופן, הנה מה דוד גוגל אומר, תתחיל לעשות טלפונים ולברר מחירים.

אחרי זה צור קשר עם מספר מסגרים, עדיף באופן פיזי ועם תמונה של המוצר המבוקש ותבדוק אם הדבר אפשרי וכמה יעלה.

בהצלחה.

עריכה:

אם אתה מתעקש אז הנה לך האתר שממנו שלפת את התמונה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מתכוון להוריד אותו לגינה בכל חניה ואז לרדת מהמשטח הרמה ולהחנות את הרכב בצד כשהוא בתוך הגינה. הרכב לא ייסע הרבה בשלב הזה.

לגבי האתר אני יודע אבל אין שם מחירים, קישרתי אליו בהיפר קישור בהודעה המקורית (הייתי חייב, זה עניין של זכויות יוצרים). בכל אופן תודה לך, אעשה טלפונים ביום ראשון, נראה מה הסדר גודל.

הרעיון המקורי היה יותר טוב, והוא לבנות שביל גישה מתון בירידה ואז למקם את החניה איפה שייצא מבחינת גובה, ומעל זה לבנות פרגולה יפה.

פורסם

נדמה לי שפעם פרסמת תמונה של הגינה שלך ביחס למפלס הרחוב - נסה להעלות דומה כדי לעזור לחברים להבין את המקרה.

חוץ מזה, יש מוצרים דומים אחרים שהייתי בודק, כמו חניות כפולות ל-2 מפלסים - אולי לחברות האלה יהיה גם מוצר מתאים לשלך (חנייה בודדת, 2 מפלסים) שתקבל עוד הצעות מחיר.

• אחראי פורום
פורסם

ייצרנו רמפה דומה שמרימה RZR בעזרת כריות אוויר. אם להביא רמפה הידראולית יהיה יקר מדי, אתה מוזמן לפנות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רמפה סטאטית דורשת אישור בנייה והרמפה בתמונה נחשבת למעלית ותצטרך ת כל מה שכרוך בזה (כולל אישורי מהנדס ובדיקות שנתיות. לגבי אישור כנייה אני לא בטוח אבל יש סיכוי סביר שכן).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

^

מאד סביר שתצטרך למתקן כזה היתר בניה (בעצם סביר שכל מתקן דומה אם אחד השכנים שלך ידווח עליך לפיקוח).

זה כמובן מבלי לדבר על ביסוס ראוי וכו'.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
רמפה סטאטית דורשת אישור בנייה והרמפה בתמונה נחשבת למעלית ותצטרך ת כל מה שכרוך בזה (כולל אישורי מהנדס ובדיקות שנתיות. לגבי אישור כנייה אני לא בטוח אבל יש סיכוי סביר שכן).

בגלל זה הצעתי רמפה שאינה קבועה בקרקע. וכך לא צריך כלום.

אפשר לעשות אפילו מעץ.

משכנתא זה קל

פורסם

.שים אתה טון מתכת יקרה על עמודי עץ שלא מקובעים לכלום. זו שאלה של זמן עד שישמעו על זה בחדשות.

חוץ מזה גם אם תשים מכולה בחצר יבואו אליך עם דרישה לאישור בנייה. אפילו מחסני הפלסטיק מהום דנטר נחשבים למבנה למרות שבכל נאד שאחד האורחים תוקע הם עפים לקיבינימאט.

פורסם

תודה על העזרה והעצות, אבל אני לא מתכוון לבנות כלום מעץ או על גלגלים - זה מסוכן מידי. בעניין הרמפה זה לא מעניין את הועדה לבניה, הם בעצמם אמרו לי שכל עוד שכן לא מתלונן על משהו מסוים בכתב זה לא מעניין אותם ומצדם שאעשה מה שבא לי.

לאחר ביורוקרטיה ממושכת (מאוד!) הצלחתי לקבוע פגישה בקרוב עם המהנדסת הראשית ונראה מה יוחלט - אולי יאשרו לבנות חניה נורמלית על כמה עמודים קטנים ומעל זה פרגולה כמו שכולם עושים. בלי קשר, מחר ארים טלפון לחברה הזאת שמייבאת את הרמפה הזאת ונראה כמה הם רוצים.

פורסם

רמפה כזאת זה סיפור של עשרות אלפי שקלים, שווה לך ?

קנה כבר ליפט 4 עמודים משומש מהסוג שבתמונה מאחד המוסכים פושטי הרגל בחצי מחיר של חדש, וסגור ענין.

MediumPic_128_1.jpg

פורסם
תודה על העזרה והעצות, אבל אני לא מתכוון לבנות כלום מעץ או על גלגלים - זה מסוכן מידי. בעניין הרמפה זה לא מעניין את הועדה לבניה, הם בעצמם אמרו לי שכל עוד שכן לא מתלונן על משהו מסוים בכתב זה לא מעניין אותם ומצדם שאעשה מה שבא לי.

לאחר ביורוקרטיה ממושכת (מאוד!) הצלחתי לקבוע פגישה בקרוב עם המהנדסת הראשית ונראה מה יוחלט - אולי יאשרו לבנות חניה נורמלית על כמה עמודים קטנים ומעל זה פרגולה כמו שכולם עושים. בלי קשר, מחר ארים טלפון לחברה הזאת שמייבאת את הרמפה הזאת ונראה כמה הם רוצים.

זה לא יעניין אותם במשך כמה שנים ואז פתאום תקבל שומת ארנונה רטרואקטיבית וצו הריסה מלווה בקנס גדות.

• תוכן חדש...