Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה הזוי שהיה ודומה אצלי.

כולי רגוע בנסיעה בתוך חניה הגדולה מול קניון הזהב בראשון מחפש חניה אזור 7 בערב. הכביש שם לרוב של 2 נתיבים שבשני צידי הנתיבים חונות המכוניות . הופיעה רכב מולי5 אתם יודעים בנסיעה רגוע שנינו עוברים בלי בעיה אחד ליד השני. כמובן ההוא פותח חלון אמר מה אתה מתפרץ לנתיב שלי ... שמתי לב לבוש בגדי שוטר נראה עמחה כזה. אני אומר לו אתה לא שם לב אבל גם אתה בנתיב שלי :) . והתחלתי לצחקק . עצר אותי לקח רשיון נהיגב עשה לי ביקורת נשבע שישלח לי דו"ח. ברגע שנסע הוצאתי את האייפון להתקשר להתייעץ ואז הופתעתי הוא גם מחפש חניה הדלקתי את המצלמה ולהפתעתו של השוטר הוא גם היה עסוק בדיבור בנייד שלו :). כנראה שאחרי זה הוא מאוד מהר שכח מההשבעה שלו... וכך עברו להם 3 שנים.

פורסם

סיפור דומה שקרה לי זה שבאתי להכנס לתחנת דלק באזור היתי בנתיב השמאלי אני בא לפנות לימני על מנת להכנס לתחנת הדלק ושוטר פתאום בלם לי איך שאני פונה ימינה ועוד מאיים לתת לי שימוע (מה זה החרא הזה) בקיצור משטרה זה עבריינים חוקיים עוד לא הבנתם

Tuning:lol:

• תוכן חדש...