Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום ההולדת שלי הולך ומתקרב, ומאחר ויש לי כמות מוזמנים די גדולה, אני שוקלת לעשות את המסיבה הזו בחוץ - כך אני יכולה גם לערבב בין קבוצת העבודה לקבוצת החברים ולסגור סיפור בשקט (בעיקר את סיפור השידוכים - אני אספק את האנשים ושהם יעשו עם זה מה שהם רוצים).

המטרה היא לעשות סוג של על האש + מסיבה (יש גנרטור) ומאחר ומתחשק לי לעשות קצת רעש ולא בא לי להפריע לאף אחד לחיות אשמח אם תעזרו לי למצוא מיקום לאירוע :)

רוב תודות!

פורסם

אם את באיזור השרון אז אני ממליץ על יער קדימה או יער אילנות אחד מהשניים.

כאשר יער קדימה הוא קצת יותר סבבה ומסודר.

ויער אילנות הוא כמו חניון קק"ל כזה.

רותם

פורסם
אני אדייק - רצוי באזור ר"ג ת"א והסביבה (כי אני מעדיפה קל"ב אבל יש אנשים שמגיעים מאשדוד)

גבעת בטיח (פארק וולפסון) בגבעתיים, הפארק הלאומי ברמת גן

פורסם

אפשר גם לבוא?

האמת,הייתי מציע לך דווקא את "גבעה 69" זה קצת דרומית לאשדוד לכיוון אשקלון.

מקום שקט,מבודד יחסית, וליגה של מקום באמת.

פורסם

הורדתי את אשדוד מהסיפור פשוט כי רוב החברה הם מהמרכז, וכדי שהם יוכלו להגיע במונית שלא תעלה להם יותר מדי אני מעדיפה לעשות כמה שיותר קרוב לאזור המגורים של רוב המשתתפים

פורסם

אם רוצים בפארק הירקון אבל מקום קצת רחוק מההמונים, אפשר לחצות את הגשר ל"ראש ציפור", רצועת פארק לא גדולה בין נחל איילון לירקון. לא לגמרי מבודד אבל הרבה יותר שקט מהמדשאות שקרובות לחניונים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

או זה הכיוון.... נמאס מאירועים באמצע שבוע.

אם החבר'ה שלך לא בלאגניסטים במיוחד, אולי האופציה של לסגור את הקאנטרי בערב יכול לעבוד....

אנחנו שלחנו נציגה מטעמנו שנראית כמו מלאך :lol: וסגרנו קאנטרי בערב... בריכה,וכל שאר שטויות.

והבטחנו לסגור תמקום ב4 וחצי, וב 5 וחצי הכל נקי.

פורסם

נלקח בחשבון - ואני אפילו שוקלת להגיע לעמק החמוד שיש שם ליד האגם (אני רק צריכה לחשוב איך להביא לשם את הגנרטור)

קאנטרי זה לא בשבילי - אני מעדיפה פארק - יותר נחמד לדעתי.

פורסם

על האש ביום הולדת + גנרטור למוזיקה + חברים מאשדוד = מתכון קלאסי של רוסים ליום הולדת.

שלי ב14 לחודש וגם אני מארגן משהו דומה, יש הרבה מקומות בנתניה, את האזור שלך אני מכיר פחות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני לפני כמה ימים עשיתי בפלמחים, אחרי הצוק איפה שהאבנים מותר.

אין מה להגיד היה מאוד מאוד טוב שתיה+על האש+שינה עשה את העבודה! :)

ומזל טוב :-P

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
אם רוצים בפארק הירקון אבל מקום קצת רחוק מההמונים, אפשר לחצות את הגשר ל"ראש ציפור", רצועת פארק לא גדולה בין נחל איילון לירקון. לא לגמרי מבודד אבל הרבה יותר שקט מהמדשאות שקרובות לחניונים.

לאור מספר המלצות שמאששות את ראש ציפור - כנראה שזה יהיה המקום הנבחר

תודה על העזרה!

• תוכן חדש...