Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה היא לרכבים המשפחתיים המרווחים ביותר בספסל האחורי.

אני יודע על הרנו פלואנס. האם באמת כך או שיש נוספות ו/או מרווחות יותר?

פורסם

רנו פלואנס, רנו מגאן סטיישן, פולקסווגן ג'טה וסקודה אוקטביה.

לדעתי אלו פחות או יותר המשפחתיות ב-120-130 אלף ש"ח עם המושב האחורי המרווח ביותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מהשוואות שעשיתי נראה שעדיין הפלואנס היא עם הרוחב הגדול ביותר כאשר אלו שמתקרבות אליה נמצאות במרחק של 5 ס״מ או יותר. עד כמה זה משמעותי?

פורסם

אתה מדבר על רוחב חיצוני, זה שמופיע בקטלוגים? כי לא תמיד הוא משפיע ישירות על רוחב המושב האחורי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השאלה היא רוחב מושב אחורי לשלושה מבוגרים או רוחב להתקנת שלושה מושבי בטיחות ? שאלה שונה לחלוטין.

אולי תבדוק לגבי סניק 5 מושבים. עולה קצת יותר ממשפחתית (145) אך משומשת בת שנה שנתיים תהיה אטרקטיבית

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

סליחה אם לא הייתי ברור. המטרה היא להושיב מאחור מבוגר, ילד עם בוסטר + משענת + כסא תינוק.

לאחר שנה (פחות או יותר) יהיו מאחורה 2 כסאות תינוק ועוד בוסטר עם משענת

פורסם

אני רואה שגם שכחתי לציין שאני נוסע הרבה מאוד ולכן רכב חסכוני הוא משתנה חשוב לא פחות מהבטיחות ואני מכוון יותר לאלו בעלי מנוע הדיזל. בגלל זה חשבתי בהתחלה על הפלואנס.

פורסם

מזל טוב!

אני בדיוק באותה הסיטואציה. כרגע בוסטר עם משענת גב+ מושב בטיחות מלא. בעוד כשלושה חודשים בע"ה זה יהיה בוסטר + מושב מלא + אשתי מאחורה + סלקל במושב קדמי. יש לי אוקטביה. והזמנתי חדשה שתגיע עוד כשבועיים.

אם אתה חושב שבעוד שנה יכנס לך מאחורה ( אתה והאשה מקדימה) שני מושבי בטיחות מלאים ועוד בוסטר (אפילו רק בוסטר ישיבה) אז אתה טועה. מדדתי את כל המשפחתיות הממוצעות ובאף אחת זה לא נכנס. הבנתי שיש דגמים חדשים של מושבי בטיחות ובוסטרים שהם ממש צרים ומיועדים להצטופף במושב אחורי אז שווה לך לבדוק.

ליונדאי 35 אין ניתוק כרית אוויר למושב שלייד הנהג ולכן נפסלת מייד.

אם אתה קונה רכב מכספך הפרטי אז תראה מהי העלות \תועלת לגבי כל מכונית. הפתרון הכי טוב by far זה טנדרון. כמו רנו ברלינגו, פיג'ו פרטנר וכד'. זה מנוע 1.5 או 1.6 דיזל ידני סופר חסכוני ואמין, ספסל אחורי עצום (כ 1.5 מטר לעומת 1.35 במשפחתית הכי מרווחת), תא מטען ענקי וכל מה שאתה צריך. אם אתה קונה חדש אז הוא ממש מעוצב כמו מיניוואן עם שלושה מושבים נפרדים מאחור על מסילות או אופציה ל 7 מושבים עם כל הצרכים למשפחה.

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=67&SubModelID=1789&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&=&Info=

בין האוקטביה לפלואנס:

הייתי הולך על אוקטביה 1.2 גיר רגיל.

העניין שעד עכשיו לא רשמת את התקציב . יש חדשה ויש משומשות מ2009 ההבדל גדול במחיר

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
מזל טוב!

אני בדיוק באותה הסיטואציה. כרגע בוסטר עם משענת גב+ מושב בטיחות מלא. בעוד כשלושה חודשים בע"ה זה יהיה בוסטר + מושב מלא + אשתי מאחורה + סלקל במושב קדמי. יש לי אוקטביה. והזמנתי חדשה שתגיע עוד כשבועיים.

אם אתה חושב שבעוד שנה יכנס לך מאחורה ( אתה והאשה מקדימה) שני מושבי בטיחות מלאים ועוד בוסטר (אפילו רק בוסטר ישיבה) אז אתה טועה. מדדתי את כל המשפחתיות הממוצעות ובאף אחת זה לא נכנס. הבנתי שיש דגמים חדשים של מושבי בטיחות ובוסטרים שהם ממש צרים ומיועדים להצטופף במושב אחורי אז שווה לך לבדוק.

ליונדאי 35 אין ניתוק כרית אוויר למושב שלייד הנהג ולכן נפסלת מייד.

אם אתה קונה רכב מכספך הפרטי אז תראה מהי העלות \תועלת לגבי כל מכונית. הפתרון הכי טוב by far זה טנדרון. כמו רנו ברלינגו, פיג'ו פרטנר וכד'. זה מנוע 1.5 או 1.6 דיזל ידני סופר חסכוני ואמין, ספסל אחורי עצום (כ 1.5 מטר לעומת 1.35 במשפחתית הכי מרווחת), תא מטען ענקי וכל מה שאתה צריך. אם אתה קונה חדש אז הוא ממש מעוצב כמו מיניוואן עם שלושה מושבים נפרדים מאחור על מסילות או אופציה ל 7 מושבים עם כל הצרכים למשפחה.

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=67&SubModelID=1789&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&=&Info=

בין האוקטביה לפלואנס:

הייתי הולך על אוקטביה 1.2 גיר רגיל.

העניין שעד עכשיו לא רשמת את התקציב . יש חדשה ויש משומשות מ2009 ההבדל גדול במחיר

התקציב שלי הוא סביב ה-90 אלף ש״ח, בהתאם למה שאקבל על הרכב שלי.

למה הזמנת אוקטביה אם אתה בעד המסחריות?

האמת שחשבתי על אופציה המסחריות אבל מה שמריע אותי זה הבטיחות, החוסר באבזור כמו במשפחתיות והספק שמאחור בנוי ל-3 כסאות בטיחות

פורסם

אני בלי בעיה הכנסתי שני כיסאות בטיחות + בוסטר לרנו קנגו DCI מודל 2007 (הדגם הישן).

הדגם החדש של קנגו יותר מרווח ונכנס לתקציב בתור משומש. למשפחה רכב כזה מעולה. בגאז' ענק ונוח להעמסת דברים גדולים. חסכוני, ישיבה גבוהה ונוחה.

חסרונות - יש רק דלת צד אחת, ירידת ערך גדולה ואבזור .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...