Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! ,

אני חדש כאן בפורום (ובכלל בעולם הרכב )

לאחרונה רכשתי את המכונית הראשונה שלי - גולף cl שנת 98 יפיפיה

והחלטתי להחליף את המערכת הישנה שהייתה בה למשהו חדש יותר

ברוב טיפשותי( או לא - את זה אתם תגידו ) בלי לבדוק יותר מידי לפני בנושא ,

הלכתי אל חנות חשמל לרכב וסמכתי על המתקין שיתאים לי מערכת לתקציב שלי שלא היה בשמיים

בסופו של דבר הלכתי על :

רדיו דיסק : Clarion CZ202A

זוג רמקולים קדמיים (6.5 אינטש) : LSC6563 LG

ועכשיו לשאלות :

אני מעוניין להוסיף לכל העניין הזה גם סאב שכן מצאתי שזה החולשה של המערכת הנוכחית

ולמרות שעיינתי המון בפורום נשארתי מבולבל ,

קראתי שלרדיו דיסק הזה יש איזשהי הגברה לא חיצונית אך אני לא באמת מבין בזה מספיק

האם עם הרדיו דיסק שלי אני צריך מגבר ?

ושאלה נוספת -התקציב שלי הוא לא יותר מ 1000 ש"ח

ולכן גם רציתי לשאול האם ניתן להרכיב סאב ומגבר עם תקציב זה או שחבל על הכסף וכדאי שאחסוך עוד ?

ואם אפשרי אשמח להמלצות לסאב ומגבר או רק סאב שיתאימו לתקציב שלי

בתודה מראש , אביב שלום :-D

פורסם

אתה לא יכול לחבר לרדיו דיסק ישירות סאב מסיבה מאוד פשוטה שהוא פותח 17 RMS לכל ערוץ וזה לא מספיק לסאב ולדעתי כדיי לך לחסוך כסף לקנות רדיו דיסק יותר טוב ובמקום רמקולים קדימה לקנות קומפוננטים ויש לך מגבר שהוא לא רע ולא יקר ב500 שקל של פולס אודיו lanzar.co.il/Product.asp?Pid=BA2900&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=118&aff=Zap&lang=he

וסאב נחמד זה עוד סיפור של לפחות 500 שקל הייתי ממליץ לחפש סאב שיעבוד על 2 אום

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

• תוכן חדש...