Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי 2 רכבי פורד פוקוס משנתונים 2004 + 2008, והגיעה השעה להעביר את שניהם טיפול משמעותי.

שני הרכבים צריכים לעבור טיפול שנתי + טיפול טיימינג.

הלכתי לתומי למוסך המורשה בעיר מגורי (באר שבע) לקבל הצעת מחיר. הסכום שננקב לשני הרכבים היה כ-5500 ש"ח לפני הנחת מבצע של 20% על החלקים ו-30% על העבודה מה שמביא את העלות הכוללת לסביבות 4100-4200 ש"ח לפי חישובי.

לעניות דעתי זהו סכום מופרז לטיפול שכזה ורציתי לקבל חוות דעת האם זהו אכן סכום מופרז, ובמידה וכן, לדעת האם יש מוסכים אשר מתמחים בפורד באיזור הדרום או מוסכים איכותיים אחרים אשר אותם מכירים חברי הפורום הנכבדים.

במידה וישנו מוסך מומלץ מאוד אשר אינו נמצא דווקא באיזור הדרום אני אשקול נסיעה במידה וישתלם אבל כל המלצה תתקבל בברכה.

פורסם

שלח לי בפרטית אני יביא לך איפה אני מטפל.

מזה הנחה 30% ו20%?

שלא יעשה גם הנחה בביצוע העבודה.

אתה רוצה לדעת אם הוא יקר, תשאל כמה עולים החלקים לטיימינג ולטיפול בחנויות חלפים, ואז תשווה.

לדעתי 4000 זה סביר מאוד לשתי רכבים (10K וטיימינג).

פורסם

השאלה,מה כוללת הצעת המחיר ? החלפת בלמים ? צריך להחליף באחד הרכבים או יותר שמן גיר ? מסנן דלק ? (אלו פריטים יקרים ואם צריך להחליפם כמובן שהמחיר בהתאם).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

המוסך המורשה של פורד בבאר-שבע הוא מוסך ש.ר.ד שהוא מוסך טוב אבל כמו שהבנת - לא מאוד זול.

מוסך טוב וזול שנמצא באזור אבל מחוץ לעיר הוא שירותי רכב בארי שנמצא כמובן בקיבוץ בארי. אם אתה יכול להגיע לאזור, אז מדובר במוסך קטן ומשפחתי אך איכותי למדי.

פורסם

תודה על התגובות,

nir100- אשמח אם תשלח לי בפרטי מאחר ואין לי את כמות ההודעות הנדרשת בפורום על מנת שלוח הודעות פרטיות :shock:

colauti 9- ההצעה כוללת טיפול שנתי רגיל כלומר שמנים ופילטרים נדרשים בלבד + טיפול טיימינג. בלמים ושמן גיר למיטב ידיעתי אין צורך, מסנן דלק אלא אם הוא חלק מהטיפול הנ"ל. גם את ההצעה הזאת לקח זמן לקבל ולא כל כך ששו לתת אותה ובקושי מוכנים לפרט. אומרים לי, תבוא לטיפול ואז נראה.....

עזרה - גם אני שמעתי דברים טובים על המוסך בקיבוץ בארי ואני אכן אתקשר לקבל הצעת מחיר בבוקר. תודה.

תודה לכולכם על העזרה

• תוכן חדש...