Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2628018

בגדול הכתבה מוכיחה את מה שאנחנו אומרים כל יום בפורום - אין לחסוך על הצמיגים.

אבל בחלק מהמבחנים הצמיגים המתחרים היו של מישלין, לא רק צמיגים סינים זולים.

כמובן, הכתב היה מוזמן ע"י חברת GOODYEAR. האם אפשר להאמין שצמיגי GOODYEAR EFFICIENT GRIP עדיפים על צמיגים ירוקים של חברות מובילות אחרות , כמו MICHELIN ENERGY SAVER (שהשתתפו במבחן), או אם המבחנים היו נערכים ע"י חברת MICHELIN\PIRELLI\CONTINENTAL התוצאות היו שונות?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באופן תאורטי התנגדות נמוכה לגלגול ואחיזה לא חייבים לבוא האחד על חשבון השני. בפועל אפשר להשיג את שניהם יחד על חשבון שחיקה מוגברת.

אכן, בשנים האחרונות היצרנים הנחשבים באירופה (מישלן בראשם) משווקים צמיגים ירוקים שלא מדברים לנהגים ספורטיביים אלא לרוב העם שמעוניין בחסכון בדלק ומעוניין בצמיג מחומרים ידידותיים לסביבה ושיחזיק לאורך זמן במחיר סביר. (בפועל היבואן משחיל אותנו במחיר על חשבון השם של הצמיג).

בפורום דיברו דווקא על אנרג'י סייבר כבעל אחיזה טובה יותר בכביש רטוב (ביחס לצמיגים לא ירוקים). קצת מוזרות המסקנות האלה.

אפישיאנט גריפ הוא בהחלט צמיג מצטיין בהרבה פרמטרים. אבל באמת בושה שזאת כתבה מטעם, טיפת מחקר עצמאי השוואתי אין בה.

אני מבין שלוואלה אין פורמיל מהתקציב של גופי תקשורת בחו"ל, הייתי מציע לתרגם כתבות.

פורסם

הנה תוצאות של מבחנים אובייקטיבים שמכסים גם את הגודייר וגם את מישלין. שווה לקרוא ולהתעמק מעבר למיקום הכללי.

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2012-Auto-Express-Summer-Tyre-Test.htm

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2012-Autoreview-Touring-Tyre-Test.htm

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

חשוב לשים לב לדגש הבא :

המבחנים שאינם מ - 2013 אינם רלבנטיים.

סדרת צמיגי אפישנט גריפ הוצגה עולמית ב - 2009 ושוייכה לקטגוריית הצמיגים הירוקים. הסדרה נבחנה ע"י גורמים רבים ודורגה

כטובה מאוד , אבל לא מצטיינת מכל המובילות בביצועיה. היות ומדובר בסדרה המשמעותית של גודייר מבחינת נתח שוק החברה שקדה במהרה על מקצה שיפורים מהותי והשיקה זה עתה דור חדש לסדרה המכונה " EfficientGrip Performance ".

הסדרה הוצגה עולמית בתערוכת הרכב הבינלאומית ג'נבה 2013. על דור זה מתייחסת הכתבה בוואלה.

לטענת החברה הם פיתחו פשרה מובילה ומצטיינת בין צמיגי ביצועים לצמיגי חסכון.

השאלות הרלבנטיות :

1. האם אכן הם ביצעו קפיצת מדרגה אמיתית בסדרה החדשה למול המתחרים המובילים ?

2. האם הם עדיפים על צמיגים ירוקים אחרים, ו/או על צמיגי ביצועים אחרים ?

3. האם הסדרה החדשה באותה קבוצת מחיר כמו הישנה ?

פורסם

איזה דגם?

לאיזה רכב?

מה הדרישות מהצמיג ומה סגנון הנהיגה ש?לך

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ניסאן מקסימה אני לא נוסע הרבה בין 5000 ל 7000 קילומטר בשנה זה טלוי בקריזות שלי פעם מהר פעם ברגוע אני רוצה חווית נהיגה שקטה ואחיזה טובה מאוד מידת הצמיג היא205\65\15 זה כל מה שאני יודע להגיד לא מכיר סוגי צמיגים של טויו מקווה שימליצו לי פה

😉

פורסם

במידה שלך נפוצים שני דגמים של TOYO:

PROXES TPT - אני לא ממליץ .

PROXES CF1 - מתאימים לדרישות שלך, ממליץ.

מדוע אתה נעול על צמיגי TOYO?

YOKOHAMA C.DRIVE 2

BRIDGESTONE B250

KLEBER HP3

כל הדגמים האלה בתוספת קטנה לצמיגי טויו יתנו נוחות, אחיזה ואורך חיים לא פחות טובים, כנראה יותר טובים מאשר TOYO CF1

אגב, זאת בדיוק המידה שיש לי בג'מפי שלי.

אני מרוצה מאוד מצמיגי KLEBER.

לפני כן היו לי שני סטים של FALKEN ZE912 שעולים פחות מ TOYO, נותנים אחיזה טובה ושקטים .

פורסם
במידה שלך נפוצים שני דגמים של TOYO:

PROXES TPT - אני לא ממליץ .

PROXES CF1 - מתאימים לדרישות שלך, ממליץ.

מדוע אתה נעול על צמיגי TOYO?

YOKOHAMA C.DRIVE 2

BRIDGESTONE B250

KLEBER HP3

כל הדגמים האלה בתוספת קטנה לצמיגי טויו יתנו נוחות, אחיזה ואורך חיים לא פחות טובים, כנראה יותר טובים מאשר TOYO CF1

אגב, זאת בדיוק המידה שיש לי בג'מפי שלי.

אני מרוצה מאוד מצמיגי KLEBER.

לפני כן היו לי שני סטים של FALKEN ZE912 שעולים פחות מ TOYO, נותנים אחיזה טובה ושקטים .

תודה על התשובה המפורטת.

אני נעול על הטויו מכיוון שיש לי הנחות עליהם וכשאני אומר הנחה אני מתכוון ל 350 שח לצמיג כולל הרכבה ואיזון

😉

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בינתיים לקחתי רביעיה של ה goodyear efficient grip performance כל צמיג 700 ש"ח במאזדה 3 ספיריט שלי,אחיזה מעולה צמיג שקט בעיר ומחוץ לעיר וכמובן פתר את כל עניין הרעשים מהצמיגים הישנים והרעידות בהגה.. כמובן לא הבאתי אותם ללימיט עוד אבל בינתיים נראה שיושבים מעולה.

עוד לא יצא לי לבחון אותם בבלימות פתע,מה שכן מרגישים דביקים ברמות בפניות...

פורסם

כי זהו צמיג רב עונתי עם נוחות הנסיעה ירודה ביחס לצמיגי קיץ .

• תוכן חדש...