Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

במחשב של חברה שלי יש כונן CD. איך אני בודק האם זה צורב או כונן פשוט?

היא לא ממש מבינה ולא יודעת אם כן או לא.

תודה רבה לעוזרים וחג שמח !

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מקש ימני - מאפיינים. לחלופין, אפשר לראות בdevice manager.

ואם ממש מסתבכים - להכניס דיסק ריק ולראות אם ווינדוס מעלה את החלון של צריבת מידע לדיסק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

וואו, אם זה מחשב/כונן שנקנה ב-10 שנים האחרונות, סביר להניח שהוא גם צורב :-)

בד"כ כתוב על המגירה עצמה מבחוץ. חפש את המונחים CD-R או CD-RW

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אם מדבר על המחשב השולחני הרי שעל חזית מגירת הכונן יצויין אם מדובר בצורב תופיע המילה recorder או writer או הצרוף RW שפרושו read-write. בקורא ללא יכולת צריבה יופיע הסימון DVD (או, אם ישן במיוחד - CD) בלי ציון יכולת הצריבה.

אופציה נוספת - להכניס לו דיסק צריבה ריק ולראות אם הוא מציע לצרוב, או לנסות להעתיק אליו קובץ (אם כי בשיטה זו אם תאשר צריבה תשחית מדיום אחד).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קליק ימני על כל קובץ > שלח > ותראה אם יש לך שם אפשרות לשלוח לסידי, אם כן זה צורב

או

פתח את המחשב שלי וגרור קובץ אל הסידי, אם זה מתאפשר אז הוא צורב

או

במחשב שלי תצביע על הסידי, בצד של החלון יהיו אפשרויות צריבה אם זה צורב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אמור להיות כתוב/חרוט על מגש הדיסקים בכונן X52 או מספר אחר. בנוסף, כמו שאמו אמור להיות חרוט בנוסף CD-R/W או DVD-R/W.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...