Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח דורש ממני לשלם השתתפות עצמית למרות שלא מודה

שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ביטוח צד ג' שלי דורש ממני לשלם השתתפות עצמית בגין אשמה לגרימת נזק לצד ג' למרות שאני לא מודה באשמה והם כבר שילמו לצד ג'.

וגם חוקר תנועה של משטרה לא מאשים אותי.

ועכשיו ביטוח מעיים אלי בתביעה וגם טוען שחוקר תנועה מתעמם קבע שאני אשם בתאונה.

מצרף דוח פעולה של חוקר משטרה.

אני מיואש... :cry:

לשלם או ללכת איתם לבית משפט?

hoker.jpg

סובארו - B3 בנזין 2008 1.5L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המכתב הנ"ל לא מזכה אותך מאשמה. הוא רק מעיד על כך כי תנאי הדרך הם גורם מכריע בסיבות לתאונה ולא רשלנות שלך.

מבחינת חברת הביטוח, מישהו צריך להיות אשם- לפי דעתם זה אתה .

האם אתה טוען כי הנהג השני (אשר נסע כחוק בנתיב התנועה שלו) הוא האשם?

האם אין לך לפחות אשמה חלקית בתאונה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אישרת להם תשלום לצד ג'?

מי אישר להם לשלם לצד ג'?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו"כ יכולה להיות גם חלוקת אשמה בין שני הצדדים.

יתכן אגב שהצד השני מבוטח אף באותה חברת ביטוח ואז החברה מנסה לתבוע מכל הצדדים כי אין לה מה להפסיד.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המכתב הנ"ל לא מזכה אותך מאשמה. הוא רק מעיד על כך כי תנאי הדרך הם גורם מכריע בסיבות לתאונה ולא רשלנות שלך.

מבחינת חברת הביטוח, מישהו צריך להיות אשם- לפי דעתם זה אתה .

האם אתה טוען כי הנהג השני (אשר נסע כחוק בנתיב התנועה שלו) הוא האשם?

האם אין לך לפחות אשמה חלקית בתאונה?

אני טוען שמחלקת הנדסה של עיריה אשמה בזה שיצרה צומת קטן למפעל בעל 3000 עובדים (אינטל).

זה גם מה שחוקר בדוח ממליץ.

אין שבוע, שאין בצומת הזה תאונה.

למה אישרת להם תשלום לצד ג'?

מי אישר להם לשלם לצד ג'?

לא אישרתי להם לשלם לצד ג'.

אין לי מושג מי אישר להם.

סובארו - B3 בנזין 2008 1.5L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז תודה להם על השרות הטוב ובקש אותם להמשיך להתדיין בבית המשפט.

תזכיר להם באותה הזדמנות שלא אישרת להם לשלם ומשעשו כך... פעלו על דעת עצמם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסוגיה הזו של יחסי מבוטח מבטח מוגדרת בסעיף 68 של חוק חוזה הביטוח.

״בביטוח אחריות רשאי המבטח - ולפי דרישת הצד השלישי חייב הוא - לשלם לצד השלישי את תגמולי הביטוח שהמבטח חייב למבוטח, ובלבד שהודיע על כך בכתב למבוטח 30 ימים מראש והמבוטח לא התנגד תוך תקופה זו; אולם טענה שהמבטח יכול לטעון כלפי המבוטח תעמוד לו גם כלפי הצד השלישי"

לסעיף הזה הרבה פרשנויות משפטיות לגבי האם למבוטח זכות הקביעה/התנגדות האם לשלם או לא לשלם לצד ג.

למיטב ידיעתי, הפרשנות היותר רווחת של חובת המבטח כי מרגע שאין וויכוח על מעורבות של המבוטח בתאונה, על חברת ביטוח רק לידע את המבוטח על הכוונה לשלם לצד ג'.

ההסבר לכך הוא האינטרס הציבורי, שכן אילו תינתן לכל מבוטח הזכות להחליט האם לשלם או לא לשלם, יבחרו רובם שלא לשלם ״ושיחפשו אותם בסיבוב״, וכך כל תביעת ביטוח תתגלגל לפתחו של בית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה אנשים בריאים בנפשם אתה מכיר שיעדיפו להתגלגל כצד נתבע בבית המשפט במקום לשלם השתתפות עצמית?

ואני לא מדבר על פושטי רגל סדרתיים שצריכים לשבת מאחורי סורג ובריח (במדינה מתוקנת).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...