Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ישלי רנו קליאו 99' ועוברת עכשיו מתיחה קטנה, מטמבונים שחורים, ללבנים מקוריים כמו בדגם 2001 + פנסי ערפל,

מה שנשאר זה את הידית שתדליק את הפנסי ערפל,

מדבקת קרבון על מכסה מנוע במקום הפסים הקיימים,

ודבר שתמיד רציתי זה להחליף פנסים,

אלו הרגילים :

ALL758.jpg

ומה שאני מעוניין לשים :

1LL007510071.jpg

מה צריך לשנות בחשמל המנורה ?

תודה רבה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

הפנס הראשון זה הפנס המקורי של הרכב כמו שלך, והוא עובד על נורת H4, באור גבוה ואור דרך עובד על אותה נורה.

הפנס השני שהראת הוא פנס של רנו קליאו ספורט מאותם השנים, דבר ראשון הרכב שלך 4 דלתות או 3 דלתות כמו הקליאו ספורט? צריך לבדוק אם הפנס יושב אחד על אחד, דבר שני רואים שפנס השני שאתה רוצה להתקין, האור דרך הוא כנראה H7 ונורת אור גבוה היא H1 זאת אומרת שיש לעשות שינויים בחיווט על מנת שהפנס יעבוד אם הרכב שלך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הפנס השני קיים בקליאו 2001 לא ספורט.

הרכב שלי הוא 5 דלתות, הסוג מנורה לא משנה, זה שטויות.

מה שמשנה זה החיווט עצמו, לפני מה שהבנתי מקריאה ברנו פורום אנגליה

צריך לפצל את החיבור לשני חיבורים ולהוסיף פיוז, אבל עם הקומבינה הזאת איך אני ישלוט על אור גבוה ונמוך?

והשינוי נעשה בגלל שאני מעוניין לשים נורות חזקות יותר ובh4 הכל חרא, אז מעבר לעדשה תיתן לי אופציה גם לקסנון,

מבחינה תאימות הפנס אמור להתאים בדיוק כי הרכב אותו רכב, אבל תאימות זה דבר שאני יכול לבדוק

FRANCE

פורסם

לפזר את 3 חיבורי ה h4 ל4 יציאות .

ככה 2 ילכו לאור רגיל חוט להט נמוך כביכול בh4.

ו2 נוספים ילכו לאור גבוה.

פשוט וקל כל חשמלאי רגיל יכול לעשות בכמה דק..

פורסם
הפנס הראשון זה הפנס המקורי של הרכב כמו שלך, והוא עובד על נורת H4, באור גבוה ואור דרך עובד על אותה נורה.

הפנס השני שהראת הוא פנס של רנו קליאו ספורט מאותם השנים, דבר ראשון הרכב שלך 4 דלתות או 3 דלתות כמו הקליאו ספורט? צריך לבדוק אם הפנס יושב אחד על אחד, דבר שני רואים שפנס השני שאתה רוצה להתקין, האור דרך הוא כנראה H7 ונורת אור גבוה היא H1 זאת אומרת שיש לעשות שינויים בחיווט על מנת שהפנס יעבוד אם הרכב שלך.

זה הפנס של הקליאו משנים יותר מתקדמות ולא של ספורט בלבד!

שתי הנורות הם H7 גם אור גבוה וגם אור דרך פשוט הרפלקטור עובד על האור הגבוהה "והאנג'ל אייז" לאור דרך.

והH1 זה לרוב לפנסי ערפל

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם
זה הפנס של הקליאו משנים יותר מתקדמות ולא של ספורט בלבד!

שתי הנורות הם H7 גם אור גבוה וגם אור דרך פשוט הרפלקטור עובד על האור הגבוהה "והאנג'ל אייז" לאור דרך.

והH1 זה לרוב לפנסי ערפל

כן זה ידוע, השאלה היא איך אני מרכיב את כל העסק הזה ?

החיווט של הH4 הוא בעל 3 חוטים ? אחד מן החוטים שולט על האור גבוה ?

FRANCE

פורסם

לפי מה שאני יודע האור הראשי הוא HB3 והאור הגבוה הוא H7.

אתה צריך לבדוק איזה מבין שלושת החוטים הוא שולט באור הגבוה, לחתוך את כל החוטים שמתחברים לבית מנורה ולקנות בתי מנורה חדשים H7 ולHB3 זה מין קליפס שמתחבר לנורה.

אחד מבין שלושת החוטים של הHB4 הוא צריך להתפצל ל2 חוטים.

נניח שהמנורה HB4 מקבלת + קבוע מחוט אחד ושני חוטים האחרים הם -של האור הרגיל ו-של האור הגבוה. אתה מפצל את החוט של ה+ לשני חוטים אחד לאור גבוה ואחד לרגיל מחבר אותה עם ה- לבית נורה החדש וזהו.

אם לא הבנת למה אני מתכוון תגיד ואני יכין שרטוט יעלה אותו לכאן.

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם

נראה לי שהשרטוט שלך טוב, לא צריך פיוז כי הוא כבר קיים.

את החוט הקבוע אתה מפצל אותו ל2 חוטים ומחבר כל אחד לבית מנורה <a href=mnznzm1wweht.jpg' alt='mnznzm1wweht.jpg'

פורסם

אוקיי צעד אחד קדימה,

דבר שני האם המחוג שאני מכוון את גובהה של ההלומה יעבוד על העדשה ?

לגבי הפיוז, אני אומר זאת בגלל שראיתי פרויקט כזה רשום בפורום של רנו אנגליה והיה מדובר על פיוז כלשהו,

לא יודע למה אבל נשמע הגיוני, כי הפיוז שכרגע יש הוא לנורה אחת, אני הולך לשים 2 נורות על אותו חיווט.

FRANCE

פורסם

לגבי כיוון גובה האורות אני חושב שאפשרי לחבר את המערכת שתעבוד גם בפנסים החדשים.

אני חושב שלא צריך פיוז נוסף כי אתה רק מפצל נורה אחת לשתים

• תוכן חדש...