Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים מדובר על שברולט אופטרה , לפעמים במאמץ נשמעים רעשי מתכת, בדרך כלל יציאה מהמקום בחוזקה בעליה .

מדובר רק על תחילת נסיעה ולא תוך כדי הנסיעה, התופעה מתגברת כאשר מדחס המזגן פועל .

הגעתי למסקנה עצמית שכנראה מדובר בפולי מנוע ( רצועת המנוע חדשה יחסית מלפני 4 חודשים ) .

אשמח לעזרה ;)

יפני זה הכי אחי

פורסם

נשמע יותר כמנוע מצלצל תחת עומס

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

קשה "לשמוע" סוג רעש בפורום, אבל כמו שרשמו זה יכול להיות מנוע מצלצל ו למשל קרנק דופק - בדיוק במאמץ כאשר הטורים עוד נמוכים.

הרעשים הם כמו: "טק טק טק טק"?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרעשים נשמעים כמו קירקושי מתכת שמגיעים מכייון הלמטה של המנוע .

האמת שמתי לב בצורה מאוד מוזרה, שכאשר וכמות הדלק במיכל הדלק מגיעה לקו האדום, הרעשים מתגברים ממש! .

וכאשר המיכל מלא פול טנק עדיין יש רעשים אבל בתדירות נמוכה בהרבה .

האם יש קשר או שאני מדמיין

יפני זה הכי אחי

פורסם

יכול להיות שיש לך חור באגזוז או משהו בממיר קטליטי התפרק בפנים.

בכל אופן, גש למוסך לבדיקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מערכת הפליטה תקינה, במוסך המורשה עשו סיבוב על האוטו , שמעו את הרעשים . ומנהל המוסך אמר שכנראה מדובר בפולי מנוע, ושזה שטויות,לא מוריד הספק מנוע,לא משנה צריכת דלק, וגם לא גורם נזק .

ואם ארצה לתקן מומלץ לי לבוא רק במקרה שהרעשים מתגברים .

הנקודה היא שמכונאי לא בדק לעומק את הבעיה אלא אמר בכלליות שזה מה שנראה לו .

אני נוטה שלא לסמוך על מוסכים , לכן אני מעוניין לתקן בכל מקרה את הבעיה .

יפני זה הכי אחי

פורסם

אלוואי ויכולתי, זה רעש שנוצר רק בעומס, ואני בספק אם יהיה ניתן להקליט אותו דרך מושב הנהג.

אנסה לחפש משו ביוטיוב לשם דוגמה

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...