Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שהבנתי "לא מסתדר" במקרה הזה לא מספיק. חייבים עובדות מה זה לא מסתדר. ראש שב"כ הוא לא יועץ פוליטי. חייבים להראות שהוא לעומתי בניגוד לתפקידו. בטח ובטח כאשר מתנהלת חקירה נגד בכירי משרד ראש הממשלה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם (נערך)
לפני כשעה, falou כתב:

אבל בהיקף נרחב, זה הסדרה בהמשכים 'היפים והחטופים'. בליל בלתי נגמר של לא חדשות שמביא את הטלנובלה של חיי המשוחררים ותיעוד כל מי שקשור או עשירית קשור לחטוף כזה או אחר. כולל שידורים חיים של כל רבע הפגנה. 

מזכיר את פסטיבל גלעד שליט, על סטרואידים וקוקאין וקצת אמ. די. בשביל הרגש. 

דברים קורים חשובים וחדשותיים, תביאו חדשות!

במקום זה כל הח

ולמה? 

כי מקדמים אג'נדה של עסקה בכל מחיר. 

יש לי חבר בעל מלא רעיונות מתקדמים, מהסוג שעבר מטמורפוזה משמאל לימין (זה בא עם הגיל ואירועים בחיים שמחשלים אותך). 

בכל פעם שבאים אליו עם הססמה "בכל מחיר" הוא שואל שאלה פשוטה: "בכל מחיר? אז את מוכנה עכשיו לעלות על אוטובוס ולהתחלף בחטוף, שאת תשבי שם והוא יחזור הביתה?" 

כמובן שרוב האנשים השפויים עונים "לא, אבל..." - המסקנה המתבקשת היא שאת ההססמה המטומטמת הזאת צריך להפסיק לפמפם ומותר להתנגד לה בתוקף.

לכל דבר יש מחיר. וחייבים להתווכח על המחיר, בלי להפוך כל מי שמתנגד לססמאות של התשקורת לאויב.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 57 דקות, falou כתב:

בו תראה איפה כתבתי שכל ביקורת על סגל היא לא לגיטימית.

לא "לא לגיטימית", אלא שמאל. ממש כאן, שלושה ארבע עמודים אחורה (פעם שלישית שאני מצטט את זה?).

ציטוט

ביקורת על סגל זה שמאל כי הוא איש ימין. 

אני אומר שוב: אני מבין מאיפה זה בא. אבל, שוב, זה עליך.

לפני כשעה, falou כתב:

למי שפוסל את הלגיטימיות של סגל, לא כל מי שאני מתווכח פה איתו

מה אני כתבתי בפוסט המקורי שלי?

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

כשייחסת שמאלנות קפלניסטית לכל מי שאתה מתווכח איתו פה על רמתו של סגל

....

לפני כשעה, falou כתב:

וכבר אז אפשר היה לראות את המופלפים... 

אני בטוח. יש הרבה. והרגשות שלי כלפיהם לא מאוד שונים משלך. רק שבתור מי שהפגין בקפלן וירד לאיילון היית אמור לשים לב שחלק גדול מהאנשים סביבך הם לא שמאלנים. אני לא הלכתי להפגין יותר מפעם פעמיים. אבל מתוך מדגם של 30 אנשים שיצא לי לדבר איתם על הפגנות, אחד הגדיר את עצמו כשמאל. אחד. וגם זה נגמר אחרי ה7.10.

לפני כשעה, falou כתב:

כי מקדמים אג'נדה של עסקה בכל מחיר. 

נכון. מקדמים אג'נדה של עסקה בכל מחיר. לא בגלל זה סגל נתפס על ידי רבים כל כך, גם מהימין, כנציג הממשלה בערוץ 12. 

ואני אומר שוב: בעייני, כאחד מהשמאלנים הבודדים פה, הוא בסך הכל נציג גנרי לחלוטין של המחנה שלו, אנשי ההתנחלויות לפני הכל, עם הערבוביה הרגילה כאילו קידוש האדמה הדתי שלהם יש לו גם מטרה בטחונית (אם כי סגל בין הבודדים שגם הודו שגם אם את הפלסטינאים יחליפו בשוודים הוא יהיה נגד פשרה טריטוריאלית). רק שהוא גם מעצבן ברמה האישית, כי הוא זחוח וכי כל ההתנהלות שלו וחוסר היכולת להשתלט על הרגשות באולפן מזכירים טינייג'ר זועף. ומעבר לסגנון ההגשה, מה שעוד יותר מעצבן, זה חוסר היכולת של המחנה הזה לביקורת פנימית עצמית על שום דבר וכלום, והוא מייצג את זה נהדר.

מותר להגיע למסקנה שאין קשר בין ההזנחה של הגבול הדרומי או הצפוני, לבין האובססיה עם התנחלויות ביוש. אבל מה לעשות שזה נושא שכותבים עליו לפחות לפחות 15 שנה. יגיל לוי שציטטתי פה הרבה בעבר כתב על זה שצהל הפך עם השנים לכוח שיטור בגדה וזה מה שהוא יודע לעשות. אולי הוא הקצין. אבל בשורה התחתונה, במאני טיים, ישראל לא היתה מוכנה למלחמה בדרום, הבסיסים שם לא היו מוכנים, החיילים לא היו מוכנים, לא היו תוכניות אופרטיביות ומה שהיה - לא מוטט את החמאס. אז מחליפים את הרמטכל, ואת מפקד פיקוד דרום ואת ראש השבכ, ומדברים עכשיו אפילו על חקירות פליליות נגד קצינים בפיקוד דרום. אבל חובה גם לשאול האם כל זה לא קרה מלכתחילה, כי במשך שנים היה ברור לכולם שזה פחות חשוב. וגם לשאול למה. וגם לשאול מי שלט כאן לאורך כל השנים ומה עשה. ואת זה סגל לא יעשה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אף אחד (חוץ ממתנגדי העיסקה) לא אומר בכל מחיר. ברור שיש מחיר. והוא הפסקת המלחמה ונסיגת צה"ל מהרצועה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני אומר שוב: אני מבין מאיפה זה בא. אבל, שוב, זה עליך.

לפני כשעה, falou כתב:

אבל ביקורת על דעותיו של סגל, שהן ימין, באה מהשמאל בעיקר.

מה הבעיה עם זה?

לפני 9 דקות, mikyl כתב:

אף אחד (חוץ ממתנגדי העיסקה) לא אומר בכל מחיר. ברור שיש מחיר. והוא הפסקת המלחמה ונסיגת צה"ל מהרצועה.

זה מה שנקרא "בכל מחיר".

ויש לזה מתנגדים. המון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

בתוכן... כל זמן שלפחות 50% מהציבור תומך בתוכן שהוא מציג, הוא ממלכתי מבחינת התוכן.

נישאר חלוקים לגבי ה 50%.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 דקות, falou כתב:

איזה כיף זה ההכללות האלו. כולם או ר"ב או רל"ב. או ימין או שמאל קפלניסטי אוייב מבפנים. 

לא. 

ביקורת על הדיעות שסגל מקבל כדי לפמפם, מגיעה גם מאנשים ימניים. וכן, תתפלא, יש גם ימניים בקפלן. 

יש הבדל בין להאמין בתפיסה ימנית מוחלטת, לבין להאמין בתפיסה של ימין על מלא מלא, לבין להאמין בתפיסה ימנית מפוכחת, לבין להאמין גם שהממשלה שוברת את המדינה ומרסקת את החוק והמוסר. 

העולם הוא לא ימין קיצוני-שמאל קיצוני. 

העולם הוא הרבה יותר כמו ימין קיצוני-------------------------------------------שמאל קיצוני. 

וממש לא כל מי שמביע ביקורת על סגל, או לוין, או ביבי, או כל קללה אחרת בכנסת הזו, הוא 0מולני.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 31 דקות, falou כתב:

מה הבעיה עם זה?

הוא לא ימיו, אלא ליצן החצר (גם אם מתוחכם) של משפחת נתניהו. ואני בטח לא השמאל.

לפני 31 דקות, falou כתב:

זה מה שנקרא "בכל מחיר".

אולי אצלך או אנשים כמוך. זה מחיר שמדינה חייבת לאותם אנשים שהיא הפקירה ב-7/10 (להבדיל ממקרה גלעד שליט). "בכל מחיר" זה יכול להיות מדינה פלסטינית, אבו מאזן ראש ממשלת ישראל , או לעלות על אוניות.

לפני 31 דקות, falou כתב:

ויש לזה מתנגדים. המון.

לפי כל הסקרים שראיתי יש הרבה יותר בעד.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, Michazzz כתב:

שכנעת אותי @falou איפה נרשמים להגירה למדינה נורמלית?

אם היית פלסטיני אולי טראמפ היה מסדר לך תכנית הגירה לסומלילנד.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, mikyl כתב:

אולי אצלך או אנשים כמוך

מה זה 'אנשים כמוני'? 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 47 דקות, falou כתב:

מה הבעיה עם זה?

אני לא חושב שזה נכון. אני חושב שהביקורת על סגל מגיעה מהשמאל, אבל גם ממתנגדי הקואליציה הנוכחית, שרואים בו שופר תעמולה.

אני לא אומר שהוא שופר תעמולה. הוא מבקר את נתניהו לפעמים. אבל אני מבין למה הוא נתפס ככזה, גם על ידי אנשי ימין. ואני גם לא אומר שהוא פחות אמין מבן כספית ואביעד גליקמן. אני לא מנטר אותם. אבל גם לא חושב שיש איזה משהו יוצא דופן ביושרה המקצועית שלו ביחס לקולגות. 

והבעיה היותר עקרונית היא הזיהוי בין קפלן - וברמה גבוה יותר התנגדות לקואליציה הנוכחית - לשמאל. זה לחלוטין פרי היצירה של ביבי וסביבתו. הנה, אתה למשל הלכת להפגין. אני התווכחתי איתך מיליון פעם פה. לא יודע למי אתה מצביע, זה גם לא משנה. אבל מעולם לא זיהיתי אותך עם מחנה השמאל, בטח לא שמאל קיצוני. אבל בדיכוטומיה שאתה משתמש בה, אתה שם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

לכל דבר יש מחיר. וחייבים להתווכח על המחיר, בלי להפוך כל מי שמתנגד לססמאות של התשקורת לאויב.

נכון. אני קורא לא מעט פרסומים של מתנגדים לעסקה. ברמה עקרונית רציונלית קרה יש הגיון וצדק במה שהם אומרים.

ואני חושב שאחת הבעיות העקרוניות מאחורי זה, היא מותו של ימין ממלכתי חילוני. ואומנם לא הייתי מצביע למפלגה כזו, אבל ברמה העקרונית חבל שאין מפלגה שמייצגת את האנשים האלו בארץ. 

אבל אין ככ מפלגות אידיאולוגיות מחוץ לקצוות בישראל באופן כללי

פורסם
לפני 23 שעות, falou כתב:

אמרתי לך, במקרה אני יודע שהוא לא ביביסט, מאנשים שמכירים אותו.

ביביסט זה מישהו שמאמין שנתניהו הוא המשיח, שלא יכול לטעות, שליח האל.

האם עמית סגל הוא כזה? כנראה שלא. אבל האם הוא מוטה פוליטית לטובת נתניהו? מעל לכל צל של ספק.

אני לא נכנס כמעט לטלגרם, אבל בטוויטר אני עוקב אחריו. ההטיה שלו ברורה ובלתי ניתנת להכחשה.

וגם היה מישהו שלא הסתפק בתחושות, אלא גם הלך וספר ציוצים.

זה נכון לאוק׳ 24. שנה למלחמה. בזמן שחלף מאז לא היה שינוי מהותי בחשבון של סגל.

בשנה הבודדת שנפתלי בנט כיהן כראש ממשלה, סגל צייץ עשרות ציוצי ביקורת על הממשלה ומעל 20 ציוצי ביקורת על בנט עצמו.

לעומת זאת, בשנה שחלפה מאז האסון והמחדל הכי גדול שהיה פה במדינה, מי ספג ביקורת מסגל?

בהתחלה זה היה קו שבו ״כולנו אשמים״. אח״כ הגיעו עשרות ציוצי ביקורת על אחים לנשק, הקפלניסטים, השופטים, ח״כים מהאופוזיציה, התקשורת (בעיקר הארץ), הרמטכל ואלופי צה״ל, ראשי השב״כ ועוד ועוד.

על הקואליציה? 13 ציוצים. בעיקר על בן גביר ודיסטל וכו׳.

על הליכוד ועל ראש הממשלה בעקיפין? 4 ציוצים.

ביקורת על ראש הממשלה, תוך ציון שמו? ציוץ אחד בלבד, יום אחרי פתיחת המלחמה:

image.thumb.png.06bf3b47acee0e8b09600f97744609f0.png

אגב, לגבי הציוץ הזה, אני זוכר שראיתי את החדשות בשידור חי, כשהודיעו שלפיד מציע להיכנס לממשלת חירום בתנאי שבן גביר יצא מהממשלה.

התגובה הראשונה של סגל לידיעה הזו היתה, שזו הצעה מצויינת ושהוא בטוח שנתניהו יקבל אותה.

כולנו יודעים איך זה נגמר. נתניהו אמר למקורבים שלו שאם הוא יעשה את זה, בעוד שלושה חודשים לא תהיה לו ממשלה. וסגל? האיש בעל האינטגריטי לא חזר להזכיר את זה.

זה השרשור המפורט:

• אהבתי 6

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

מה הבעיה עם זה?

אני מבקר גם חלק מדברי סגל וגם חלק מדברי פלג. אז אני שמאל או ימין?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...