Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 19 שעות, יובל .מ. כתב:

יום קשה מאוד, אבל האירועים שמתרחשים בגבולות המדינה נותנים לי תחושה של חזרה ל6.10

אין שום תסריט הגיוני בו גיפ עם דגל חיזבאללה נוסע ליד הגבול ולא מרימים אותו עם פגז מטנק.

איך אין? ה״ממשלה״ (אני לא מכיר בחוקיותה) חתמה הסכם הפסקת אש עם חיזבאללה. נכון שהנוסח המלא לא פורסם, אבל אני די בטוח שאין שם שום סעיף שאוסר על דגלים.
לא חותמים הסכמים עם אירגוני טרור, ולא היה צריך להפסיק לחימה כל עוד יש חבר חיזבאללה אחד חי במזה״ת, שלא לדבר לא לכפות רצועת בטחון ריקה מאדם ב-50 ק״מ מצפון לגבול עם ישראל.

לפני 14 שעות, Night Driver כתב:

אי אפשר לשפוט החלטות של אף מפקד בכאוס שהיה. לא היה מידע, לא ידעו מי נגדמי, לא ידעו איזה כוחות נמצאים איפה והסיכוי לפגיעה באזרחים או בחילים היה גבוה.

בדיעבד כולנו חכמים.

חירם עצמו התראיין על הנושא די מוקדם ברדיו (בשלב מוקדם מדי לטעמי, לפני תחקיר צה״לי שלא לדבר על וח״ק -- אני לא בטוח שאפילו באישור דו״צ). בכתבות נוספות הסתבר שהיו שם גם אנשי ימ״מ (האנשים היחידים במדים בישראל שמאמנים אותם, וכל מטרת קיום יחידתם היא, למנוע קורבנות אזרחיים) שהתווכחו איתו לא להתקיף את הבית, ודאי שלא בפגז טנק. חירם רוצח, נקודה.

פורסם

עד כמה שפורסם ההסכם הוא עם ממשלת לבנון, החיזבאללה, לפחות רשמית, אינו צד להסדר.

האם ממשלת לבנון מסוגלת לכפות את מרותה על חיזבאללה? לא יודע. חיזבאללה מוכה, אבל צבא לבנון מעולם היה חלש, וכלל לא ברור מה המוטיבציה שלו להתעמת עם החיזבאללה.

בינתיים צה״ל מראה אגרסיביות כלשהי באכיפה, אבל, שוב, לא ברור האם זה מספיק, וכמובן מה האינטרסים הרחבים יותר של ממשלת ישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 שעות, יובל .מ. כתב:

אם היית שואל את ישראל זיו מה דעתו על ברק חירם בתאריך 10.10 הוא היה אומר עליו שהוא גבר אחושילינג וגיבור ישראל.

אני לא יודע. ומאיפה אתה יודע?

לפני 12 שעות, יובל .מ. כתב:

בשעה 11 התחילו לדבר על הקפצה, סביבות 2 יצאנו לימחים, פקודות ראשונות הגיעו אחרי יומיים. 

קרוב משפחה של אשתי היה מג"בניק. באותו יום היה בחופשה, אפילו השאיר את הנשק בבסיס כי לקח חדר בבית מלון. אותו הקפיצו ב-6 בבוקר והוא לא היה היחידי.

לפני 46 דקות, עדי-אל כתב:

אתה לא חושב שהתפקיד של השבכ זה לתת התראות ושל צהל למנוע כניסה?

לידיעתך מג"ב זה חלק מהמשטרה.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

@Night Driverחמאס העביר סתם גופה.

זו הפרה או עדיין לא?

ברור שכן.

אני הייתי עוצר מיד את הקרוואנים ומודיע שיש 48 שעות להחזיר אותה. 

ב 48 השעות האלה דחפור שיזוז מילימטר יושמד ואם בסיומן היא לא פה אז הדחפורים מושמדים וממשיכים בעיסקה כרגיל.

לא מילאתם את חלקכם אנחנו לוקחים חזרה את חלקנו.

ורק מזכיר שאני עוד השמאלני פה.

לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

אתה לא חושב שהתפקיד של השבכ זה לתת התראות ושל צהל למנוע כניסה?

בסוף בלי שום התראה אין למשטרה הרבה מה לעשות 

גם התפקיד של המשטרה זה הסדר הציבורי. הפגנות,  כבישים,  פשיעה לא עבודה בטול כרם 

אני בטוח שאם זה היה סתם מפכל ולא בן גביר היה ממנה אותו זה לא היה הפתעה בשבילך 

ואתה לא חושב שהמשטרה צריכה לעצור שבחים?

לפני שעה, PinkDolphin כתב:

חירם עצמו התראיין על הנושא די מוקדם ברדיו (בשלב מוקדם מדי לטעמי, לפני תחקיר צה״לי שלא לדבר על וח״ק -- אני לא בטוח שאפילו באישור דו״צ). בכתבות נוספות הסתבר שהיו שם גם אנשי ימ״מ (האנשים היחידים במדים בישראל שמאמנים אותם, וכל מטרת קיום יחידתם היא, למנוע קורבנות אזרחיים) שהתווכחו איתו לא להתקיף את הבית, ודאי שלא בפגז טנק. חירם רוצח, נקודה.

אז כל חייל רוצח?

במה שהלך שם אתה גם פוגע באזרחים על מנת למזער נזקים.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, mikyl כתב:

לידיעתך מג"ב זה חלק מהמשטרה.

לפני 16 דקות, Night Driver כתב:

ואתה לא חושב שהמשטרה צריכה לעצור שבחים?

אתם מתעסקים בשטויות 

הבעיה היא לא איזה שבח או פרצה בגדר

להטמין 5 מטענים ב 5 אוטובוסים שונים מכוונים לאותה שעה זה לא איזה בעיה קטנה שהמשטרה אחראית לטפל כמו איזה פורץ בשכונה.  

לבוא למשטרה בטענות זה רק בשביל ניסיון עלוב לסגירת חשבונות זה משהו הרבה יותר גדול מזה

מה שאנחנו צריכים לעשות זה למסור דש בחזרה לטול כרם ולעשות ממנה הר של מתים. שם אין בני ערובה 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 30 דקות, עדי-אל כתב:

למדו לקח מ 7 באוקטובר או לא?

https://www.ynet.co.il/news/article/r1hwauqcke

באופן כללי אפשר לבקש בלי קליק בייטים?

מי שמביא קישור שאין לו לפחות תצוגה מקדימה, שיכתוב בכמה מילים מה הנושא או הכותרת.

לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

בסוף בלי שום התראה אין למשטרה הרבה מה לעשות

אז למה הוא טרח להגיע לזירה? שישאר בבית ויראה סטרסקי והאץ׳.

לקצין בדרגה שלו אמורות להיות תשובות קצת יותר מוצלחות מ״מה אתם רוצים ממני באמאשלכם?״.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

אתם מתעסקים בשטויות 

הבעיה היא לא איזה שבח או פרצה בגדר

להטמין 5 מטענים ב 5 אוטובוסים שונים מכוונים לאותה שעה זה לא איזה בעיה קטנה שהמשטרה אחראית לטפל כמו איזה פורץ בשכונה.  

לבוא למשטרה בטענות זה רק בשביל ניסיון עלוב לסגירת חשבונות זה משהו הרבה יותר גדול מזה

מה שאנחנו צריכים לעשות זה למסור דש בחזרה לטול כרם ולעשות ממנה הר של מתים. שם אין בני ערובה 

זה שני הדברים יחד.

כל פעילות, עבריינית או פחעית מתארגנת ויש לה סממנים שהמשטרה יכולה וצריכה לגלות.

המסיע של המחבלים הוא ישראלי יהודי. זה בהחלט התארגנות פלילית שהמשטרה צריכה לעצור.

פורסם
לפני שעתיים, PinkDolphin כתב:

חירם רוצח, נקודה.

אני מתבייש במה שכתבת פה.

לפני 7 דקות, פינדר כתב:

אז למה הוא טרח להגיע לזירה? שישאר בבית ויראה סטרסקי והאץ׳.

לקצין בדרגה שלו אמורות להיות תשובות קצת יותר מוצלחות מ״מה אתם רוצים ממני באמאשלכם?״.

בידיוק. את אותו המסר הוא יכול היה להגיד אחרת:

״המשטרה תעשה כל שביכולתה לאתר את המבצעים ולדאוג שלא יקרה שוב. חשוב לזכור שאנו נדרשים גם לפעולות של צה״ל ושב״כ שכן נראה שהמבצעים נשלחו או פועלים מיהודה ושומרון בלה בלה בלה…״

אותו המסר רק שאתה לא נשמע כמו דפ״ר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 דקות, garicho כתב:

אם זה הולך כמו דפ"ר, נראה כמו דפ"ר ונשמע כמו דפ"ר אז כנראה שזה דפ"ר.

פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

בהחלט לא דפ״ר. זה חלק ממכונת הרעל נגד ראש השב״כ

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...