Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

לגבי נשק אני מחכה כבר לרגע שאיזה בעל עם רשיון לנשק ירה לאישתו בראש או איזה מפוטר הייטק עם רשיון לנשק ירה למנכ"ל בראש או אפילו יותר פשוט אזרח בעל רשיון נשק ירה "במחבל" רק כדי לגלות אחר כך שמדובר בילד עם סכין מפלסטיק שהחליט למשוך את פורים עוד שבוע.
יש לך מספיק שוטרים במשרד, ואם חסר אתה מוזמן לגייס עוד. אזרחים לא מתואמים שלא נשמעים לשום הוראות פתיחה באש ומסתובבים עם נשק זה מתכון לאסון, ושוב אני רגע מתעלם מכאלה שפשוט תסתובב להם הקופסא.
אתה כל כך בטוח שאנחנו טובים מהאמריקאים וגיוס לשירות קרבי בצה"ל הוא איזה קריטריון סופר דופר. אני לא זוכר שראיתי קב"ן כשגוייסתי לצה"ל ונתנו לי נשק או שמישהו עשה לי אבחון נפשי.

ההכשרה של בעלי רישיון נשק לא מספקת, בזה אני מסכים איתך.

מה שאני לא מסכים איתך זה שאזרח לא נשמע להוראות פתיחה באש, כי עוברים הרצאה לגבי זה. 

יותר מזה - אזרח עם רישיון נשק יהיה יותר רגוע ושקול מאזרח שבלי. 

מפוטר הייטק יכול לקחת סכין ולדקור את המנכ"ל שלו, הוא לא חייב גלוק 19 משופצר. כנ"ל בעל מכה.

עברת סינון כלשהו לפני הגיוס - ריאיון עם חיילת שהוכשרה לזהות דברים כאלה גם אם זה לא קב"ן מטורף, קצת מבחנים, בדיקת רופא. שלא לדבר על טירונות ואימון מתקדם שזה 8 חודשים לזהות תקלות.

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

אפשר פירוט הפעולות (ועזוב את הפיתות. כבר מיצינו את הדיון בפופוליזם של להעביר את הפיתות למיקור חוץ)?

מניעת חגיגות עם דגלי אש"ף למחבלים משוחררים, החמרה בתנאי מאסר לאסירים שחגגו (כבר הודיעו שהסיבה לירי זה בגלל אסירות שהועברו לבידוד אחרי שחגגו את הפיגוע בנווה יעקב), הגברת קצב הריסות בתים לא חוקיים בירושלים, הלחצת האגף לרישוי כלי ירייה והצגת רפורמה תוך 12 שעות.

לא מושלם, אבל צעד בכיוון. ודברים שכל אדם עם קצת כבוד לאומי (למרות שזאת קללה מבחינתכם) היה עושה ברגע שהוא היה נתקל בהם.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

מצד שני כל ממשלה שתקום לא אתעלם גם מהשלילי ואעביר ביקורת כשצריך.

כנ"ל.

בגלל זה רשמתי שהתאכזבתי מהויתור על הפינוי. לא הכל מושלם (בעיקר בגלל ביבי שמעביר את הדיון מהמצב הבטחוני להאם כן דרעי או לא דרעי) אבל יש מהלכים לשיפור.

אגב - גם כשדרעי נכנס למשרד הפנים הוא דאג לדרוש רפורמה בכל עניין התורים. לפעמים לא מספיק כוונה טובה, צריך להיות קצת יותר אסרטיבי, ומשרדי הממשלה הם לא בדיוק משרדים שמחפשים לפעול יותר מדי. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

נראה שהיועצת המשפטית עושה all in, ופונה לביבי ואומרת לו שאסור לו להתעסק ברפורמה, מכיוון שזו תשפר את מצבו המשפטי ביחס למצב הנתון.

כל הכבוד לה שהיא לא מפחדת. ההסתה נגדה ברשתות החברתיות היא כבר בנקודת אקסטזה מפחידה, ומפתיע שאף אחד עדיין לא התראיין עם הסמל של הרכב שלה או משהו.

מעניין לקרוא חוות דעת שמסבירה איך הרפורמה יכולה להטיב עם נתניהו. הושמעו הרבה טענות שאין לו איך להתחמק מהמשפט או לעצור אותו או להשפיע על התוצאה. נראה שהיא והסגן שלה דווקא חושבים אחרת. וזה אולי לא מפתיע במציאות בה אשכרה הולכים להעביר חוק פרסונלי שיאפשר לדרעי לחזור להיות שר.

לפי הבוגדים מ"הארץ", אגב, דרעי ממשיך להיות שר. הוא פשוט עובר מהבית. למד מהשמאלנים הבוגדים מההייטק כנראה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

מניעת חגיגות עם דגלי אש"ף למחבלים משוחררים,

יוזמה טובה אבל כפי שראית, לא ישימה. החגיגות נמשכות ודגלי פלסטין נמצאים בכל פינה.

החמרה בתנאי מאסר לאסירים שחגגו (כבר הודיעו שהסיבה לירי זה בגלל אסירות שהועברו לבידוד אחרי שחגגו את הפיגוע בנווה יעקב),

שום שינוי. כך היה תמיד רק שלא פרסמו את זה. מה שהשתנה זה הפרסום.

הגברת קצב הריסות בתים לא חוקיים בירושלים,

זה מצויין אבל רוצה לראות את זה לא רק בירושלים אלא בכל בנייה לא חוקית כולל כל המאחזים הלא חוקיים.

הלחצת האגף לרישוי כלי ירייה והצגת רפורמה תוך 12 שעות.

זה לא רציני. דבר כזה לא עושים תוך 12 שעות אלא תוך חודש אחרי בחינה מקצועית של כל האספקטים וצוארי הבקבוק גם לגבי הקלות וגם לגבי ביטול רשיונות קיימים ממי שלא כשיר. זה בדיוק ההבדל בין צעד פופוליסטי לצעד מחושב ומתוכנן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

מה שאני לא מסכים איתך זה שאזרח לא נשמע להוראות פתיחה באש, כי עוברים הרצאה לגבי זה. 

פחחחח הרצאה.
בסדר אנשים גם עוברים 28 שיעורי נהיגה ומי שעובר על החוק מקבל ריענון בדמות סדנה מטעם משרד התחבורה. זה ממש משנה מה אני אגיד לך...
בנאדם שביום יום שלו הולך מהבית למשרד ופתאום נקלע לסיטואציה מי אמר לך שהוא ידבק לאיזה הוראות פתיחה באש שהוא שמע לפני שנה/שנתיים/עשר שנים? איך הוא ידע אם הבנאדם שעומד מולו עם אקדח הוא מחבל או עוד מישהו כמוהו שחילקו לו אקדח?
חיילים שעוברים תדריך בכל יום ויש להם מפקד צמוד לפעמים נופלים בזה, אז אתה מצפה מאזרחים להיות מתואמים בנושא הזה? אתה נאיבי או עם הראש באדמה תחליט לבד.

מפוטר הייטק יכול לקחת סכין ולדקור את המנכ"ל שלו, הוא לא חייב גלוק 19 משופצר. כנ"ל בעל מכה.

כן רק שהרבה יותר קל להרוג בנאדם עם אקדח ובגלל זה אתה יכול לקנות סכין קצבים בסופר ולא גלוק.
תראה מה קרה לגברת ממצפה רמון שבעלה החליט שנמאס לו ממנה, היא נפצעה קשה מאוד, אבל השכנה עוד הספיקה להציל אותה. אם היה לו אקדח זה היה כנראה נגמר אחרת... לך תידע אם היא או הילד היו נשארים בחיים.

עברת סינון כלשהו לפני הגיוס - ריאיון עם חיילת שהוכשרה לזהות דברים כאלה גם אם זה לא קב"ן מטורף, קצת מבחנים, בדיקת רופא. שלא לדבר על טירונות ואימון מתקדם שזה 8 חודשים לזהות תקלות.

הסינון הזה שווה לתחת סלח לי. בשיחה של כמה דקות עם חיילת אני בספק אם היא תזהה משהו חריג. לראיה בדוק כמה חיילים מתאבדים בצה"ל כל שנה.
כנ"ל ההכשרה. אפשר לעבור אותה בכיף בלי שישימו לב לדברים חריגים...

מניעת חגיגות עם דגלי אש"ף למחבלים משוחררים

פייי מה אני אגיד לך משנה מציאות! אכיפת משילות! יעשו חאפלה בלי דגל. אני מקווה שזה עושה לך נעימי באגו כי אותם אנשים עדיין שונאים אותך, עדיין שמים עליך אתה יודע מה ובתוך הבית שלהם יש טפטים של סמיר קונטאר.

החמרה בתנאי מאסר לאסירים שחגגו

ראה תגובתי הקודמת

הגברת קצב הריסות בתים לא חוקיים בירושלים

מה עם הריסת מאחזים לא חוקיים? מי אמר שיש בעיה עם קצב הריסת הבתים? במה בדיוק זה משנה את המציאות אם הבית יהרס עוד חודש או עוד חודשיים?

הלחצת האגף לרישוי כלי ירייה והצגת רפורמה תוך 12 שעות.

כבר אמרתי לך מה אני חושב על זה.

לא מושלם, אבל צעד בכיוון. ודברים שכל אדם עם קצת כבוד לאומי (למרות שזאת קללה מבחינתכם) היה עושה ברגע שהוא היה נתקל בהם.

"כבוד לאומי". איך אני אוהב "כבוד לאומי"...
אתה מתכוון כל אדם שאפשר לקנות אותו עם חארטות כשלא מטפלים בבעיות האמיתיות. שוב הרבה חארטה אבל כשהיה צריך לעשות משהו אמיתי ולהראות משילות לא עשו כלום.
קונים אותך במסטיקים יובל מצטער להגיד לך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

מעניין לקרוא חוות דעת שמסבירה איך הרפורמה יכולה להטיב עם נתניהו.

צריך חוו״ד?

אתה יכול לדמיין מישהו בהונגריה מעמיד לדין את אורבן?

הופכים פה את שיטת המשטר ואנחנו מתעסקים בפיתות.  משחקים לידיים של ביבי.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

צריך חוו״ד?

למען האמת כן. זה לא ישכנע את התומכים. אבל כמו עם מכתבי הכלכלנים, אני עדיין שמח לקרוא חוו"ד של אנשי מקצוע שמסבירים בצורה יותר טובה ממה שאני יכול איפה הבעיה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

הופכים פה את שיטת המשטר ואנחנו מתעסקים בפיתות

צודק, צריך להחליף להם פיתות בג׳בטות

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

חיילים שעוברים תדריך בכל יום ויש להם מפקד צמוד לפעמים נופלים בזה, אז אתה מצפה מאזרחים להיות מתואמים בנושא הזה? אתה נאיבי או עם הראש באדמה תחליט לבד.

עקרונית, נכון שעדיף שאזרחים לא יצטרכו לשאת נשק, יהיו מספיק שוטרים מיומנים וגם מערכת שמגבה אותם ולא נותנת לעבריין שהורשע בפשע אלים חודשיים כלא על תנאי.

מצד שני, זה כנראה לא יקרה פה בזמן הקרוב.

לא יודע אם יש מה להשוות אותנו לארה"ב כדי להבין את הנזק הפוטנציאלי של כזה דבר, כי לא באמת תיהיה פה אפשרות להיכנס לפיצוציה ולקנות אקדח וכדורים במבצע עם עיתון של יום שישי.

מעניין מה הנתונים בישראל, כמה מעשי אלימות בוצעו עם נשק חוקי (לא מאולתר, או שנרכש מעבריינים) וכמה פיגועים נעצרו בגלל אזרחים עם נשק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 48 דקות, farkash7 כתב:

לגבי נשק אני מחכה כבר לרגע שאיזה...

רגע, נתחיל מזה שנראה שהוא סך הכול מגייס עוד 8 עובדים, שזה בסדר, אני מופתע שיש סך הכול 12 אנשים שאחראים על כול רישיונות הנשק במדינה.

וויתור על הראיון לאנשי הבטחון, לא בטוח שזה כזה נורא...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 32 דקות, יבגניפ כתב:

עניין לקרוא חוות דעת שמסבירה איך הרפורמה יכולה להטיב עם נתניהו.

זה הרבה יותר פשוט ממה שאתה חושב.

הוא ממנה תובע איש אמון שלו שתלוי בו בהמשך משרתו והוא בתורו עובר על כתבי האישום ומחליט לסגת מהם.

פורסם

זה מה שקורה כשפופוליסט דביל ממפלגה של פופוליסטים גזענים, פוגש את המציאות.

לא נורא בבחירות הבאות נמצא פופוליסט שצועק יותר חזק.

image.thumb.png.9211046ce74a70477d586c61774ff491.png

• מצחיק 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

רגע, נתחיל מזה שנראה שהוא סך הכול מגייס עוד 8 עובדים, שזה בסדר, אני מופתע שיש סך הכול 12 אנשים שאחראים על כול רישיונות הנשק במדינה.

אני מבין שלא ניסית לגייס עובד לאחרונה בארץ ועוד בשכר של עובדי מדינה בדרגים האלה.

לפני 3 דקות, David32 כתב:

וויתור על הראיון לאנשי הבטחון, לא בטוח שזה כזה נורא...

לא בטוח שזה לא נורא.

מי שזכאי לנשק צמוד עקב שירותו אין שום בעיה אבל לגבי אחרים מה הם שונים ממישהו אחר?

מה ההבדל בין מוקדן במערכות הביטחון למוקדן ב 106?

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

זה מה שקורה כשפופוליסט דביל ממפלגה של פופוליסטים גזענים, פוגש את המציאות.

לא נורא בבחירות הבאות נמצא פופוליסט שצועק יותר חזק.

image.thumb.png.9211046ce74a70477d586c61774ff491.png

זה מה שקורה כשנותנים לערס לקבל החלטות.

פורסם
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

אני מבין שלא ניסית לגייס עובד לאחרונה בארץ ועוד בשכר של עובדי מדינה בדרגים האלה.

פשוט אל תהיה מופתע ש18 איש עוברים על 4 רשיונות ביום עם השכר שאתה משלם להם.

You get what you pay for.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, Potato כתב:

פשוט אל תהיה מופתע ש18 איש עוברים על 4 רשיונות ביום עם השכר שאתה משלם להם.

You get what you pay for.

הם לא עובדים מלא. 4 שעות ביום יומיים בשבוע.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם (נערך)

למי שביקש חוו"ד על ההשפעה של הרפורמה על המישפט המתנהל של נתניהו:

https://www.ynet.co.il/news/article/r1a27ythj#autoplay
image.thumb.png.dd2d30d3eaa0ccd519c3eecc2566a0cb.png

עכשיו תעשו  פרצוף פיקאצ'ו מופתע :-)

image.png.ca5306b964390e08ea3e4e2fadb1ffc3.png

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • מצחיק 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...