Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני תוהה: אולי זו הבעיה בעצם? חוסר היכולת של רבים להתעסק במהות?

haranza, זה (בגדול), מסכם במשפט את ההקבלה עליה דיברתי מקודם.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
איך לא עלה פה עדיין הנאום של מירי רגב בפסטיבל הקולנוע בירושלים שלשום?

הרי אותם אנשים נוטפי ליברליזם ונאורות, כביכול, הנלחמים בכל כוחם בעד חופש הביטוי, לא מהססים להשתיק שרים ואנשים אחרים שחושבים אחרת מהם, והכל בשם ה"נאורות" (מירי רגב אתמול ובעוד מספר הזדמנויות אחרות, בנט בועידת הארץ בה הוא גם הותקף פיזית). הצביעות שלהם מפתיעה אותי, שלא לומר מגעילה, כל פעם מחדש.

השיא כמובן היה שריקות הבוז כשמירי רגב הזכירה את הלל בת ה-13, שנרצחה בפיגוע בקרית ארבע לפני מספר ימים. ממש פלורליזם במיטבו.

לא הבנתי, אתה בעד מירי רגב?

נראה לך ששרקו בוז בגלל הלל בת ה-13? זה פסטיבל קולנוע, מה היא מעלה ענייני טרור בכלל?

גידי אורשר בפוסט פייסבוק נגד עדות המזרח:

נחמד לראות שתמיד יגיע האידיוט-אך-חכם-בעיני-עצמו-כי-הוא-ממלא-תפקיד-חסר-תועלת-שקר-כלשהו-באקדמיה התורן וידאג להשאיר את הימין בשלטון. השמאל ממשיך לגרבז את עצמו למוות.

WTF?

אתה מבין כמה עלוב זה להגיד שהימין בשלטון כי איזה טאמבל שמאלני אמר כמה שטויות חסרי אחריות?

ומה לגבי אלפי המפגרים מהימין שקוראים לחצי עולם ואחותו בוגדים רק כי הם שמאלנים? נראה לי שאלו הם שמשאירים את הימין בשלטון, בטפשותם.

אז גידי אורשר כתב שטויות גזעניות וישלם על כך מחיר חברתי ואולי גם כלכלי(הושעה מעבודתו).

מה שמצחיק אותי, זה שהראשון להזדעזע, הוא לא אחר ממר בנימין " השמאל שכחו מה זה להיות יהודים" נתניהו. אותו אחד שאצלו הערבים נוהרים לקלפיות. זה שנלחם על מינוי רמי סדן לערוץ 10.

אין מה לומר, כל הכבוד לנתניהו שמבין את לב בוחריו. השיטה היא כזו: חכה ששמאלני תורן יגיד איזו שטות, גנה את השטות בפומבי, קבל מחיאות כפיים משלל בוחריך העיוורים. טאדאם! זכית ברווח פוליטי.

אני לא רוצה את נתניהו.

אתם לכאורה מיוחדים - ונתניהו בשלטון.. גם בזכותכם.

התוצאה - אולי אתה חושב שאתה מיוחד , וזה לא עוזר לנו.

אז יפה, אתם מיוחדים - והשלטון נשאר אצלו בגלל היחוד שלכם.

אל תתבלבל. השלטון נשאר אצל נתניהו כי מספיק אנשים מהעם לוקים בחוסר הבנה של המציאות, חוסר הגיון, או סתם פחדים לא רציונליים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אל תתבלבל. השלטון נשאר אצל נתניהו כי מספיק אנשים מהעם לוקים בחוסר הבנה של המציאות, חוסר הגיון, או סתם פחדים לא רציונליים.

הפוך גוטה, הפוך. למזלנו יש עדיין מספיק בעלי זכות בחירה שמעדיפים כלכלה חופשית ובטחון על פני סוציאליזם רך והזיות שלום.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הדיון בין ימין ושמאל הוא לא על ביטחון.

גם אם הימין בשלטון וגם אם השמאל, מי שמקבל החלטות ביטחוניות זו מערכת הביטחון.

הוא גם לא על כלכלה חופשית כי מה שיש בארץ זו לא כלכלה חופשית אלא שילוב גרוע של התערבות ממשלתית לטובת טייקונים ובעלי הון.

אם יהיה שלטון שמאל, ההבדל היחיד בכלכלה יהיה שהם אשכרה ינסו למצוא פתרונות למשבר הדיור והאשראי וייפעלו יותר בשביל להוריד את העול הכלכלי על האזרחים.

אף אחד לא מדבר על סוציאליזם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החלטות ביטחוניות מתקבלות גם לפי שיקולים פוליטיים, כך שיש הבדל אם יש ימין או שמאל בשלטון.

החלטות כלכליות מתקבלות לפי החברים העשירים של מי שנמצא בשלטון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא מדויק.

החלטות פוליטיות מתקבלות על ידי הממשלה, ומערכת הביטחון מתמודדת עם ההשלכות של זה בשטח.

בפועל, לא יהיה פחות ביטחון אם תהיה ממשלת שמאל.

ולגבי ההחלטות הכלכליות, עם הכל אני סבור שבשמאל יש שחיתות אבל לא ברמות שיש לנו כיום בממשלה.

יש לנו לא מעט עבריינים מורשעים שגם ישבו בכלא כנציגי הימין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא אומר שממשלת שמאל תזיק לביטחון, אבל החלטות פוליטיות שהמערכת מתקשה להתמודד איתן מזיקות לביטחון.

מי שיושב מספיק זמן בעמדות כח, הופך למושחת. שים ממשלת שמאל בשלטון לאותה תקופת זמן שהיתה לימין, תראה כמה מושחתים גם הם יהפכו. בסך הכל מדובר בבני אדם, לא במלאכים חסרי משוא פנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הפוך גוטה, הפוך. למזלנו יש עדיין מספיק בעלי זכות בחירה שמעדיפים כלכלה חופשית ובטחון על פני סוציאליזם רך והזיות שלום.

אתה טועה.

גגל על התפלגות בבחירות והקשר בין סטטוס סוציו אקונומי והמפלגה שמצביעים לה.

אם כבר, באחוזונים הגובהיים היו גם לא מעט מצביעים ללפיד, שהוא אולי סוג של ביבי, אבל מנסה גם להיות אלטרנטיבה לליכוד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אני לא אומר שממשלת שמאל תזיק לביטחון, אבל החלטות פוליטיות שהמערכת מתקשה להתמודד איתן מזיקות לביטחון.

אתה לא אמרת אבל זה בדיוק מה ששוגיפלקס התכוון אליו, שממשלת שמאל תמסור שטחים לערבים ותנהיג משטר של סוציאליזם.

פורסם

וואלה, באמת?

כלכלה חופשית? מה בדיוק חופשי בה? ריכוז סמכויות השלטון? ריכוזיות במשק? מתווה הגז? הגדלת כוח הטייקונים? שליטה בגורמי תקשורת? פגיעה ביחסי החוץ?

ובטחון? רגע, שכחת במקרה את הסוג של אינתיפאדה של עשרת החודשים האחרונים? מה בדיוק הממשלה עושה בשביל למנוע אותה? חוץ מלהאשים כל אחד אחר חוץ מעצמה. ואיפה ליברמן שהצהיר שאילו היה שר בטחון היה נותן להנייה 48 שעות להחזיר גופות או שהוא מת? כמה זמן הוא שר בטחון, תגיד לי?

בנוגע לסוציאליזם רך והזיות שלום - אתה כנראה הוזה בעצמך שהשמאל חושב שהוא יעשה פה שלום, ועוד יותר הוזה אם נדמה לך שהשמאל יקדם סוציאליזם רך, קשה או באמצע.

לא, מצטער, אבל אותם בעלי זכות בחירה מעדיפים פחד, היסטריה, דווקא, קבעון וקפאון. הכל, ורק שהשמאלנים לא יהיו שמחים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
לא הבנתי, אתה בעד מירי רגב?

נראה לך ששרקו בוז בגלל הלל בת ה-13? זה פסטיבל קולנוע, מה היא מעלה ענייני טרור בכלל?

לא הבנתי, איך זה קשור אם אני בעדה או לא?

ולא יודע למה שרקו (וגם אתה לא, אלא אם היית שם ושאלת אחד אחד), וזה גם לא מעניין אותי.

בתור אנשי "תרבות" ואנשים שמגדירים עצמם כנאורים, הייתי מצפה מהם להפגין טיפה של סבלנות ושליטה עצמית, ולא לשרוק בוז כמו קופים שטופי מוח, בטח כשהיא מזכירה ילדה בת 13 שנרצחה באכזריות.

אגב, שריקות הבוז הופיעו כבר עם תחילת הנאום, ככה שאין לזה שום קשר לזה שהיא דיברה על ענייני "בטחון" (אוי ואבוי, מי ישמע פוליטיקאים אחרים לא מכניסים פוליטיקה לנאומים שלהם בכנסים השונים).

לא, מצטער, אבל אותם בעלי זכות בחירה מעדיפים פחד, היסטריה, דווקא, קבעון וקפאון. הכל, ורק שהשמאלנים לא יהיו שמחים.

זה מצחיק, כי הרי כל הקמפיין של השמאל בבחירות האחרונות נע סביב הסיסמה "רק לא ביבי" (בואו לא נציע שום אלטרנטיבה, אבל העיקר שנלכלך קצת על ביבי).

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...