Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
E-A, על איזה עיוות מחשבתי אתה מדבר?

איפה אתה קורא שאנחנו מנסים לתת לגיטימציה לאנשים שלא מבדילים בין רע וטוב? או שאנחנו מצדיקים באיזו צורה את מה שקרה?

ואגב, אתה ממשיך לבנות מגדלים בציפיה שיבגני יענה לך ותקבל איזה רגע של "אהא! ידעתי!". בפועל, כשהוא יענה אני מבטיח לך שתתאכזב מהתשובה...

האמת שלא אכפת לי להתאכזב. העיקר שיענה. באמת מסקרן אותי מה הוא מוצא פה שמשאיר אותו במדינה הזאת. אני עצמי מתעצבן כל כך הרבה פעמים על מה שקורה פה בלי קשר לבטחון וחושב על הגירה, לכן כל כך מפתיע אותי שאדם כמוהו שגם לא מתחבר בכלל לעם היהודי עדיין נשאר פה.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

איפה ההוא שאמר בשרשור אחר שהמנהלים עושים כאן עבודת חיל בשמירה על איכות ותרבות דיון?

אנשים אומרים כאן שחלק מהמתדיינים סבבה עם רצח ילדים, אחרים טוענים שמי שלא חושב כמוהם צריך לעוף מכאן...

בחייאת רבאק, Dftt

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יאללה, נו באמת. תפסיק לשחק אותה. הוא פה כי החברים והמשפחה שלו פה. העבודה שלו פה. האשה שלו פה. כי הוא אוהב את חולון. כי יש פה את הפלאפל הכי טוב וכי הוא מת על טיולים לאור הירח בטיילת של יפו. חסרות סיבות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איפה ההוא שאמר בשרשור אחר שהמנהלים עושים כאן עבודת חיל בשמירה על איכות ותרבות דיון?

אנשים אומרים כאן שחלק מהמתדיינים סבבה עם רצח ילדים, אחרים טוענים שמי שלא חושב כמוהם צריך לעוף מכאן...

בחייאת רבאק, Dftt

אמרתי שהוא סבבה עם זה? עכשיו אתה מכניס לי מילים לפה? סליחה באמת שאני לא חושב כמוך, מצטער שאני מוריד את הרמה של הפורום. אתה רציני בנאדם? בגלל דיבור כזה השמאל נמצא איפה שהוא נמצא היום. בשוליים! וטוב שכך.

ורוני תראה אותך איך הסתדרת יפה באסטוניה וזאת למרות שנולדת כאן ויש לך חברים ומשפחה פה. טוב שיש פייסבוק, ככה הוא יוכל להינות מהמשפחה ומהחברים ולחיות במדינה איכותית וטולרנטית עם אחלה פלאפל ושווארמה, נגיד אנגליה.

פורסם

על מה למען השדים והרוחות אתה מדבר?

מה זה קשור לשמאל, מה זה קשור לאיפה אני גר עכשיו, ואיך לעזאזל אתה לא מבין שלהגיד שהוא אומר בנונשלנטיות וקור רוח שהילדה לא מתה בתחומי מדינת ישראל נשמע kinda כמו להגיד שהוא סבבה עם זה שהיא נרצחה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כי הוא אמר בנונשלנטיות וקור רוח שהילדה לא נרצחה בתחומי המדינה.. זה הדבר הכי חשוב שהיה לו להגיד. להדגיש את העובדה הקטנה והקטנונית הזאת. ואם זה אומר שלא אכפת לו אז כנראה שלא אכפת לו.. אבל אתה אמרת את זה, אני רק ציינתי עובדה! לא התלהמתי ולא קיללתי רק שמתי ראי מול השיח " המתון" שלכם. אבל זה ויכוח עקר אתה בעמדותיך ואני בעמדותיי. כל שרציתי שיבגני יענה לי, לא יודע מאיפה אתה ואור קפצתם. לא יודע מה כל כך קשה לו לענות, הרי הוא כבר טרח והגיב לי.

פורסם

כבר ציינתי ואתה התעלמת, שקור הרוח והנונשלנטיות היו לגמרי בראש שלך. הוא אמר הרבה מאוד דברים וזה רק אחד מהם, ממש לא בהכרח הכי חשוב. וזו לא עובדה קטנה או קטנונית. זה חלק משמעותי מהסכסוך שהוביל אותנו למצבנו כיום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כולנו קפצנו כי הטענה שלך חסרת היגיון. ציון העובדה, יבשה ככל שתהיה, לא אומרת כלום לגבי האכפתיות או חוסר האכפתיות שלו ממות הילדה.

באותה מידה אני יכול לטעון שבגלל שלא הלכת ללוויה של אותה ילדה, ואתה לא לובש עכשיו שק לגופך שבוע, גם לך לא אכפת בכלל ממותה.

פורסם (נערך)

אולי מספיק עם ההזיות שרק בשטחים מסוכן ובתל אביב בטוח (באמת יוסי? לא רצחו שם אנשים שרק יצאו לבלות לפני כמה ימים או שלא היה פיגוע בנתניה אתמול?)? כרגע, סטטיסטית, לא בטוח בשום מקום בו יש מוסלמים, לא כאן ולא באירופה.

כנ״ל גם לגבי השקרים של ״בואו ניתן להם מדינה ואז ניכנס בהם אם הם יעשו בעיות״. זה לא משנה אם ניתן להם מדינה או אפילו 20 מדינות, בכל מקרה אנחנו נהיה לא בסדר בעימות הבא (ראו מה קורה בעימותים עם חמאס). היום זה הכיבוש שנותן לאנטישמים ״לגיטימציה״, מחר זה מצעד הגאווה בתל אביב שיפגע לאחמד ברגשות.

מי שרוצה לחלום על שלום אז בהצלחה לו, רק תפסיקו לשקר לנו (ולעצמכם) שיהודים נרצחים כאן בגלל שטחים, או שזאת הסיבה היחידה לכך שלא אוהבים אותנו בעולם

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)

תראו איך אתם מנתחים את, מה הוא אמר או הוא התכוון להגיד.

רשמתי מאוד ברור - כי גם לי זה נשמע מוזר.. האם הוא מבדל בין דם לדם.

- העובדה כי הוא לא היה מסוגל לרשום כי רצח ילדה ישראלית הוא זוועת עולם.

ולא משנה היכן היא גרה, וללא קשר לדעות, אכפת לו מכל האזרחים והעם בישראל.

והוא כואב גם את הנפגעים והנרצחים ביהודה ושומרון..

מאחר והוא מרגיש שייכות לעם בישראל.

כתבתי כי אני מאוד מאוכזב אם זו דעתו..

אני מעריך את רצונכם לעגל את הדברים, ולדעתי לא אתם צריכים להתפתל ב'להסביר ..

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל, מוריד בפניך את הכובע. אתה טרול הרבה יותר מוצלח ממה שחשבתי, ואן הייתי אתה, הייתי שוקל לעבוד קצת על הפינות הקטנות ורץ לכסת.

למרות שיריקה אוטומטית של המשפטים שאתה יורק היא לא חריגה בשיח הישראלי, בו יותר חשוב לחפש בוגדים, מאשר הגיון, בהחלט הצלחת להסיט את הדיון משאלה ככ פשוטה ששאלתי ואין לך עליה תשובה.

האמת שאני גם קצת מרחם עליך. אני מבין מאיפה אתה מגיע ואת הדיסוננס הקוגנטיבי שלא מאפשר לך לסגור מעגל לוגי, וגורם לך לכעוס עלי יותר מאשר על המנהיגים שאתה מצביע להם ושעושים מה שביכולתם כדי לשמר מציאות של שיח כפול, כשמצד אחד לטף אחד מהן אין אומץ או רצון להפוך את יוש לחלק מישראל, ומצד שני ממשיכים לדבר על בניה שם.

אי איי, איבדתי אותך. אם מכעיסה אותך הטענה שיוש הינה מחוץ למדינת ישראל, פנה לגורמים הרלוונטים ודרוש להחיל את החוק הישראלי שם. אם אתה לא מבין באיזה הקשר המשפט נכתב, סימן שלא קראת את התגובות של אייל, שעושה סלט מכוון במקום בו דיוק חשוב. אם מכך אתה מסיק שלא עצוב לי על ילדה שנרצחה, אז קרא מה שכתבתי לאייל, ואם אתה מנסה להשליך את הרצון שלך להגר עליי, אז אני באמת לא מבין מה רצונך ממני.

גדיק, יש תאונות גם כשחגורים. אז? זה לא עולם בינארי של 0 סיכון או 1 סיכון.

דיברת יפה על אוטונומיה ואז נעלמת. באטונומיה שלך, אתה לא מאמין בזה שהיא תצטרך לכלול פשרה טריטוריאלית?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
אולי מספיק עם ההזיות שרק בשטחים מסוכן ובתל אביב

בטוחה.

כנ״ל גם לגבי השקרים של ״בואו ניתן להם מדינה ואז ניכנס בהם אם הם יעשו בעיות״. זה לא משנה אם ניתן להם מדינה או אפילו 20 מדינות, בכל מקרה אנחנו נהיה לא בסדר בעימות הבא (ראו מה קורה בעימותים עם חמאס).

מי שרוצה לחלום על שלום אז בהצלחה לו, רק תפסיקו לשקר לנו (ולעצמכם) שיהודים נרצחים כאן בגלל שטחים

מסוכן בכל מקום, אבל יש את עין הסערה ויש גם שוליים. אין מה להאשים את האנשים שהולכים לגור בהתנחלויות. זו הממשלה שמעודדת אותם אשמה.

חמאס זה לא מדינה, עימות של צבא מול אירגון גרילה שמצטייר בתקשורת כלוחמי חופש זה לא כמו עימות בין 2 מדינות עם צבאות. אתה לא רוצה להאמין בזה? זכותך. אבל אתה דן את עצמך וילדיך למציאות שבה אנחנו חיים היום, מפיגוע לפיגוע.

אז בגלל שיש אנטישמיות לא ננסה לשפר את איכות החיים שלנו והעתיד שלנו פה? אולי נעשה התאבדות קבוצתית וזהו, הרי כל העולם שונא יהודים אז חבל על המאמץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אולי מספיק עם ההזיות שרק בשטחים מסוכן ובתל אביב בטוח (באמת יוסי? לא רצחו שם אנשים שרק יצאו לבלות לפני כמה ימים או שלא היה פיגוע בנתניה אתמול?)? כרגע, סטטיסטית, לא בטוח בשום מקום בו יש מוסלמים, לא כאן ולא באירופה.

1) סטטיסטית, בשטחים יותר מסוכן. זה שיש מדי פעם מקרים בתל אביב לא מבטל את אלפיי האחוזים של הפרש בכמות מקרים בתל אביב ובשטחים.

בתל אביב זה קורה "מדי פעם". בשטחים זה כל יום וצריך נוכחות צבאית כדי להתמודד עם זה על בסיס יומיומי.

הטענה שלך הופרכה כי היא דמגוגיה.

2) סטטיסטית, יש לך סיכוי הרבה יותר גבוה למות בתאונת דרכים בארץ מאשר פיגוע טרור. יותר מזה, יש לך יותר סיכויים להתאבד מאשר למות בפיגוע.

3)לא כל מקום עם מוסלמים הוא מסוכן, ולא כל מקום מסוכן.

זו גם דמגוגיה זולה מאוד.

נכון, האיסלאם כיום מכיל בתוכו זרמים מאוד אלימים אבל יש גם מוסלמים מתונים.

יש מוסלמים ש"השתאכנזו" וכיום יש להם אמונה אבל הם מאמינים בערכים ליברליים מערביים.

תבדיל בין מהגרים מדור ראשון מארצות מוסלמיות נחשלות ובין אנשים שהתחנכו במערב.

זה בדיוק כמו בכל דת אחרת, כולל היהדות. יש אנשים יותר ופחות פרימיטיביים, שחלקם עושים בעיות. הרוב המוחלט לא.

פורסם

יוסי חצי מארגון דאעש התחנך במערב... אסד התחנך במערב וגם באן קי מון התחנך במערב. שני ליברלים דגולים.

התאוריות שלכם יפות אבל המציאות שונה מאוד.

פורסם

הם קיבלו חינוך במערב. זה לא אומר שהם הפנימו את הערכים של המערב.

אני גדלתי בדרום אמריקה אבל המשכתי להיות ישראלי בבית. זה לא אומר שאני דרום אמריקאי.

אלו שמפנימים את הערכים הליברליים של המערב הם לא הבעיה. הבעיה היא עם הפרימיטיביים שחושבים שהתרבות שלהם היא עליונה ושבגלל זה מותר להם לעשות מה שהם רוצים "כי אנחנו צודקים וכל השאר טועים".

זה כולל אנשים מכל תרבות שמנסה להתבדל ככה ורואה את עצמה כמוצדקת וכמרכז היקום.

אני מבטיח לך שמוסלמי לשעבר שהוא אתאיסט לא יהווה בעיה בכלל.

• תוכן חדש...