Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהלן

אני רואה עכשיו את אמנון יצחק בתוכנית הנ"ל בערוץ 2. פשוט מדהים כמה שהוא מדבר שטויות. כבודו במקומו מונח, אבל אני לא הייתי בוחר בו. אני גם לא אוהב לשמוע אותו...

פשוט עצוב שיש אנשים כאלה בעולם. מבחינתי הוא שרלטן, שוטף מוחות מטורף, כמו קריינג מצבי הנינג'ה.

איזה כבוד בדיוק? לא מדובר באביגדור , לא מדובר בצביקה, לא מדובר בישראל מס 1 וגם לא בישראל מס 2 אז איזה כבוד מגיע לאזרח אמנון יצחק לכל הרוחות? מה גם שהוא הסמיך את עצמו לרב. קם בוקר אחד והחליט שהוא רב. איזה יופי, גם אני קם מחר בבוקר וקובע לעצמי שאני מומחה לפיזיקה רפואית.

אני זוכר שהם היו מחלקים את הקסטות עם הפלסטיק למטה שבור כדי שלא יקליטו עליהן.:lol:

טריק ישן וידוע. או שממלאים במין חתיכת נייר קטנה או שמשתמשים בסילוטייפ איך שרשמו כבר למעלה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הבן אדם סוג של אורן זריף עם שמלה, וזקן של גואל רצון.

אני מרחם על הדבילים שמצתרפים לכת שלו ובכך ממנים לו שמלות אופנתיות .

תכל׳ס אנחנו צוחקים אבל הוא נוסע על בימר 750 .

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

א. קריינג - אני מבקש סליחה.

ב. אני בוחר כנראה בנט.

ג. תכל'ס? אין לו כבוד. סתם מתוך נימוס כתבתי "כבודו במקומו מונח".

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
הבן אדם סוג של אורן זריף עם שמלה, וזקן של גואל רצון.

אני מרחם על הדבילים שמצתרפים לכת שלו ובכך ממנים לו שמלות אופנתיות .

תכל׳ס אנחנו צוחקים אבל הוא נוסע על בימר 750 .

תכלס' תראה את ההאפיפיור שלבוש בבגדי פאר והדר ויושב על כסא מצופה או עשוי מזהב בזמן שבאפריקה מתים כל יום בממוצע 600 אנשים (לפי האו"ם). מה הקשר של האפיפיור לאפריקה? פשוט מאוד, הדיביל אוסר על ביזבוז זרע לשווא (מעניין ממי הנצרות קלטה את הטימטום הזה) בניגוד לאופיפיורים אחרים או יותר נכון הקודם שהיה יותן מתון בעניין. הדביל הנוכחי מאמין שמכל טיפה חייב לצאת ילד. לכן שימוש באמצעי מניעה כמו כובעון שמן הסתם מונע הרבה מחלות הוא אסור. אז כך נוצר מצב שאפריקאים אומללים לא משתמשים בכובעונים. לפיכך או שנולדים ילדים שאין איך להאכיל אותם או שנולדים ילדים להורים שאחד מהם היה נשא איידס והדביק את הבן או הבת זוג ואז גם ההורים חולים וגם הילד.

בקיצור, פיגור וטימטום בחסות הדת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא. אני אמנם דתי לשעבר, אבל בלי זנבות כלשהם. למה?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

למה?

כי למה לך לבחור בבנט? זאת מפלגת שקר שבנתה קמפיין שיווקי ,והצליחה בדרך הזויה לטעמי.

"למכור" את המפלגה שלהם, לחילונים שמאמין בבדיוק הפך.

נ.ב

תשימו לב שבשלטי חוצות הכיפה של בנט כמעט לא נראת אם בכלל.

ושלא נדבר על שאר חברי המפלגה שהחביאו אותם.

פורסם
אנשים פה חיים בסרט שחושבים שחילוניים שמצביעים לבנט, לא יודעים למי הם מצביעים.

אבל זה נכון. לא סתם בנט הושם בראש, הוא מצטייר כידידותי לחילונים ודתיים כאחד - אבל הוא ברור מאוד בשאלות של ציביון המדינה ומקומה של הדת בה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אנשים פה חיים בסרט שחושבים שחילוניים שמצביעים לבנט, לא יודעים למי הם מצביעים.

חותם לך שרבים מאוד מהמצביעים של בנט לא מבינים לעומק את המצע הדתי שלו. או שהם פשוט לא יודעים במי לבחור אז הם הולכים על המועמד שנראה הכי ידידותי/אמין/צעיר/חכם/מגניב/עשיר (למרות שכבר אמרתי שיש לי חשש שהוא קצת פסיכופט), או שהם פשוט רוצים "ימינה" אבל בלי לבחור ליכוד. לא מעטים מהם, אני משער, צעירים חילונים שבכלל לא מבינים שהמועמד שלהם יתעסק הרבה יותר עם יחסי הכוחות בין הדתיים לחילונים מאשר עם שיפור המדינה שלנו לכולם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לי באופן אישי מאוד כואב,שקל להשפיע על הציבור.

אבל מצד שני אותם אנשים שדוחפים לנו כול השנה מוצרים בסופר, ידחפו לנו את בנט.

מה זה אומר עלינו בתור מדינה?

אז פעם הבא, שתבכו שאין לכם כסף או שהכול יקר, ואין תחבורה ציבורית.

פורסם

צ'מעו, לכל מפלגה יש המצביעים ה"טיפשים" כביכול שמצביעים למישהו ולא יודעים למי הם מצביעים ולמה, זה לא רק לבנט כמו שאתם טוענים.

אני חושב שהנסיקה של הבית היהודי היא באה ממקום של לקחת ימינה את הממשל, כאלנטרנטיבה למפלגות אחרות ממלא סיבות.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...