Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגפי טימבר לנד earthkeeper

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל להזמין משהו מהליין הנ"ל דרך איביי.

בעקרון, למנוסים בטימברלנד, להתייחס למידה לפי הכתוב, או שהן מרגישות קטנות/גדולות מהמידה הכתובה?

אני מתלבט בין מגפי 6" מהליין הזה או מהליין הקלאסי המוכר והפשוט (בצבע "מדברי") חשוב לי אטימה טובה למים, אבל לא משוגעת.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

ממליץ לבדוק בחנות את המידה שלך. בנעלי טימברלנד שיש לי (דגם אחר) אני 43 ובנעלי ספורט אני 44.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לי earthkeepers והאטימות למים היא אפסית (לפחות בדגם שלי). להפך נראה שהם אוהבות מים וסופחות מים לגרביים שלי בשמחה רבה

פורסם

אז ככה, אני חושב שהאוף טופיק צריך להיות מחלקה אבסטרקטית של פורומים ממנה ירשו כמה תכונות מפוקפקות

התתי פורומים שלו:

תת-פורום נעליים,

תת-פורום סמארטפונים,

תת-פורום קפה,

ואי אפשר בלי תת-פורום "עולמו של פרנקוס" שיוקדש כולו לפרנקוס, אישתו וכל בני משפחתו הענפה בכל נקודה על פני הגלובוס.

פורסם
אז ככה, אני חושב שהאוף טופיק צריך להיות מחלקה אבסטרקטית של פורומים ממנה ירשו כמה תכונות מפוקפקות

התתי פורומים שלו:

תת-פורום נעליים,

תת-פורום סמארטפונים,

תת-פורום קפה,

ואי אפשר בלי תת-פורום "עולמו של פרנקוס" שיוקדש כולו לפרנקוס, אישתו וכל בני משפחתו הענפה בכל נקודה על פני הגלובוס.

שכחת עוד תת-פורום אחד קטן - נשים

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

קודם כל, אחלה נעליים.

הדגם שאתה מדבר עליו הוא יותר אלגנטי, נעל יפה מאוד לדעתי, גם אני חושב על להזמין אותן.

הזמנתי לא מזמן גם נעל של טימברלנד מאיביי ואני ממש מבסוט מה רכישה, נעליים איכותיות.

ImageUploadedByTapatalk HD1358281773.181596.jpg

פורסם

שים לב שלטימברלנד יש גם מידות רוחב.

היה לי זוג של earthkeepers שהיה מידה 43w והוא היה קצת גדול עליי. לפני כמה חודשים, אחרי שהזוג המדובר נפח נשמתו (אחרי 8שנים שהוא שירת אותי נאמנה) קניתי עוד זוג, במידה 10.5m (המקביל ל44) והוא מרגיש לי קצת צמוד, במיוחד עם גרביים עבות.

אם תרצה, בקרוב אני חוזר לארץ ואם נורא תרצה אני יכול להביא איתי זוג (אפשר למצוא אותם פה בפחות מ100$. את שלי קניתי ב95 או 105, לא זוכר בדיוק).

אם אתה מעוניין, צור קשר, אשמח לעזור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אגב, אם אתה מחפש מגפיים טובים כנס לחנות (אינטרנט) של the frye company. מוצרים מעולים. ההמלצה שלי היא לקחת חצי מידה פחות, אם הרגל שלך צרה יחסית לאחרים במידה האמיתית שלך

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

Frye אחלה מגפיים, גם יש המון דגמים שדומים בסגנון לטימברלנד המדוברות.

בעיה אחת, כשאני חיפשתי ראיתי מחירים שלא ירדו מ350$.

פורסם
Frye אחלה מגפיים, גם יש המון דגמים שדומים בסגנון לטימברלנד המדוברות.

בעיה אחת, כשאני חיפשתי ראיתי מחירים שלא ירדו מ350$.

כן, הם לא זולים בכלל. אבל, אתה מקבל את מלוא התמורה למה ששילמת. עור חזק ואיכותי, צבע שמחזיק ובכלל - מאוד מאוד נוח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הזוג הקודם של הearthkeepers שלי החזיק כמו שאמרתי 8 שנים. אני בספק שהמגפיים האלה יחזיקו 24. ואני גם בספק שאני ארצה שהם יחזיקו כל כך הרבה זמן.

יש לי זוג של קלארקס, עלו לי 200 דולר, מחזיקות נהדר (אמנם רק חצי שנה אצלי) נראות כאילו אתמול יצאו מהחנות, נוחות בטירוף וגם נראות לא רע.

לשפוך 400-500$ על זוג מגפיים לשימוש יומיומי נראה לי מוגזם, אם יש להן איזשהו שימוש ייעודי (עבודה, טיולים) אז בכיף. אבל סתם ככה?

עריכה:מתחרה עירוני, לאיזה דגם אתה מכוון? earthkeepers זאת קולקציה שלמה. (למה רק עכשיו נזכרתי בזה?)

פורסם

עכשיו שראיתי את המחירים באתר של timb's אני עוד יותר ממליץ לגשת לחנות של סקאל עודפים, ההפרש במחיר מגיע עד ל-50-70 ש"ח אבל בלי צורך להזמין באינטרנט ללא מדידה ולחכות עד שיגיע.

פורסם

אני באיזור היום, יתכן מאוד שאני אעבור שם. תודה פיליפ. בקשר למודל, כנראה הrugged או אחד ממגפי ה6" האטומים/ מדופנים. אני אחפש באתר פרטים מדויקים יותר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...