Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיוק שנה

ג'נגו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול,לפני שנה בדיוק,עבר הג'נגו את ההתרסקות של חייו בהא הידיעה (עד כה לפחות..)

אותו אות משמיים ,תמרור אזהרה חינם אין כסף, שכל אדם בר דעת היה עושה בו שימוש נכון ועובר למשהו פחות מסוכן כמו דוקים,ברידג',או לפחות סופרמוטו.

יש לא מעט שלא קיבלו את הפריוולגיה הזו, ומחתימים כרטיס של קבע במועדון השיש.

אבל הג'נגו,כמו עקרב טיפוסי,ציין את האירוע בזירת הפשע,באותו הכביש ובאותם שעות,ועל אותו הכלי...

זה לא הפריע לג'נגו להצטרף עם הקרנף,לחבורת ZX-10 מזדמנת בבית גוברין,רק כדי להוכיח לעצמו אפשר לפצות באשכים על פערי הספק וטכנולוגיה (אוי כמה שזה טוב..).

הקופסא שבה אני חי לא משתפרת עם השנים,החושים אמנם עדיין במצב סביר וכך גם התגובות ,אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שהזמן מאכל בקצב קבוע.

אבל כנראה שבפנים פועם לב חסר גיל של אופנוען.

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
אתמול,לפני שנה בדיוק,עבר הג'נגו את ההתרסקות של חייו בהא הידיעה (עד כה לפחות..)

אותו אות משמיים ,תמרור אזהרה חינם אין כסף, שכל אדם בר דעת היה עושה בו שימוש נכון ועובר למשהו פחות מסוכן כמו דוקים,ברידג',או לפחות סופרמוטו.

יש לא מעט שלא קיבלו את הפריוולגיה הזו, ומחתימים כרטיס של קבע במועדון השיש.

אבל הג'נגו,כמו עקרב טיפוסי,ציין את האירוע בזירת הפשע,באותו הכביש ובאותם שעות,ועל אותו הכלי...

זה לא הפריע לג'נגו להצטרף עם הקרנף,לחבורת ZX-10 מזדמנת בבית גוברין,רק כדי להוכיח לעצמו אפשר לפצות באשכים על פערי הספק וטכנולוגיה (אוי כמה שזה טוב..).

הקופסא שבה אני חי לא משתפרת עם השנים,החושים אמנם עדיין במצב סביר וכך גם התגובות ,אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שהזמן מאכל בקצב קבוע.

אבל כנראה שבפנים פועם לב חסר גיל של אופנוען.

חברים שלי טוענים שבפנים, פועם הלב וחסר השכל של אופנוען...

אולי זה שילוב.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

ככה השדון אוהב את J. קרבי. לא מודע לשדון הטוב שעל הכתף. רק לאדום

שבעיניים. מפצה את עצמו בגודל אשכיו. גס. חד. בועט. זהו J.

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם
ככה השדון אוהב את J. קרבי. לא מודע לשדון הטוב שעל הכתף. רק לאדום

שבעיניים. מפצה את עצמו בגודל אשכיו. גס. חד. בועט. זהו J.

:bugeyed:

השדון הטוב...

הג'נגו הולך להפוך מעט במושג.

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

• תוכן חדש...