Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגת דוהרת לכיכר בלי לעצור בעצור.

קודם כל לא ראים אם יש שם עצור או לא. לרוב לפני כיכר יש תן זכות קדימה

דבר שני , לא נראה שהכניסה שלה לכיכר הפריע למישהו בכלל וגם הרכב שהיה לפניך לא נראה שזה הזיז לו בכלל שהנהגד " דוהרת " לכיכר.

או במילים פשוטות , סתם סרטון על רכב שנכנס לכיכר.

שים לב לתחילת התגובה שלי.

בסרטון לא רואים אם עצר או לא.

לא עצר,הייתי שם וראיתי.

העצור הוא לא לשיקול דעת, חוץ מהכיכר יש בית בצד ימין שמפריע לשדה ראיה ויכול תוך רגע להתפרץ משם הולך רגל או ילד רכוב על אופניים, ומי שמתקדם לכיכר בלי לעצור עלול לדרוס אותו.

יש חוקים וצריך לכבד אותם, חשבתי שאני בקארספורום, מקום בו בזים לכאלו המקפחים חוקים שנועדו לשמור אחד על השני.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם
stio

לא מבין מה אתה רוצה מהשוטר? בדיוק הכביש מתרחב מנתיב אחד ל 2, לא מבין את הבעיה.

כשהוא עקף אותי הכביש היה עם נתיב אחד לכל כיוון - זו הבעיה. שימתין.

פורסם
טרי מהיום.

בשביל מה להשאר בנתיב במהלך הפניה אם אפשר פשוט לסטות לנתיב ליד? :roll:

כמה שאני שונא את אלה.

ואם אתה מעיר להם בעצירה הבאה, מסתכלים עליך כאילו נפלת מהירח...

פורסם

נהג אופנוע מסטול..גם נוסע בנגדי וגם זמן תגובה של סבתא בת 80..

הכי מצחיק שהאישה יוצאת ועל הזין שלה הבנאדם,היא בודקת מה קרה לרכב

פורסם (נערך)

על זה נאמר "מגיע לו".

נהג האופניים החשמליים בר מזל, הוא והקטנוען מצפצפים על החוק, נוסעים מול כיוון התנועה ומתעלמים מסביבתם - הייתי מהמר גם על איזו שיחת טלפון או ואטסאפ דחוף..

לא שנהגת המיקרה לא שגתה - היא נכנסה לצומת לא פנוי והסתבכה עם הוולבו שסע לאחור בצומת. מצד שני, יתכן שהוולבו הפתיע גם אותה. הקטע הזה נסתר בסרטון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רכבים עוצרים מעבר לקו העצירה תוך כדי חסימת חלק ממעבר החציה, למרות שהאור האדום דלק כבר מזה זמן מה והיה אפשר לעצור בבטחה ובנחת.

[video=youtube_share;sLTOsMr3Fhs]

פורסם
כמה שאני שונא את אלה.

ואם אתה מעיר להם בעצירה הבאה, מסתכלים עליך כאילו נפלת מהירח...

האמת שחשבתי להעיר לה, אבל לא יצא לי לעצור לידה שוב.

מה גם שחשבתי שהיא סימנה לי עם היד אחרי שצפצפתי משהו שמתכוון ל"מה אתה רוצה?!" .

אחרי שהסתכלתי בסרטון זה דווקא נראה לי כמו סימון להתנצלות...

פורסם

רציתי לכתוב לך שאתה בן אדם עם הרבה סבלנות עד שראיתי את החלק האחרון. למה נסעת (אמנם בירוק) לפני שהאוטובוס פינה את הצומת? לא היה לך שדה ראייה מלא...

פורסם
רציתי לכתוב לך שאתה בן אדם עם הרבה סבלנות עד שראיתי את החלק האחרון. למה נסעת (אמנם בירוק) לפני שהאוטובוס פינה את הצומת? לא היה לך שדה ראייה מלא...

האמת בדרך כלל יש לי סבלנות כן,אבל לא יודע,המצלמה גם מצלמת בזווית שונה ממה שבאמת רואים,בדרך כלל שאני רואה שיש לי מקום לנסוע בלי בעיה והכל בסדר,אני מתחיל נסיעה לאט לאט.

שדה ראייה לאיזה כיוון? כבר ראיתי לפני זה שהכל ריק,הנתיב משמאלי לא נפתח (מיועד לפנייה שמאלה בלבד),ובנתיב הימני ראיתי שהוא התחיל נסיעה איטית ולא ניסה לעבור נתיב,שאר הרמזורים סגורים.

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

1barakt, נראה כאילו האלטו עושה לך דווקא, אם אני לא טועה זה אותו אחד שעמד מקודם בלי סיבה הגיונית ואז גם לא זינק מהרמזור בזמן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...