Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם יודעים מה פרסום כזה דווקא יכול להועיל ליבואן , הרכב נקנה חזרה ללא התחייבות לקניה נוספת ע"י היבואן ובמחיר מלא.

מבחינת הלקוח שלא כל כך מעורב ( כ98 אחוז מעם ישראל ) זה הוכחה לשרות טוב ולאמינות מצד היבואן ממש כמו בארה"ב.

מבחינת הלקוח הממוצע זוהי הוכחה שהיבואן מאמין בעצמו ובתוצרת שלו ולוקח אחריות במקרה של תקלות.

• תגובות 319
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עייפתי לענות לכל אחד ואחד כאן, השקועים בדעתם האישית ובניסיון ל"כסח" בצורה מכוערת.

אסכם סופית:

היו בעיות. חלקן נפתרו. רובן חזרו לאחר זמן מה.

בכירי מותג שקודה ניסו (תחילה) לעזור על פי דעתם האישית. קיבלנו וכיבדנו את בקשותיהם, הרי הרכב תחת אחריות ובכל זאת יש צורך ורצון לתת להם לנסות לתקן את הפרובלמתי.

קרה מה שקרה, זה הגיע למקומות שלטעמנו לא היה בהם צורך, הם שינו גישה ודרכי התבטאות - היו בינינו סיכומי דברים מהם הם התנערו (וחבל). דברים תועדו בדרך כאלה ואחרות וכמובן ישנם מסמכים החתומים ע"י שני הצדדים, משמע הם הפרו אותם מבחינתנו.

ניסינו להגיע לעמק השווה - כמובן שזה לא צלח. הובן לנו שאין מי לדבר בצד השני (בידיעה שהם יודעים היטב כי הרכב אכן תקול כרגע, אם כי אינו "לימוני" - מעולם לא טענו כך. הרכב היה תקין לחלוטין עד שנכנס למוסך בפעם הראשונה על אותו נושא מגב אחורי). אחרי שהובן כי אין עם מי לדבר, הוחלט לפנות אל ק' במטרה לנסות ולפתור זאת מולם בדרך הגיונית. בסופו של דבר, ק' אכן פנה אליהם ואכן הגיע עימם לפתרון הגיוני - מולנו. הפתרון הוחלט כהגיוני ומקובל והגיע לסיכום סופי ולידי ביצוע. בכנות - רצינו לרכוש יטי חדשה במקום (תחילה). לאחר היחס הלא הגיוני שקיבלנו - החלטה זאת נפסלה (ובצער - רכב נהדר).

למען הסר ספק, דברים כאן לא הובנו נכון. לא טענתי שהרכבים הם לימוניים מיסודם - בהכללה. אנחנו תקלנו בשניים כאלה - וזה היה רחוק מלהיות נעים. כן ראיתי רכבים נוספים כאלה מטופלים (ליד ה יטי) במחלקה הטכנית. קורה אצל כל יבואן / יצרן, השאלה באיזה תדירות. אומנם נאמרו לי דברים כאלה בעבר (עם האיביזה), אבל זה לא רלוונטי כרגע. אין לי מושג אם אותו יועץ שירות נמצא שם ומדוע אמר את שאמר. אם הובן אחרת, אני מתנצל - בפני כולם.

הפתרון היה פשוט וקל - והגיע בשלב מאוחר מידי. אם הם היו לוקחים אחריות והבנה בשלב מוקדם יותר - כל זה לא היה קורה ואולי היינו ממשיכים כעת עם שקודה נוספת, למרות המתרחש. טעויות אנוש קורות - רק חשוב לקחת עליהן אחריות ולצערנו זה לא מה שקרה. חבל שזה הגיע למקום שלילי - בשנית - זה משאיר טעם נוראי בפה ותחושת אכזבה עמוקה מבכירי המותג שעד כה כן נתנו לנו יחס מועדף.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני אתחיל מהדבר שהכי חורה לי פה, ומבחינתי שזה יזכה אותי במליון התראות הערות ביומן וכלא על תנאי

לא כתבת כלום שצריך לזכות אותך בהערות/ התראות וכו'

יניב (BAGIRA), בתור מנהל בפורום, אתה לא חושב שחלק מהתגובות שלך היו קצת פוגעות? האם אתה כאשר אתה מפרסם רכב שהייתה לו נניח, תקלה בחיישן גשם שתוקנה אחרי ביקור או שניים במוסך - אתה רושם את זה במודעת מכירה? גם אוראל היה בטוח שהתקלה תוקנה אני יודע כי הוא אמר לי את זה אחרי שחזר מהמוסך, ובגלל שהוא אהב את הרכב פרסם את שלו למכירה כדי לקנות אחד מאובזר\חזק יותר, מה הבעיה בזה!

תראה, בלית ברירה, נסיון לענות על מה שאתה כותב מאלץ אותי לעבור לדיון על חייו הפרטיים של אוראל ואת זה אני לא אעשה אלא אם תעמידו אותי עם הגב לקיר והדיון יהיה אמינות של אוראל מול אמינות שלי.

כמעט כל הצהרה של אוראל מתנגשת בהצהרה אחרת שלו וזו הסיבה של ה"עליהום" שנוצר פה עליו, כל פעם שמנסים לעמת אותו עם העובדות הסותרות כפי שהוא כתב אותן, צצה שוב ושוב הטענה "לא הבנת אותי" על שלל הוריאציות שלה.

אני לא מכיר אותו אישית, מעולם לא פגשתי אותו, אני יודע אך ורק לקרוא את הודעותיו.

קראתי :

1. הצרות התחילו לפני ההתקנות.

2. קראתי שמיד לאחר היציאה מהמוסך התחילו הצרות האמיתיות כי לטענתו, עשו לו נזק במוסך.

3. קראתי במודעת המכירה שיש ברכב מערכת, משמע הרכב כבר עם התקלות הסדרתיות לאחר הנזק ושהוא שמור מלוקק וחדש ולכן רוצים מעל המחירון.

עכשיו יסביר לי כבודו איך מתפתלים ומתחמקים מההאשמה שלי שהוא ניסה למכור פה לחברי הפורום רכב תקול סידרתית במסווה של בונבוניירה שמורה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמעט כל הצהרה של אוראל מתנגשת בהצהרה אחרת שלו וזו הסיבה של ה"עליהום" שנוצר פה עליו, כל פעם שמנסים לעמת אותו עם העובדות הסותרות כפי שהוא כתב אותן, צצה שוב ושוב הטענה "לא הבנת אותי" על שלל הוריאציות שלה.

אני לא מכיר אותו אישית, מעולם לא פגשתי אותו, אני יודע אך ורק לקרוא את הודעותיו.

לא יכולתי לנסח טוב יותר בעצמי.

בשרשור הזה ובשרשורים אחרים.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

לכבוד שבת המלכה המתקרבת ובאה, נברך כולנו את ברכתו של המר"ן עידן82

"ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם, המוציא סקודה/ איביזה/ פאביה/ייטי מהחנייה לעולמי עולמים, בעגלה ובזמן קריב, ואימרו אמן"

לכל המתפלאים על העליהום על RS, זה באמת הפך לבדיחה שבכל שרשור על סקודה הוא צריך להתערב ולכתוב כמה הרכבים האלה נפלאים, ושבכלל צריך לבטא שקודה, ושעוד מעט הוא מחליף את שלו באחת חדשה, כדי שיהיה על מה לשים מדבקה חדשה של הרינג...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הבנו. תחדשו לי בבקשה משהו.

בבקשה. יום שישי היום. מחר שבת. :roll:

(לכל המגיבים - אל תכעסו. אבל אולי תעלו טיעונים חדשים בבקשה ? לא נמאסה טחינת המים הזו ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

לא פעם ולא פעמיים נרמז לנו על ידי אנשי היבואן כי בארץ יש לא מעט מקרי לימון. אנחנו מקבלים סוג של עודפי יצור. כמי שביקר על פסי היצור השונים, יתכן מאוד וזה נכון לאור העובדה כי הרכבים שלנו מגיעים עם רמת איבזור הדומה לזו של מדינות נכשלות...

למען הסר ספק, דברים כאן לא הובנו נכון. לא טענתי שהרכבים הם לימוניים מיסודם - בהכללה. אנחנו תקלנו בשניים כאלה - וזה היה רחוק מלהיות נעים. כן ראיתי רכבים נוספים כאלה מטופלים (ליד ה יטי) במחלקה הטכנית. קורה אצל כל יבואן / יצרן, השאלה באיזה תדירות. אומנם נאמרו לי דברים כאלה בעבר (עם האיביזה), אבל זה לא רלוונטי כרגע. אין לי מושג אם אותו יועץ שירות נמצא שם ומדוע אמר את שאמר. אם הובן אחרת, אני מתנצל - בפני כולם. .

תגיד, אתה בכיוון לפוליטיקה?

שוב פעם מזגזג, שוב פעם "דבריי לא הובנו נכון "(אפילו פעמיים באותה הודעה), שוב פעם תירוצים, מה דעתך לגוון קצת עם "דברי הוצאו מהקשרם"?

פורסם

אני חבר מפורום משנת 2002 ואין ספק שבמהלך השנים RS הוא אחד המשתתפים הבולטים בו, עקבתי אחריו (לא תמיד בעקביות) עוד מימי הפאביה הצהובה .

לאורך כל השנים, הודעתיו בכל הנוגע לרכבים של הוריו היו מאוד קיצוניות, לטובה- כל עוד הן היו בבעלותו ולרעה- במקרה של שלוש הבעייתיות, לא לפני שהוא פרסם שהן נמכרו במחירון מלא!! (כדי שיהיה לנו ברור שלא דפקו אותו) כל הכביסה המלולכלת הייתה יוצאת.

אני בהחלט יכול להבין מדוע חבר פורום לא ירצה לספר שהרכב שלו מוצף בעיות כדי לא לפגוע לו במכירה עתידית, אבל קיים חוסר אמינות כאשר משתמש מסויים מאוד נחרץ בהודעותיו, הן נכתבות בצורה מאוד משכנעת ועקביות, אך הוא בוחר לחשוף רק את מה שישרת את האינטרסים שלו באותו הרגע.

על האיביזה, הפאביה 1.6 והיטי לא שמענו מילה רעה בגין אמינותן כל עוד הן היו בבעלותו - וגם אם כן שמענו, הבעיות הוצגו כמשהו מינורי.

מוסך אוטו-בדק היה מוסך מדהים, אבל כאשר המוסך פישל או טעה פעם אחת, אחרי שנים של שירות מצוין - מספר הודעות פורסמו בגנותו ורמת השירות שהוא מציע.

לסיכום, הנפגע העיקרי מכל הסאגה הזו הוא RS והרפיוטיישן שלו בפורום זה, אני מאוד מקווה שבאופן אישי הוא ילמד את הלקח שלו ואולי יתבגר ויצליח להגיד "טעיתי" ולהיות זהיר בכל אשר הוא מפרסם על גבי הרשת.

פורסם

משרשור אחר, לעניין הפוליטיקאי RS :lol:

מתאים בול גם לכאן...

מי שמכבד את עצמו, ונמצא במצבך, יש לו שתי אפשרויות:

להצדיק את מה שאמר (ושנינו יודעים שזה בלתי אפשרי, כי זה לא נכון).

או

להודות בטעותו (ושנינו יודעים שגם זה בלתי אפשרי, כי אין בך את האומץ).

אז עושים מה שעושה אפס - ממשיכים למרוח.

תמשיך ככה, יש לך יופי של פוטנציאל להיות פוליטיקאי (וגם הם, בחלקם, אנשים עלובים).

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אצלי במשפחה עברו יותר מ-7 ואגיות(הרבה יותר) ומתוכם היה רכב לימון אחד ודווקא מתוצרת אאודי.

להגיד שבארץ מוכרים לנו רכבים סוג ב' זה לא רציני.

בכלל אבסורד להגיד את זה אחרי סגידה כ"כ הזויה למותג סקודה.

פורסם

אני אתייחס לתגובות הקודמות - אני ראיתי לא חבר פורום אחד וגם לא 2 שאני אישית יודע מה עבר להם ברכב (תקלות כאלו ואחרות) והם המשיכו להלל את הרכב ולטעון שהוא עם "אפס תקלות", על מנת לתת לרכב שם טוב למכירה העתידית (והם גם פירסמו כאן למכירה). כמובן לא אכנס לשמות וכו' וכו', אבל גם זה קיים כאן, אז תפסיקו להיות יפי נפש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה בכלל הקשר בכלל ליפי נפש?

ערבות הדדית בתוך קבוצת חברים עם עניין משותף נהפך פתאום ל"התיפיפות נפש"?

אם ידעת שרכב תקול מפורסם כרכב שמור ולא עשית כלום בקשר לזה, אז דעתי עליך (בנושא הספציפי הזה) לא יותר טובה מאשר דעתי על אוראל!

פורסם

שומאכר - את ההודעות שלך אני אוהב לקרוא - אתה נותן נתוני אמת , הן עם המאזדה 2 ועכשיו עם היונדאי וולסטאר .

אם יש חברים הרושמים דברי הלל ומעלימים מידע , אני לא נהנה מזה .

ובטח לא את שירי ההלל על המותג .

כי אנשים לא תמיד יודעים על זרמי האמת , קוראים ומבצעים טעויות לאור ההמלצות הנחפזות .

יש כאן עוד בוי אחד המהלל יתר , והראתי בדיון קודם

יש עוד חברים המשמיצים אחרים אשר נתקלו בבעיות אמת - בשם סגידה טפשית למותג .

במקום לנצל את הפורום לכח לפתירת בעיות ושיתוף .

ליין מן כתב:

האפשרות השניה - זה אפקט ההדחקה - והוא חשוב בחיים המודרניים - אחרת המציאות מכה בך :shock: .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=326648

אם כבר כותבים - לדעתי כדאי לנסות להצמד למציאות - אבל זה אני .

אייל .

מעבר לכך , נהנתי לקרוא , הכתיבה באמת יפה -

bar72 - כתב

כן, גם אני זכרתי שזה הופיע איפשהו, ולזה רמזתי :wink:

"חבר'ה, אני לא יודע מה לעשות, הצג הדיגיטלי הארור לא עובד (עובד מידי פעם) ואני לא יודע כמה דלק נשאר במיכל כי הכל מתכבה!"

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=293533&highlight=%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D&page=5

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=453454&highlight=%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D&page=6

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=453454&highlight=%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D&page=4

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=293533&highlight=%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D

בעניין: האם מנועי TSI אמינים, וסבירים לאחזקה?

בבקשה , לא רחוק מאצלנו בדפי הפורום .

1. - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=421596

2. - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=399408

3. - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=421357

4. - http://www.vagit.co.il/forum/phpBB3/...hp?f=18&t=4180

אבל לא זו הנקודה שעליה אנו מדברים , לכל חברה יש בעיות פה ושם .

אנו מדברים על כך שצריך לדבר על הבעיות , ואז היצרן/יבואן נותן פיתרון , ולא להיות חסיד שוטה שמאמין ולא מדבר .

ראה רעשי הלוואי שהיו במנועי ה TSI - וחסידי המותג צעקו על בעלי הרכב שהתלוננו - זה רעש תקין .

זה לא היה רעש תקין וראה מה כתבו לאנשים שהתלוננו .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=355408

והפתעה - כעבור כ 1 שנה VAG מסרו שיש בעיה בתפס של אחד הצינורות , אשר גורם לנקישות במנוע - וסידרו את הבעיה .

המסקנה: כאשר מדברים מתלוננים ומשתפים , כן מקבלים תשובות ופיתרונות .

כפורום רכב הנהנה לשתף ולעדכן , אנו צריכים לעזור ולספר את האמת .

לכן כרגע אוראל אוכל את אשר בישל ..

נ.ב - כדאי ללמוד , ואני לא צוחק .. מבעלי האלפות , אוהבים , אבל מודעים ומודיעים על המגרעות , ובכל זאת דפוקים ואוהבים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני אפתח בבדיחה:

"ואל תשכח משה את חוק הכשרות", אומר אלוהים למשה, "לעולם אל תאכל גדי בחלב אימו, זה אכזרי."

משה חושב שניה ואומר, "למעשה מה שאתה אומר זה לעולם לא לאכול בשר וחלב ביחד."

"לא", משיב אלוהים, "מה שאני אומר זה לעולם אל תאכל גדי בחלב אימו, זה דבר אכזרי."

"אה, הבנתי", אמר משה, "מה שאתה באמת אומר שחייבים לחכות שש שעות בין אכילת בשר לחלב בכדי שלא יהיו יחד בבטן."

"משה!!!", אומר אלוהים בכעס, "מה שאני אומר זה אל תבשל גדי בחלב של אמו, זה אכזרי!!!"

"או אלוהי בבקשה אל תעניש אותי על טיפשותי, מתחנן משה, "כוונתך בוודאי היא שיהיו לנו שני סטים של כלי אוכל אחד למאכלי בשר ואחר למאכלי חלב ואם יש טעות אז צריך לקבור את הכלים בחוץ."

אלוהים אומר בעצבים, "לעזאזל משה, תעשה מה שאתה רוצה…"

אנחנו היהודים אוהבים להוציא דברים מהקשרם, אנחנו גם אוהבים לשנוא, ומשום מה - חלק מהאנשים פה מראש לוקחים עמדה כאילו הבנאדם שקרן, וזה חבל.

בכל אופן, כל אחד הבין את מה שהוא רצה להבין, יניב, אני לא מסכים לגמרי עם רצף האירועים שאתה מתאר, אפילו נתתי לך רצף אירועים אחר. אני בטוח שאם כל אחד מכם ישב עם אוראל וישמע את הסיפור מהתחלה ועד סופו ולא ב50 קטעים שונים שכל פעם מתווסף להם מידע, הוא יבין. סך הכל - השירות שהוא קיבל מהיבואן הוא מאד "ישראלי", הם ניסו לעזור, ראו שזה לא "ג'נרי" וניסו לנער אותו וכשלא הצליחו וקיבלו טלפון מהתקשורת הם התקפלו, הם לא הראשונים ולצערי לא האחרונים, זאת המנטליות הישראלית, לעקוץ כמה שאני יכול, החל מלא לזרוק אשפה לפח ועד לכסף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...