Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. הרכב הקודם שלי היה גטס 09 ידנית. משיטוט קצר ראיתי טויוטה יאריס 2007 ידנית. יד 2 עם50000 ק"מ. רוצים 500 מעל המחירון - קרי 50 אלף שקלים. מחפש רק רכב ידני אוטומט לא מתקבל על הדעת - גם לא רובוטי. אני יודע ש50 אלף זה המון לרכב שאוטוטו סוגר 6 שנים אבל מתקבל הרושם שקורולה זה כמו יין ישן - קונים יקר מוכרים יקר. מה אתם אומרים על הרכב ? יש עוד הצעות אולי במקום ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

במקומך הייתי ניגש לסוכנות רכב חדש, מבצע טרייד אין על הרכב שלך וקונה רכב חדש לגמרי.

פיאט פנדה דגם ישן עולה סביבות 59K, סיטרואן C1 עולה 55K (אבל אין טרייד) וסוזוקי אלטו עולה 60K.

עזוב אותך מיין ישן - קנה חדש, עם אחריות ושקט נפשי.

פורסם

השקט הנפשי הזה עולה ב3 שנים הראשונות בירידת ערך לא קטנה, חפש C1 בת שנה שנתיים שתכנס לך לתקציב ואולי גם תשאיר עודף וכך תרוויח רכב חדש עוד יותר

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

תודה למי שהגיב. אני מחפש בעקרון יפניות ולא חושב על מכוניות כמו אלטו וC1 שנראות כמו מכוניות צעצוע.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

היאריס הוא רכב מוצלח בסה"כ אבל המחירון מוגזם בלשון המעטה.

האלטו רכב גרוע ולא הייתי שוקל אותו בשום אופן. בקטגוריית המיני הייתי בודק את הסיאט מיי\סקודה סיטיגו.

אבל מעל הכל, אני ממליץ ללכת על קליאו ידנית חדשה ב-62K. ברמת המחיר הזאת, אין עסקה טובה יותר.

פורסם

חברים אני מבקש להתרכז. אני מכוון ליפניות בלבד. רוב תודות.

פורסם

יפני ידני בכאלה מחירים לא תמצא אלא אם אלו דגמים ספורטיבים.

למה אתה דווקא רוצה יפני,יש הרבה רכבים שתוכל לקנות שלא יהיו יפניםבכאלה תקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1-11 מעורב לא יודע איך מחשבים עירוני בין עירוני . רחובות עד ראשון לציון - איזור קניון הזהב.

נסועה בערך 8000 ק"מ פלוס מינוס. דרך אגב מה אתם אומרים לגבי המחיר ? יד 3 מליסינג . 67000 ק"מ. טסט עד סוף ינואר. רכב נראה כמו חדש. מחירון לאחר שקלול 37. נמכרה ב-31. האם יצאתי פרייאר רצח?

פורסם

מעוניין ברכב יפני עקב אמינות מופלגת. רכב הקודם שלי דייטסו שרייד ידנית - 15 שנה על הכביש - לא נכנסה למוסך בתקופה שהיא אצלי חוץ מטיפול 10,000. צריכת דלק אפסית. פשוט תענוג. למה מכרתי אותה ? שאלה טובה.

• תוכן חדש...