Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיוויק לוקחת מכל הבחינות את האימפרזה.

כוח, חסכוניות, אמינות.

אבל לא נראלי שזה רכב שאתה מחפש.

הוא לא ספורטיבי, הוא זריז אבל הוא לא רכב לפניות.

פורסם
בשום פנים ואופן אל תציע, אפילו בצחוק, קליאו ספורט למישהו שרוצה עונדה אימפרזה.

התבלבל לי הסדר של המילים.... למה ככה?

איך הקליאו מבחינת אחזקה שוטפת? ביטוח לנהג חדש? עלויוות של טיפולים, דלק... ??

פורסם

קליאו שתוחזקה נכון לאורך השנים תהיה התמורה הטובה ביותר לשקל שניתן להשיג היום.

הביטוח שלה זול להחריד, הטיפולים השוטפים לא יקרים (אבל יש צורך להשתמש אך ורק בחלקים מקוריים).

הרכב חסכוני מאוד, אני בנהיגה משולבת של הרבה עירוני, ומעט בן עירוני -משיג תוצאות לא רעות בכלל של כ13 ק"מ לליטר.

יש לתדלק את הרכב באוקטן 98 בלבד.

מבחינת כח וספורטיביות אני חושב שהיא לא תתאים לך, ותהיה פשוט קפיצה מעל הפופיק.

שקול שנית את הצעתי ל206 xs המתונה יותר.

פורסם
קליאו שתוחזקה נכון לאורך השנים תהיה התמורה הטובה ביותר לשקל שניתן להשיג היום.

הביטוח שלה זול להחריד, הטיפולים השוטפים לא יקרים (אבל יש צורך להשתמש אך ורק בחלקים מקוריים).

הרכב חסכוני מאוד, אני בנהיגה משולבת של הרבה עירוני, ומעט בן עירוני -משיג תוצאות לא רעות בכלל של כ13 ק"מ לליטר.

יש לתדלק את הרכב באוקטן 98 בלבד.

מבחינת כח וספורטיביות אני חושב שהיא לא תתאים לך, ותהיה פשוט קפיצה מעל הפופיק.

שקול שנית את הצעתי ל206 xs המתונה יותר.

מה צריך לדעת לפני שאני מתחיל לחפש אחת? בעיות חשמל שונות לא ישחטו אותי יותר מידי? חיפשתי בעבר פיג'ו כזאת... הסיכוי למצוא אחת שלא תעה בעיות לדעתך טוב? נראה לי שבאמת אני אחפש כזאת, מה השנתונים שלי?

• תוכן חדש...