Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש כבר תקופה ארוכה לקנות רכב ספורט יד שנייה\ראשונה .

ההעדפה שלי באופן כללי היא:

1. Audi A3 Sportback 2005-2007

2. volkswagen Golf\GTI 2005-2007

3. Seat Leon Top sport turbo\sport up tfsi 2005-2008

אופציה נוספת שיצא לי לראות היא Alfa Romeo 159 2007

גיר ידני בלבד!

אשמח לקבל יעוץ בעניין לאיזה דגם כדי לתת עדיפות.

פורסם

אני מחפש רכב עם מנוע 2.0 עד 3.0

גיר ידני

אוטו ספורט אמין מהדגמים שציינתי בהתחלה ממה שיצא לי לראות המכוניות האלא ם בין 185- 250 כ"ס בדרך כלל.

זה הרכב הראשון לי ככה שאין לי הרבה ניסיון בכל הנוגע ב אמינות וטיפולים .

התקציב שלי הוא סביבות ה 60K-70K

מבחינת חבילת אבזור אז כמובן הייתי רוצה רכב עם מנוע טורבו סאן רוף

(צבע שחור :) וחבית אבזור מקסימאלית - לדוגמא : Audi A3 Sline

או seat leon Turbo FR או Cupra

או פולקסווגן GTI Generation

תודה לעוזרים מראש :)

פורסם

קיצר,אתה רוצה וואגית גודשת,

אוקי,הייתי אומר שהתקציב שלך דיי מוגבל,ומשאיר אותך עם הסיאט גודשת מסוג כלשהו.

אין לי הרבה ניסיון עם סיאט אבל אני חושב שאיביזה FR תכנס לך לתקציב רכב עם פונטציאל שיפורים רחב,הייתי מחפש דוגמא שטרם שופרה,או אחת ששופרה בטעם ובסדנא מוכרת.

A3 אולי FSI תכנס לך בתקציב,אבל הן כולן לדעתי אוטו' ואין בהן שום דבר ספורטיוי.

ומזה GTI generation?,יש GTI MK4 היא דיי משמעממת ודיי עצלה בביצועים (150 סוסונים) והיא בילתי רלוונטית בשרשור הזה לטעמי,ויש את הMK5 והיא אול ראונד מאוד טובה (ביצועים,אמינות,מחיר,חווית נהיגה) אבל לצערך היא לא בתקציב (עדיין)

Porsche 944 turbo

פורסם

לאלפא 159 עם מנוע בנפח 1.9 יש הרבה תכונות טובות, אלא שתאוצה היא ככל הנראה לא אחת מהן. כל הואגיות שציינת יהיו מהירות ממנה.

כמובן שאין בכך כדי להעיד על יכולותיה הדינאמיות, אלא שאם אתה מתעניין ברכב ספורטיבי, זהו בהחלט שיקול שיש להביאו בחשבון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

סורי על הניסוח במפען שלי :)

הכוונה הייתה או golf GTI או Golf 2.0 רמת גימור Generation.

ידוע לי כמו שאמרת שעדיף ללכת לכיוון ה MK5.

חשבתי בהתחלה אולי ללכת לכיוון ה MK4 אבל הבנתי שיש לרכב מבכינה מכנית כל מני "מחלות".

למרות שאני חייב לציין שיש לחבר שלי GOLF 2002 2.0 MK4 והרכב דיי חזק. יש לו אותו כבר 4 שנים לא ועד עכשיו לא עשה לו בעיות מיוחדות.

האם יש אמת בעניין?

לגבי האיביזה- חשבתי על העניין אבל הרכב דיי קטן לדעתי ... הייתי מעדיף משהו עם סלון קצת יותר מרווח.

פורסם
אם לדעתך גולף עם מנוע 2.0 היא חזקה ואתה גם מעוניין ברכב עם תא נוסעים מרווח, האלפא היא בדיוק מה שאתה מחפש.

מסכים.

אף על פי שעלות האחזקה תהיה משמעותית יקרה יותר מMK4 2.0.

עוד רעיון זה גולף V5 ידנית.

Porsche 944 turbo

פורסם

V5 ידנית? אתה בטוח שיש כאלה?

ממה שאני יודע, דגמי ה-150 כ"ס הגיעו עם תיבה בת ארבעה הילוכים בעוד שדגמי ה-170 כ"ס הגיעו עם תיבה בת חמישה הילוכים טיפטרוניק, ובשום מקרה לא היה דגם ידני (גם לא בבורה ובפאסאט).

ידני זה רק ב-GTI או V6.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
מסכים.

אף על פי שעלות האחזקה תהיה משמעותית יקרה יותר מMK4 2.0.

עוד רעיון זה גולף V5 ידנית.

למה אתה חושב שב159 התחזקה תהיה יקרה יותר משמעותית? מנתון בדוק מניסיון שהיה לך עם שני הרכבים?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

שמעתי ממספר אנשים שאכן האלפא רומיאו זה רכב יקר יותר משמעותית לתחזוקה. (נמחקו נקודות מיותרות)

באופן כללית בגלל שאין כמעט חלקי חילוף בשבילו בארץ ובגלל זה כל טיפול\תיקון ברכב הוא יקר יותר. (נמחקו נקודות מיותרות)

האם זה נכון ?

פורסם

היבואן מחוייב לפי חוק להמשיך מלאי חלפים למשך שבע שנים מיום סיום מכירת הדגם בארץ. אלפא 159 נמכרה עד השנה שעברה, ככה שיש לך לפחות עוד 6 שנים שבהן אתה יכול להיות רגוע בנוגע לנקודה הזאת.

חוץ מזה, אלפא רומיאו זה מותג פרימיום, ומחירי טיפולים של מותג פרימיום לרוב יהיו גבוהים יותר ממה שנהוג במותגים עממיים, אם כי לא פעם יש הפתעות לכאן ולכאן.

• תוכן חדש...