Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רצוי וילה מבודדת (אלא אם מובטחת מסיבת רווקות בוילה הסמוכה), לכ-15 אנשים.

באיזור של עתלית בדרום עד נהריה בצפון, מישור החוף במערב עד כרמיאל במזרח (חצי שעה נסיעה מהקריות, בקיצור).

אודה להמלצות מנסיון, כי בתמונות גם החורים הכי גדולים נראים כמו הבתים ב'הפמליה'.

גילאים: 24-27, ככה שטיולי סוסים באזור לא רלוונטי כ"כ.

משכנתא זה קל

פורסם

יש חופשי צימרים נחמדים (חלקם גדולים למדיי) באיזור חיפה רבתי, כולל בישובים הסמוכים (גבע כרמל, עין כרמל וכולי). אולי זה יוכל להתאים לך.

בהצלחה, ומזל טוב למי שיש למסור לו מזל טוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מניסיון של 2 וילות שחגגנו בהם מסיבות רווקים אני ממליץ בחום על וילה ניו יורק ביישוב פקיעין החדשה ו- וילה פנדורה ביישוב אליפלט.

2 הוילות מבודדות לחלוטין חגגנו בהן כמו שצריך 8)

זכור לי שבוילה פנדורה יש מערכת קריוקי והגברה מטורפת ומה שחשוב זה שאין הגבלת רעש!

תהנו

פורסם

יש לך את חלומות יוסף שנחשבת יקרה (אבל רק עם 2 חדרי שנה).

בעצמאות היינו 17 חבר'ה בוילת פרימיום ברוח הגלילית. הצלחתי לסגור אותו ב 3500 (בעצמאות זה היה תעריף טוב), לאחר שדרש 6500 ללילה. לענייננו, הוילה תתאים לך לחורף משום שיש בה בריכה מחוממת, סנוקר, כורסאות מסאז' וכו'. רק קח בחשבון 2 דברים.

1. הפלזמה מקובעת בקיר, וכשביקשתי ממנו להוציאה בכדי שאוכל לחבר כבל HD (לא היה אפשרי), הוא פירגן לנו והשאיל לנו את המקרן של המתחם.

2. כפי שצוין מעלה, זה מתחם של כמה וילות. מעין כפר נופש או איך שתקרא לזה. לוילה שהיינו (לא הכי יוקרתית במתחם שלו אבל בין המהנות שהייתי. במתחם יש אחת יותר טובה) צמודה וילה "תאומה" כשהקיר העליון הוא בעצם עץ. כשהפעלנו קריוקי או כשהשכנים הפעילו קריוקי, יכולנו לשמוע היטב אחד את השניה ולשיר ביחד :). אולי בתאריכים האלה ייצא לכם טוב כי התפוסה לא מלאה בכלל.

יש עוד וילה שעשינו בה את המסיבת רווקים שלי לפני חודש. וילת צוק החלומות. מקום טוב מאוד אבל כשהוצאנו רמקול החוצה, הגיע בעל המקום וטען שהוא בסכסוך עם השכנים וביקש להנמיך, מה שדי עצבן אותנו כי השעה הייתה 20:00 ולא 00:00.

עוד אחת מבודדת שאני זוכר, שעשינו שם מסיבת רווקים היא אחוזת הנשיא. קח בחשבון שהבעלים שלה מקבל סיבוב ברגע שמבין/שומע שיש חשפניות ולא מוכן להשכיר את המקום למי שמביא חשפניות משום שזה עושה לו מזל רע לטענתו.

לא המקום עושה את המסיבת רווקים אלא אתם. תהנו, זה הכי חשוב.

ניב

לא חותם

פורסם
מניסיון של 2 וילות שחגגנו בהם מסיבות רווקים אני ממליץ בחום על וילה ניו יורק ביישוב פקיעין החדשה ו- וילה פנדורה ביישוב אליפלט.

2 הוילות מבודדות לחלוטין חגגנו בהן כמו שצריך 8)

זכור לי שבוילה פנדורה יש מערכת קריוקי והגברה מטורפת ומה שחשוב זה שאין הגבלת רעש!

תהנו

לצערי שתיהן תופסות לתאריך המיועד.

אשמח אם תוכלו לציין גם מחירים.

משכנתא זה קל

פורסם

בעצמאות היינו 17 חבר'ה בוילת פרימיום ברוח הגלילית.

ניב

אין לו את הפרימיום. הציע לי את וילת העץ הנדיב. בתמונות זה נראה מיניאטורי (למרות שהוא טוען שזה מותאם עד 16 אנשים).

מכיר?

משכנתא זה קל

פורסם

שלא תעז.

זה הכי פשוט ולא עונה לציפיות שלכם.

תנסו אולי את הוילה שהיינו במסיבת רווקים שלי. כל עוד לא תבואו עם ערכת קריוקי רצחנית זה בסדר. יש לו מן מערכת קולנוע שם.

הוילה עצמה מחולקת לסוויטות כאלה והסלון די קטן ל-16 איש, אבל אנחנו נהנינו שם מאוד.

יש גם ג'קוזי על הגג. נחמד.

יש גם את הוילה הזו:

http://www.vila4u.com/itemPrat.asp?tbl=tblZimer&num=705

מאוד רצינו אתה בעצמאות אבל הבחורה רצתה 4500 ש"ח ולא הייתה מוכנה להוריד במחיר.

אולי יש עכשיו תעריף חורף :)

ואם אתם ממש חבר'ה טובים, אנחנו עשינו את זה ביום רביעי-חמישי ונהנינו ממחיר של 2000 ש"ח (פחות מ-200 לראש, היינו 13). אולי ככה תוכלו להוזיל עוד במחיר.

ניב

לא חותם

פורסם

יש גם את הוילה הזו:

http://www.vila4u.com/itemPrat.asp?tbl=tblZimer&num=705

מאוד רצינו אתה בעצמאות אבל הבחורה רצתה 4500 ש"ח ולא הייתה מוכנה להוריד במחיר.

אולי יש עכשיו תעריף חורף :)

ניב

רשום מאוד בבירור שלא מתאימה למסיבות.

גם לא לרווקים.

מה היה אצלכם?

משכנתא זה קל

פורסם
עזוב אותך משטויות, מה שאתה באמת צריך זה המלצה למקום עם עמוד טוב.

זה כל אחד מביא איתו, לא? ככה זה היה בזמני.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
רשום מאוד בבירור שלא מתאימה למסיבות. לא שמתי לב לזה.

גם לא לרווקים.

מה היה אצלכם? למה אתה מתכוון?

למעלה ^^^

לא חותם

• תוכן חדש...