Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת חיפושיי אחרי ידיות חדשות לדלתות המטבח, ואחרי שראיתי שבכל מקום ידית עולה 15-30 שקל,

הגעתי במקרה לאתר של חברת מור פרזול. התחלתי לדפדף שם במוצרים, ודיי הופתעתי מהמחירים

שהם מוכרים שם, גם ללקוחות פרטיים. את הידיות הזמנתי בסוף, במחיר של 7 שקלים(6+מע"מ),

במקום ב 17 שקל שעלה במקום הכי זול שמצאתי.(על 35 ידיות זה חסכון לא רע בכלל).

על הדרך קניתי גם דיבלים, ברגים, מתלים, ועוד הרבה דברים, שבהום סנטר מוכרים לנו עשרה בשקית,

ב 10-15 שקל, ושם אתה קונה איזה 500 יחידות במחיר הזה.

שימו רק לב, חלק מהמחירים שם לא כוללים מע"מ, ואין אפשרות להגיע לחנות לקנות, כי זה מחסן ספקים,

שאפשר לעשות איסוף עצמי ממנו, וצריך להזמין באתר, ואח"כ הם מתקשרים לקחת פרטי כרטיס אשראי.

המחסן עצמו נמצא באזור תעשיה אפק(ראש העין), אבל אפשר לעשות משלוחה תמורת תשלום.

שהייתי שם היום, דיברתי קצת עם האנשים, ושאלתי למה הם לא מפרסמים יותר, כי המחירים מאוד טובים,

וחבל שלא הכרתי אותם קודם, הייתי חוסך הרבה כסף...

הבחור שאחראי על זה אמר שהם באמת עובדים על פיתוח הנישה הפרטית, ויהיו שיפורים בקרוב, גם של

נוחות ההזמנה באתר, וגם של האתר עצמו. מקווה שזו המלצה טובה למי שצריך.

http://www.mor-israel.com/page.asp?id=20&show=category

פורסם

להשוות להום סנטר זה לא חוכמה, הרשת הזאת יקרה יותר מכל טמבוריה מצויה.

מה שכן, מחירים מעולים.

טובים יותר גם מהטמבוריות הזולות שאני מכיר. תודה על השיתוף!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• אחראי פורום
פורסם

הום סנטר זה לא חוכמה, נקודה :-P

המחירים שם ברובם פשוט ברצפה.

עברתי על כמה מוצרים - שליש מחיר מטמבורייה שאני קונה בה.

תודה אושרי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה רבה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה רבה - נראה לי שהאתר יהיה שימושי בשבילי בחודשים הקרובים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...