Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מחפש לאישתי רכב לכמה שנים הבאות ואשמח לעזרה

עיקר הדרישות הן כאלה:

1) חסכוני בדלק (עד כמה שאפשר)

2) בעתיד יהיה ילד אז השיקול מבחינת בגז' שתיכנס עגלה + נלווים

3) אחזקה וטיפולים לא יקרים

4) שנתון כמה שיותר מתקדם

5) אמינות

** סדר הדברים הוא אקראי **

עד עכשיו הכיוון היה סיוויק 99-00 / פוקוס 02-03

כרגע עלה גם על הפרק רכב קטן משנתון מתקדם יותר אך הדרישה למקום לעגלה בבגז' חשובה

היא אהבה סירון 2006 (המחיר בהתאם)

ואני דיי פזלתי לכיוון פונטו 05-06 דיינמיק 80 כ"ס אוטומט עם צריכת דלק לא רעה בכלל

אשמח לעזרה. ותודה מראש

פורסם

שלום גבי,

אין צורך להתפשר על שנתון ישן יחסית. בתקציבך ניתן לרכוש רנו מגאן 2007-2008, שתהיה חדשה יותר ממרבית הרכבים שציינת. היתרונות במגאן הם הנוחות, המרווח והבטיחות.

אם נשים את מוניטין האמינות לרגע בצד, נבחין כי מדובר ברכב חדש ב-6-8 שנים מחלק מהרכבים שציינת. אני לא חושב שיפנית בת 10 תהיה אמינה יותר. כמובן שזוהי החלטתך.

אגב, בקרסו טרייד אין מעניקים שנה אחריות מקיפה ושנתיים נוספות על המנוע והגיר לדגמי רנו מגאן 2008 שבמלאי. שווה לבדוק.

אשמח לענות לשאלות נוספות.

פורסם

אני הייתי בודק גם סובארו אימפרזה (גם B3 נמכרת עכשיו במחירים מגוחכים) או ניסאן אלמרה, בתקציב שלך אפשר להשיג אותם גם מהשנים 2006-2007.

זאת לדעתי פשרה לא רעה בין אמינות לשנתון גבוה.

המוכרים של הסיויק והקורולה חיים בבועה משלהם ויאלצו אותך לרדת בשנתון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...