Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים יקרים,

אז כפי שהבטחתי ושוב תודה לכולם על העזרה בבחירת המוצרים, להלן התמונות הטריות לאחר פלסטלינה + ווקס לרכב.

סדר הפעולה כמובן:

1. שטיפה

2. ניגוב

3. פלסטלינה

4. ווקס

החומרים שבהם נעשה שימוש:

1. ספוג מייקרופייבר (שטיפה)

2. מגבת Water Magnet של מגוויירס (ניגוב)

3. ערכת פלסטלינה של מגוויירס

4. Ultimate Liquid Wax של מגווירס

מה דעתכם? יצא טוב?

תודה,

נ.ב.

אני חייב לציין שלא הצלחתי להוריד את כל הג'ינג'ים מהרכב כמה שלא ניסיתי, אבל לא נורא.

Seat Leon 4.jpg

Seat Leon 5.jpg

Seat Leon 6.jpg

Seat Leon 8.jpg

Seat Leon 9.jpg

Seat Leon 11.jpg

Seat Leon 12.jpg

Seat Leon 13.jpg

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עשית לי חשק ללאון :)

סתם,נראת מדהים!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תודה רבה אנשים!

אין לכם מושג איזה כיף לשמוע מכולם שהרכב נראה יפה אחרי 4 שעות עבודה ידנית עליו.

הרגת אותי עם מס' רישוי, ענק! קרעת אותי איש,

שכחתי לציין כמובן שהשמפו לשטיפה שהשתמשתי בו הוא Gold Class של מגוויירס, כן אני חולה עליהם כפי ששמתם לב כבר.

שאלה שאשמח לשמוע ממכם תשובה אליה:

אני נוהג לשטוף את הרכב פעם בשבועיים עם שמפו כמובן של Gold Class

ווקס אני מתכנן לעשות לרכב כל 3 חודשים

האם אני יכול להמשיך לשטוף את הרכב כל שבועיים על הסבון לרכב והווקס יחזיק מעמד לדעתכם עם השטיפות האלו עד לווקס הבא

עוד 3 חודשים?

מקווה שזה מובן, תודה אנשים!

פורסם

הרכב נראה מצויין ,אבל זה רכב חדש . איזה הבדל פלסטלינה יכולה כבר לעשות ?

מה כבר היה יכול לספוח בכמה חודשים על הכביש?

יש לי את אותו קיט ועשיתי לא מזמן על שני רכבים, אחד מהם שלי בן 6 שהצבע שלו התחיל לאבד קצת עומק וברק מרוב מכונות שטיפה.

התוצאות היו מדהימות. יצא המון לכלוך שהיה נעוץ בתוך הצבע . זו היתה פעם ראשונה שעשיתי פלסטלינה מקיט כזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תגיד, פלסטלינה לרכב בן שנה?!

אני שואל כי כנראה שאני פעור בנושא. פשוט גם לי יש רכב יחסית חדש (4 חודשים). גם אני צריך?!

פורסם
למה סתם?

לפותח השרשור - יצא מעולה! תוצאה מהממת.

תודה רבה! בטח כשזה מגיע מאח ממשפחת הלאון :-D

הרכב נראה מצויין ,אבל זה רכב חדש . איזה הבדל פלסטלינה יכולה כבר לעשות ?

מה כבר היה יכול לספוח בכמה חודשים על הכביש?

יש לי את אותו קיט ועשיתי לא מזמן על שני רכבים, אחד מהם שלי בן 6 שהצבע שלו התחיל לאבד קצת עומק וברק מרוב מכונות שטיפה.

התוצאות היו מדהימות. יצא המון לכלוך שהיה נעוץ בתוך הצבע . זו היתה פעם ראשונה שעשיתי פלסטלינה מקיט כזה.

תודה לך!

הפלסטלינה נועדה בעיקר להורדת ג'ינג'ים שהצטברו על גבי מכסה המנוע בעקבות זיהום אוויר כנראה ולחות באוויר, ככה רוב הרכב

בהחלט היה חלק ונקי. קיט מעולה אם כי לא הצלחתי להוריד את כל הג'ינג'ים כפי שציינתי.

תגיד, פלסטלינה לרכב בן שנה?!

אני שואל כי כנראה שאני פעור בנושא. פשוט גם לי יש רכב יחסית חדש (4 חודשים). גם אני צריך?!

פלסטלינה נועדה להוריד לכלוך קשה שנדבק לרכב ולא ירד בשטיפה רגילה. היא מכינה את הרכב לווקס בכך שהוא נקי לחלוטין, אם אין לך כל מיני שטויות או לכלוך שלא יורד בשטיפה אז אני לא חושב שחובה אבל תבדוק. גם הרכב שלי בן 4 חודשים, החל ממאי 2012.

לפי מה שראיתי בחנות צעצועים פלסטלינה זה מגיל 4 ומעלה

אתה פשוט חם היום! קורע אותי בכל פוסט ואני יודע להעריך חוש הומור טוב. כבוד!

פורסם

לא משנה בן כמה הרכב, פלסטלינה זה הליך נדרש לפחות פעמיים בשנה. אי שימוש בפלסטלינה יגרום למשקעים להתמזג עם מריחת הווקס והתוצאה הסופית לא תהיה מושלמת.

• תוכן חדש...