Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה אופטימי מדי לדעתי. ברברי שחוסם חניה ברורה ועוד בכניסה לחניה פרטית, בכביש, על אדום לבן ומתעלם מסימון ברור, ממחסום, משלט של חניה פרטית, מה זה העמוד "נחום תקום" הזה בשבילו?

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך אפשרות לשים שלט במקום בולט שכתוב בו שמי שחוסם את הכניסה לחניה יגרר על חשבונו?

במידה ומישהו חסם לך את החניה לא ניתן לקרוא למשטרה?

פורסם
יש לך אפשרות לשים שלט במקום בולט שכתוב בו שמי שחוסם את הכניסה לחניה יגרר על חשבונו?

במידה ומישהו חסם לך את החניה לא ניתן לקרוא למשטרה?

לדעתי אגב ההצהרה הזו "יגרר על חשבונו" טובה רק לעירייות וגופים גדולים בעלי מחלקה משפטית ויכולות גבייה. אף נהג גרר לא יסתכן ויגרור רכב ממקום שלא ברור מי הבעלים שלו ומתוך הבטחה שמישהו אולי ישלם לו על הגרירה. אם למישהו יש נסיון עם השיטה אני אשמח לשמוע ולהזמין גרר שיגרור (משטח פרטי) את החוסם על חשבונו.

פורסם
אתה אופטימי מדי לדעתי. ברברי שחוסם חניה ברורה ועוד בכניסה לחניה פרטית, בכביש, על אדום לבן ומתעלם מסימון ברור, ממחסום, משלט של חניה פרטית, מה זה העמוד "נחום תקום" הזה בשבילו?

לא בטוח ב 100% שזה יעבוד אבל זה יותר טוב ממעטפה שלפעמים בקושי שמים לב אליה או שנוח להתעלם ממנה. העלות של העמוד לא גבוהה ואני מתכון לנסות את זה.

פורסם
לא בטוח ב 100% שזה יעבוד אבל זה יותר טוב ממעטפה שלפעמים בקושי שמים לב אליה או שנוח להתעלם ממנה. העלות של העמוד לא גבוהה ואני מתכון לנסות את זה.

אני סובל מאותה הבעיה.

אני פשוט מתקשר למשטרה וטוען כי רכב חוסם חנייה פרטית אך הרכב החוסם נמצא בשטח ציבורי שאסור לעמוד בו וזה כולל שילוט ברור

המשטרה באותו רגע מאתרת את בעל הרכב טלפונית ודורשת ממנו להגיע ולהזיז את רכבו - הוא נבהל, מגיע והבעיה נפתרת (עד לנבלה הבאה)

אגב, מה עלות העמוד הכתום? (ללא ההתקנה)

פורסם

אגב, מה עלות העמוד הכתום? (ללא ההתקנה)

ראיתי באיזה אתר 217 ש"ח עמוד בגובה 50 ס"מ.

במחשבה שנייה עמוד של 50 ס"מ נמוך מידי. לדעתי העמוד של ה- 80 ס"מ באותו אתר עולה 339 שזה כבר מתקרב למחיר של עמוד מפלדה ונראה לי יקר.

אם מישהו מכיר מחירים יותר זולים לרוכשים יחידים אודה להפנייה לבית העסק המתאים באיזור המרכז.

פורסם

The one (ליאור) שלום.

השרשור שהדבקת בהודעה הראשונה הוא שלי, רק רציתי לעדכן אותך במצבי.

כמו שקראת, מדובר ב2 שכנים קבועים שעשו את זה כמה פעמים+ אורחים שונים שלהם שחוסמים מדי פעם.

בכל פעם שהזמנתי משטרה/פיקוח הם העבירו את האחריות מאחד לשני עד שלא עשו כלום.

לאחר לחצים מצדי ואיום מפני תביעה מצדי כלפי הפיקוח והמשטרה,לכל אחד מהם יש פתרון מצחיק יותר מהשני:

פתרון המשטרה הוא להתקשר לבעל הרכב, לנסות לאתר אותו ולבקש ממנו יפה ובנחמדות להזיז את הרכב.

פתרון זה הינו מטופש ביותר כיוון שמדובר באותם כלי רכב רוב הזמן שעושים זאת בכוונה וביודעין, ולפעמים באורחים שלהם שמודעים למצוקת החנייה אצלנו. עם גישה כזו אין סיבה שלא יעשו זאת שוב.

פתרון הפיקוח הוא לשלוח ניידת פיקוח עם זוג פקחים נחמדים שלא מוכנים לתת דו״ח על דבר כזה ומבקשים שנפתור את זה יפה בדיבורים עם השכנים הלא כל כך הגיוניים שלנו. אף על פי שאני מראה להם את החוק וסעיפיו הרלוונטיים מול העיניים.

בסופו של דבר, הגשתי תביעה נגד אותם שכנים עם שרטוט הבית+ החנייה הפרטית והכניסה אליה+נסח טאבו שהבית על שמי+צילום כלי הרכב החוסמים+בקשת פיצויים בגין הטרדה, עוגמת נפש, בזבוז זמן וצו הרחקה שלהם ממקום חסימת החניה+ כל המכתבים שרשמתי לשכנים ושמתי להם על האוטו בבקשה לפתור את המצב ללא משפט אך אם זו הדרך היחידה, אשמח ללכת למשפט ולגרום להם קצת סבל.

באמת שנמאס לי מכל משחקי החנייה המטופשים האלו. יש לי חנייה פרטית ואני לא צריך לבקש מאף אחד רשות להכנס/לצאת אליה וממנה. ניסיתי לפתור את המצב בבקשות ודרכים יפות אך ללא הועיל, עכשיו אני מחכה לדיון בבית המשפט, מבטיח לעדכן אתכם בהתפתחות.

עצוב מאוד שהמשטרה, הפיקוח והעירייה לא עושות את המוטל עליהן, אבל אל ייאוש - כל דבר פותרים בסוף בדרך שלו.

שלומי

פורסם

שלומי - בהחלט מצער שהרשויות פה מתנהגות ככה ומחליטות להתעלם בצורה בוטה מהחוק רק כי לא בזין שלהם, להזיז את התחת

שלהם ולהתאמץ טיפה (אני כבר לא מדבר על שזה תפקידם ושזה החוק).

אגב, באיזו עיריה מדובר?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קנה מלגזה משומשת מאיזה מפעל, אחלה פתרון :lol:

ובאמת אין מה לעשות. אם הרשויות לא רוצות לעשות כלום אין לך אפשרויות חוקיות לפתור את העניין הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בטח שיש. תמיד יש. צריך לחשוב בצורה יצירתית פשוט.

אצלי הבעייה היא שלא ששכנים חוסמים אותי חלקית כך שלוקח לי הרבה זמן לתמרן ולהכנס/ לצאת מהחנייה שלי. אני חשבתי כבר לקנות איזו מכונית גרוטאה ב - 500 ש"ח ולהעמיד אותה במקום שלא יתן פתח למישהו לחסום אותי חלקית. ירדתי מהרעיון כי אז הפיקוח העירוני באמת יכול לפעול נגדי בדרישה לפינוי + קנסות.

פורסם
אצלי הבעייה היא שלא ששכנים חוסמים אותי חלקית כך שלוקח לי הרבה זמן לתמרן ולהכנס/ לצאת מהחנייה שלי. אני חשבתי כבר לקנות איזו מכונית גרוטאה ב - 500 ש"ח ולהעמיד אותה במקום שלא יתן פתח למישהו לחסום אותי חלקית. ירדתי מהרעיון כי אז הפיקוח העירוני באמת יכול לפעול נגדי בדרישה לפינוי + קנסות.

גם אצלי. קרא את ההודעה שלי מתחילתה ועד סופה ואולי יחד עם עודף מוטיבציה ורצון, נצליח לגבש פיתרון חוקי ויצירתי שיפתור

את הבעיה של שנינו.

פורסם
The one

עצוב מאוד שהמשטרה, הפיקוח והעירייה לא עושות את המוטל עליהן, אבל אל ייאוש - כל דבר פותרים בסוף בדרך שלו.

אני בעד שכל פקח יסתובב עם הפנקס ויכתוב דוחות לכל מי שחוסם חניה,

מפריע לתנועה, חונה על מדרכה באדום לבן/בכחל לבן ולא משלם עבו חניה,

יש סוג של אוכלוסיה שמבינים רק דרך הכיס, ואם פוגעים בדבר היקר להם,

אז אולי זה לא יחזור בעתיד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תקנה צבע ותבליט את האיקס המסומן (גם אצלנו אותה בעיה, רק שאצלנו הכניסה היא לחניה ששייכת ל-2 בניינים והרבה פעמים חוסמים חלק ניכר ממנה וצריך לצאת עם אילתורי רוורס ומה לא). אם יימשך פשוט תתקשר למשטרה כמו שאצלנו בשכונה עשו (גם אנוכי בת ימי), והבעלים של הרכב פשוט בא והזיז את הרכב אחרי שקראו לו או התקשרו אליו השוטרים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ליטל יקירתי, אנשים מסוג זה, אגואיסטיים ונבלות חסרי כל התחשבות, יבינו בקלות שאני הזמנתי את הפקח ויסלימו את המצב עד

כדי פגיעה ברכב או ברכוש וגם לא יהססו להשתמש באלימות.

יתרה מכך, גם אם לא הזמנתי את הפקח, הם יפרשו זאת כאילו אני הזמנתי אותו - הרי אני בעל החניה, מי כבר יכול להזמין פקח?

בפעם הראשונה שחסמו לי את החניה ממש התעצבנתי והתקשרתי לעירייה. יאמר לזכותם שטענו שישלחו פקח תוך רבע שעה, אחרי

5 דקות חשבתי על זה והתקשרתי לבטל את הבקשה.

בכביש וגם בחיים, אל תהיה צודק - תהיה חכם. אני ממש לא צריך להסתבך עכשיו עם ברברים, תת אנושיים שנולדו בשביל להרוס

לאנשים טובים את החיים.

• תוכן חדש...