Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו איזה חוסר התחשבות...

לא חשבתי שיש דברים כאלו.

תקשיב אני בדר"כ פותר דברים בדרכי נועם אבל לפעמים צריך לקחת לום ולגמור עניין!

פורסם

אין לי לום. אפשר להלוות ממך? :lol:

וברצינות, אני עדיין מנסה לחשוב על דרך יצירתית ובמסגרת החוק בשביל שמקרים מסוג זה לא יהפכו דרך קבע.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לדעתי כמו שכבר הציעו לרכוש צבע ולסמן את ה X בצורה ברורה יותר,

כמו כן צבע אדום לבן למדרכה הדהויה.

ושלט שבו כתוב "כניסה לחניה פרטית נא לא לחסום תודה".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש שלט ואפילו יש מחסום בכניסה לחניה ובוחרים להתעלם מהם ואת שניהם ניתן לראות בבירור, אז על איקס מסומן בצבע יתייחסו?

אני בספק.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אמיר, מה הכוונה ל"אוזן"?

במקום שרצו למנוע את החניה, שמו אוזן. תתעלם מזה שבקובץ המצורף כתוב שיש עץ/עמוד. שם החליטו לנצל את זה לצורך צמחיה.

הכניסה לחניה שלכם יכולה להיות אוזן. כמובן שמנמיכים אותה לצורך הכניסה, אבל האוזן עצמה כבר גורמת לשים לב במיוחד שכאן יש משהו חריג ולכן ישימו לב יותר.

.

אוזן חניה.doc

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הנה הצעה פשוטה יותר, תעשה סיבוב בעיר ותמצא רחוב בשיפוצים, תקח לבגאז' שתי אבני שפה, שים אחת מכל צד, מצב זה ימנע מהחונה המזדמן לחסום אותך וגם לא אמור לגרום לשום נזק לרכבים (תשכיב אותם), אם אתה חושש שזה יבלוט יותר מדי, תקצץ אותו עם פטיש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...