Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דויד, רכב ב-120K עולה 120K. לא משנה איך אתה הופך את זה, לא משנה לכמה תשלומים אתה פורס את זה ולא משנה אם זה בבלון או בצוללת. תרבות התשלומים וההלוואות גורמות להרבה משפחות למחנק. מכונית חדשה יקרה יותר ממשומשת, אפילו אם מכניסים לחשבון כמה אלפי ש"ח לתיקונים של אותה מכונית ישנה.

קניתי עכשיו מכונית שעלתה ("על הכביש") כמעט 120K לפני פחות מ-3 שנים, הבעלים הקודם איבד יותר מ-20K לשנה ולא משנה איך תקרא לזה. האוטו ימשיך לאבד ערך במהירות ואם יהיה לי מזל בעוד 3 שנים אני אקבל עליו 30K, אבל עדיין זה עדיין פחות 10K לשנה, הרבה מאוד כסף. אם אני אחזיק את הרכב 5 שנים ההפסד השנתי הממוצע יהיה אפילו נמוך יותר. בנוסף - עלויות ההון (ריבית) שלי נמוכות יותר מאשר אם הייתי קונה רכב ב-120K.

לגבי האפשרות של סופרמיני - נסה לראות אם רנו קליאו 1.2 מתאימה לך ואז חפש אחת מ-2011 (אמורה לעלות סביב 50-55K), זאת אחת הסופרמיני המרווחות בארץ וכבונוס היא גם מאוד בטיחותית, אולי בכל זאת היא תתאים לך וגם תחסוך לך הרבה כסף על דלק בדרך.

• תוכן חדש...