Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(התלבטות בין) פולקסווגן גולף / אאודי A1 ספורטבק

stifler1777
שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני עומד לבצע טרייד אין לקבלת אוטו חדש.. האופציות שלי הן או הגולף 1.4 TSI מאובזרת חלקית , או לעומת זאת באותו מחיר, אאודי A1 מאובזרת באופן מלא (הדגם של ה4 דלתות).

אני אוהב את הגולף אבל הוא רכב שרואים המון פה על כבישי ישראל (כנראה כי הוא רכב מצויין) ולכן חשבתי ללכת על האאודי (רכב שהתחילו לשווק ממש לא מזמן בארץ).

הבעיה המרכזית שלי עם האאודי היא הגודל. רוב חבריי (גברים) אומרים לי שהוא קטן והוא די נשי.. חלק קטן אומר שהוא רכב קטלני גם לגבר.. הבחורות אומרות שהוא רכב מדהים (כנראה כי הן נשים).. ואני מבולבל ולא יודע.

אשמח לשמוע פה קצת חוות דעת של אנשים שמבינים עניין באמת.. (אני יודע שזה עניין של טעם אישי אבל אני בכל זאת רוצה את דעתכם האישית)..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתבת הרבה אבל עדיין לא כל כך הבנתי מה אתה מחפש מהרכב?

מה זאת אומרת אנשים שמבינים עניין באמת?

קרוסים? הומואים? מי באמת מבין? :roll:

תפרט ונוכל לעזור יותר.

בגדול,

ה-A1 בדגם 3 דל' מאוד צפופה מאחור - אני לא יודע כמה המצב משתפר בספורט-באק.

הגולף כמובן, יותר מרווחת.

נשית או לא - כל אחד וטעמו, כמו שאמרת.

שנה טובה

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מתכוון להסיע מבוגרים במושבים האחוריים, אז גולף.

מבחינת סטייל וגימור, האאודי.

יש לי רעיון גאוני - נסיעת מבחן על שני הדגמים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם לפרוטוקול גם אני חושב שהאודי A1 רכב של בנות. 6 בנות בשכבה שלי עם הורים שיש להם קצת יותר מידיי כסף וכולם רכשו את האודי A1 רק בצבעים שונים.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם לפרוטוקול גם אני חושב שהאודי A1 רכב של בנות. 6 בנות בשכבה שלי עם הורים שיש להם קצת יותר מידיי כסף וכולם רכשו את האודי A1 רק בצבעים שונים.

אבל אתה תלמיד בית ספר.. חכה תגיע לצבא..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה- A1 ספורטבק קטנה פחות מהA1 הרגילה, ושימושית הרבה יותר. שתי הגרסאות יפהפיות לדעתי, ואני לא מוצאת בA1 לא משהו גברי במובהק ולא נשי במובהק.

זה אוטו. אם הגבריות שלך מושפעת מהרכב שבו אתה נוהג, אז יש לך צרות יותר גדולות בחיים מאשר לבחור צבע לאוטו.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני חושב ש A1 רכב לכוסיות.

אבל אתה לא צריך לחסוך ממך את הפנטזיה בגלל שהרכב "נשי".

לך לכיכר המדינה בת"א וקניון רמת אביב ותראה על איזה רכבים נוהגות נשים,מ- במוו סדרה 3 ,פורשה 911(רכב גזעי לגברים)

ועד למרצדסים קופה,אודי ,לקסוס ,אינפיניטי ועוד.. ואפילו על הג'יפים היקרים כגון: X6 ריינג' רובר, אאודי Q5.

זה לא אומר שגברים צריכים להפסיק לנהוג על הרכבים האלו.

העיקר שאתה נהנה מהנסיעה ומהלוק.

תהנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...