Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אישתי שוקלת להתחיל קצת מסחר דרך ebay והאמת שהתחלתי לקרוא את המדריכים שיש שם בארץ אבל מה שהם ניסו לכתוב בפשטות לא יצא להם פשוט (אתה פותח לינק, קורא עמוד שלם ובסופו מגיע לעוד לינק שמפרט על הנקודות מהלינק הקודם ואז עוד לינק, ועוד אחד....).

אשמח לקבל אינפורמציה ברורה יותר לגבי הדברים הבאים:

1.האם המסחר חייב להתבצע דרך "חנות" של אותו מוכר או שכל משתמש יכול לפרסם מוצרים שלא דרך חנות מסודרת?

2.מהי עלות פרסום מוצר למכירה?

3.מהי גובה העמלה שצריך לשלם לאתר?

4.האם יש עוד איזשהם הוצאות "נסתרות"?

5.גביית תשלומים- כספים מתקבלים לחשבון ה-PayPal שלי?

6.האם ישנם מסלולים של עלות קבוע עבור חנות\סוחר? (כלומר fix price שאני משלם לאתר כל חודש שכולל בתוכו את כל ההוצאות כולל עמלות).

אם יש עוד דברים שהסוחר (מוכר) המתחיל צריך לדעת אשמח לשמוע.

רוב תודות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
היי,

אישתי שוקלת להתחיל קצת מסחר דרך ebay והאמת שהתחלתי לקרוא את המדריכים שיש שם בארץ אבל מה שהם ניסו לכתוב בפשטות לא יצא להם פשוט (אתה פותח לינק, קורא עמוד שלם ובסופו מגיע לעוד לינק שמפרט על הנקודות מהלינק הקודם ואז עוד לינק, ועוד אחד....).

אשמח לקבל אינפורמציה ברורה יותר לגבי הדברים הבאים:

1.האם המסחר חייב להתבצע דרך "חנות" של אותו מוכר או שכל משתמש יכול לפרסם מוצרים שלא דרך חנות מסודרת?

לא חייב, אתה יכול למכור כפרטי

2.מהי עלות פרסום מוצר למכירה? זה תלוי בסוג המכירה, יש מכירות שהן ב 0$ ומקס' זה 1$,כל מכירה היא לשבוע

3.מהי גובה העמלה שצריך לשלם לאתר? זה מה שפירטתי בסעיף הקודם

4.האם יש עוד איזשהם הוצאות "נסתרות"?יש את העמלות ש paypal גובה ממך,שוב סנטים בודדים לכל עסקה

5.גביית תשלומים- כספים מתקבלים לחשבון ה-PayPal שלי?כן

6.האם ישנם מסלולים של עלות קבוע עבור חנות\סוחר? (כלומר fix price שאני משלם לאתר כל חודש שכולל בתוכו את כל ההוצאות כולל עמלות).לא

אם יש עוד דברים שהסוחר (מוכר) המתחיל צריך לדעת אשמח לשמוע.יש הטבות למי שמוכר מעל 1000$ בחודש , אתה נהיה power seller אבל בהתחלה זה לא קריטי, חשוב לתת מידע מפורט בעמוד המכירה,שים לב ש 12 תמונות הן בחינם-תנצלו את זה. אם יש יעדים שאתה לא מוכן לשלוח אליהם תסייג את זה בעמוד המכירה ( יש מקום ספציפי) , שים לב שהרבה מוכרים את המוצר בזול והמשלוח יקר ולהיפך, אלו פשוט שיטות שונות למכירה.

רוב תודות.

ניסיתי לענות על רוב השאלות

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

יש לציין שבנוסף ל2-3 אחוזי שפייפל לוקחים על כל סכום שמועבר לחשבון, איביי גם הם משתתפים בחגיגה וברגע שמוצר נמכר אתה משלם להם 10% מהשווי שלו. כל ה10% מהמכירות שלך יורד אוטומטית באמצע החודש הבא מאז שמכרת.

פורסם

רוב תודות לכם על המידע!

העמלה שאי ביי גובים על סך 10% הינה משווי העיסקה כולל משלוח או לפני משלוח?

האם אני יכול להסיק שעל כל מכירה יש לי "הוצאות" בסך כ-12-13%? (מסך המכירה או המכירה+משלוח?).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

Ebay גובה ממך עמלה גם על מחיר המוצר, וגם על מחיר המשלוח.

יש מחשבון לא רע שלהם, שמראה כמה עמלה אתה משלם על מכירה מסויימת, זה נותן תמונה דיי טובה.

בנוסף PAYPAL גובים ממך אאל"ט 3-4 אחוז, כך שסך ההוצאות שלך הן אכן סביב 13-15 אחוז

מהמחיר הסופי, כולל המשלוח.

• תוכן חדש...