Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהונדה גולדווינג (1980) ישנו פיירינג די רחב, ובשני צדדיו תאי אחסון ניתקים. לאחרונה גיליתי שמתחת לתא הימני , קרקעית הפיירינג כנראה מפאת הגיל והחום התייבשה וחלק ממנה, בגודל של קופסת גפרורים בערך ,פשוט התפרק ונשר החוצה ובזוויות יש שבר אורכי . אני מעוניין לתקן ובמידת האפשר להימנע מפירוק כל המסיכה . הואיל ומדובר בתיקון פנימי, בלתי נראה,אני חושב לבנות קרקעית חדשה ולהדביק אותה במקומות החסרים באמצעות חומר הדבקה חזק.

האם יהיה מתאים לבנות בנדאג' כזה מדופן של מיכל פלסטי (מגלון שמן מנוע לשעבר)? מישהו הציע לי להדביק פד גזה..ולמלא מעליה בחומר..

אשמח לרעיונות יצירתיים אם יש למישהו :)

!BbcRfVwBGk~$(KGrHgoOKjwEjlLmS!t7BKwBNR2byw~~_3[1].jpg

פורסם
בהונדה גולדווינג (1980) ישנו פיירינג די רחב, ובשני צדדיו תאי אחסון ניתקים. לאחרונה גיליתי שמתחת לתא הימני , קרקעית הפיירינג כנראה מפאת הגיל והחום התייבשה וחלק ממנה, בגודל של קופסת גפרורים בערך ,פשוט התפרק ונשר החוצה ובזוויות יש שבר אורכי . אני מעוניין לתקן ובמידת האפשר להימנע מפירוק כל המסיכה . הואיל ומדובר בתיקון פנימי, בלתי נראה,אני חושב לבנות קרקעית חדשה ולהדביק אותה במקומות החסרים באמצעות חומר הדבקה חזק.

האם יהיה מתאים לבנות בנדאג' כזה מדופן של מיכל פלסטי (מגלון שמן מנוע לשעבר)? מישהו הציע לי להדביק פד גזה..ולמלא מעליה בחומר..

אשמח לרעיונות יצירתיים אם יש למישהו :)

ממה זה עשוי?

אפשרות, לדעתי, עם שימוש בבד פיברגלס ואפוקסי. ייתן חוזק טוב. אח"כ ניתן למלא ולהשלים עם קרקיט לפי הצורך.

פורסם
זה עשוי מחומר פלסטי די קשיח , אולי בקליט? בכל אופן לא מפיברגלס.

לא נראה לי שמבקליט. אם זה חומר פלסטי, סביר שאפוקסי יידבק בצורה טובה. צריך לשייף את המשטח ולנקות אותו וזה יתפוס.

• תוכן חדש...