Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיייייייייייד ואני מבין למה הידנית 1.2 עולה 86 אלף.

ונגיייייייייייד שאני מבין למה צריך להוסיף עוד 7 אלף לגרסאת 1.4 הידנית.

אבל אני ממש לא מבין למה אני צריך לשלם עוד 17K! שקל לקבל את הגרסה האוטומטית! 110K?! באמת?! נחכה שהאוטו יגיע לשופרסל ב-88K :lol:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נגיייייייייייד ואני מבין למה הידנית 1.2 עולה 86 אלף.

ונגיייייייייייד שאני מבין למה צריך להוסיף עוד 7 אלף לגרסאת 1.4 הידנית.

אבל אני ממש לא מבין למה אני צריך לשלם עוד 17K! שקל לקבל את הגרסה האוטומטית! 110K?! באמת?! נחכה שהאוטו יגיע לשופרסל ב-88K :lol:

אתה מכיר מישהו שישלם על הפיג'ו מחיר כזה, שבאותו מחיר ניתן לקנות את הפולו TSI?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לדעתי האישית אתה מגזים...ברור לי שלאנשים תהיה התלבטות.

זה לא שאתה משווה בין מרצדס לסוסיתא, פיג'ו 208 היא מתחרה ראויה לפולו TSI. נכון שהגיר מיושן אבל המנוע אחד הטובים ושלא נדבר על העיצוב שלדעתי מרשים בהרבה מהפולו (היפה כשלעצמה).

פורסם

86 אלף שקל?! קצת הגזימו :evil:

בפחות כסף עדיף כבר פולו 1.4 או סיאט איביזה מבצע, הגזימו ואני בספק אם הרכב יימכר בכמויות בארץ..

אמן ולא ימכרו, ויורידו את המחיר למשהו נורמלי בסביבות ה70-75 בעקבות לחץ שלא נמכר כלום 8)

פורסם

הידני עם האבזור הדל ומנוע 3 הצילינדרים לא צריך לעלות יותר מ 70K, הבעיה היא שזה קרוב מדי (אפילו מאוד) למחיר של ה 107 ואני לא רואה אותם מורידים את המחיר שלה...

להערכתי המחיר הזה לא יישאר להרבה זמן, סביר להניח שבמועד כלשהו הם יישרו קו עם הפיאסטה (ולא עם האיביזה/פאביה וכו') על 75K לערך.

פורסם
הידני עם האבזור הדל ומנוע 3 הצילינדרים לא צריך לעלות יותר מ 70K, הבעיה היא שזה קרוב מדי (אפילו מאוד) למחיר של ה 107 ואני לא רואה אותם מורידים את המחיר שלה...

להערכתי המחיר הזה לא יישאר להרבה זמן, סביר להניח שבמועד כלשהו הם יישרו קו עם הפיאסטה (ולא עם האיביזה/פאביה וכו') על 75K לערך.

אני איתך, אבל מעניין מתי הם יבינו שהאוטו לא יימכר במחיר כזה עם מתחרות כאלו, ואז הם יורידו את המחירים.. מקווה בישבילם שזה יהיה מהר

פורסם

יפה אבל יקרה!

אם רוצים לשווק את 1.2 ידנית וגם רוצים למכור, אז לא יותר מ-80K, כי ההפרש במחיר לא מצדיק את התמורה.

75K לפיאסטה, 77K לסויפט ו-82K לריו - אז למה לשלם יותר על אותו דבר?

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
:nono:

http://www.youtube.com/watch?v=umdmfWcWR6Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כמו שהוא אמר בסוף, במחיר יותר זול מהמתחרות ה208 רכב ראוי.

פה לובינסקי תמחרו את הגרסה הזולה ביותר הכי גבוהה בקטגוריה, אין להם סיכוי.

(אני גם לא מאמין שהבסיסית תגיע עם מסך מגע והכל..)

ללובינסקי יש הרבה מה ללמוד משמלצר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...