Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אביב, אל תמהר בקניית רכב, גם אם תחכה עוד שבוע-שבועיים אתה תמצא רכב במחיר שאתה רוצה, תשים לב שמבחינת מאזדה 3/6 שוק הליסינג שחט להם את המחיר והשוק מוצף ברכבים אלו. אל תמהר לרכוש את הרכב הראשון שראית, כי בסוף ההוצאות ובמוסכים הם מהכיס שלך. שכן שלי לדוגמא ניסה למכור מאזדה 6 עם 90k במצב מעולה, נקייה ושמורה! במחיר שפוי בהתאם למצב וק״מ, ולא הצליח למכור בסוף שלח אותה לטרייד אין. קח עצה אל תמהר בסוף לא תצטער

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוצאות בדיקת רכב:

דו"ח הגאומטיה של המתלים-

34% סיכום משוקלל של הרכב

בולמי זעזועים:

בלאי יתר,החלף תומכים

מיתלה קדמי:

מרווחי יתר,נקישות יתר,רעשי יתר,חבורי הגה פגומים לתקן/לכוון זוויות מתלה

מערכת היגוי:

מרווחי יתר,סימני נזילת שמן ממסרק הגה,לתיקון גומיות מגן אבק פגומות/קרועות,רעש יתר,לתקן משאבת שמן/סימני נזילה,רעש +

צמיגים וגלגלים:

בלאי יתר,קדמי ימין פגום,אחורי שמאל פגום

דו"ח סריקת מאפייני בלמים:

100% תקין

דו"ח מאפייני מנוע:

הספק מנוע - 147 כ"ח

תוצאות בדיקת הספק מנוע - 120 כ"ח

63% סיכום משוקלל למצב מנוע

בלוק מנוע:

בלאי יתר,רעש אביזרי מנוע/רצועה/מותחנים וגלגלות,אבנית חלודה סתימות,החלף תומכים.

מערכת שמן:

בדוק תצרוכת שמן בנסיעה

מערכת תיזמון:

רעש שסתומים,החלף חגורות/רצועות/שרשרת זימון.

מערכת קרור מנוע:

קרוזיה,קורוזיה/אבנית/סתימות ברדיאטור,קורוזיה וסימני נזילות.

מערכת חשמל:

לתקן מתנע(סטרטר),מנורת כרית אויר דולקת.

דו"ח מאפייני תיבת הילוכים:

68% סיכום משוקלל לתיבת הילוכים.

תיבת הילוכים אוטומטית:

בלאי דיסקיות,נקישות יתר.

גל הנע/ציריות:

מרווחי יתר

דו"ח סקירת שילדה:

100% סיכום משוקלל למצב שילדה.

מצב פנימי: חלקי פלסטיק פגומים

תקוני מרכב,משמעות נמוכה: סימני פגיעה דופן שמאל,סימני פגיעה מאחור,תקוני מרכב וצבע,הולחפו חלקי מרכב,נזק לפגושים,מעיכות בתחתית/רצפה,מעיכות/מעוך/שריטות בצבע + פגמים,מגן אבנים אחורי פגום/מעיכות

68% סיכום משוקלל למצב מרכב.

הבן אדם רוצה על הרכב 29 אלף אחרי שראה את הדו"ח. והמחירון של הרכב 37 אלף.

פורסם

אביב, אתה עדיין מתעקש על הגרוטאה השחוטה הזאת???

לא ממש מדוייק, זה מאוד תלוי בסוג רכב ותחזוקתו. לפני 4 שנים רכשתי בשבילי רכב מנהלים בשלושים ומשהו במצב מדהים, מתוקתק ועם תיעוד טיפולים מרגע עליתו לכביש. היום (לאחר 4 שנים ו 50K ק"מ) ההוצאות הכוללות על תיקונים היו כ 4 אש"ח.

רכשתי רכב נוסף זהה לאישתי אך הוא נרכש מ"בן דוד" במצב צולע ובו ההוצאות הכוללות על תיקונים היו הרבה יותר כבדות.

ניתן לרכוש רכב מנהלים בשלושים פלוס במצב טוב אך זה זה לא פשוט, לוקח זמן ודורש מעט מזל. וגם לרדת במודל שתיים

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

בנאדם, אתה בכוח רוצה לבזבז סתם כסף? מה נסגר איתך?

הרכב הזה ניראה שחוט שלא הוציאו עליו שקל אף פעם על טיפולים מונעים. ואתה עוד ראית שנהגו עליו יותר גרוע ממה שנוהגים על הרכבים של צה"ל. פשוט לא מבין.

ודרך אגב, אם לא אכפת לך(ואני רואה שלא אכפת לך) לקנות רכב שאנסו אותו ונהגו בו בברוטאליות, אז תקנה כבר רכב ממכרז של המשטרה/צה"ל. גם מחיר מאוד נמוך וגם שם מטפלים לפחות ברכבים.

פורסם
אביב, אתה עדיין מתעקש על הגרוטאה השחוטה הזאת???

אמרתי שבאמת כואב לי שהיא אצל ידיים כאלה שרק מתעללים בה,חשבתי שאולי אני ידאג לה אבל אין אפשרות.

הבעלים התעלל בה עכשיו התור שלה להתעלל בו!!

תגיד לו 25K, ואז יש לך לא מעט כסף להשקיע כדי להביא את הרכב למצב משביע רצון. סביבות 8K, לידיעתך.

דיברתי עם המוסכניק שלי הוא אמר שגם לגריטה לא יקבלו אותה,רק התיקון של כל הרכב הוא 20K(ושלא נדבר על הפחחות שהרכב צריך)!!!!!

בנאדם, אתה בכוח רוצה לבזבז סתם כסף? מה נסגר איתך?

הרכב הזה ניראה שחוט שלא הוציאו עליו שקל אף פעם על טיפולים מונעים. ואתה עוד ראית שנהגו עליו יותר גרוע ממה שנוהגים על הרכבים של צה"ל. פשוט לא מבין.

ודרך אגב, אם לא אכפת לך(ואני רואה שלא אכפת לך) לקנות רכב שאנסו אותו ונהגו בו בברוטאליות, אז תקנה כבר רכב ממכרז של המשטרה/צה"ל. גם מחיר מאוד נמוך וגם שם מטפלים לפחות ברכבים.

בסוף אני לא יקנה את הרכב(תראה תגובות מעליך :) )

• תוכן חדש...