Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה הרכב עם מספר מכות, יש לרכב מלא מלא שריטות,לא התייחסתי.

פתחתי את המכסה מנוע וראיתי נזילה דיי רצינית מתחת למנוע,אמרתי לעצמי לא חשוב הבן אדם מתחייב לי בבדיקה.

בקיצור אנחנו בדרך לבדיקה אני רואה את הבן אדם משתולל בכביש נוסע בכתום מפעיל ABS,מתחיל להשתגע בכביש אז התעצבנתי עליו ואמרתי לו: "מה זה הנהיגה הזאתי?? סע יותר לאט לאן אתה ממהר??!"

אחריי זה הגיע הקטע היותר מביך...

המנוע הגיע לחום כמעט מקסימלי ברכב והוא עוד רצה להמשיך לנסוע למכון בדיקה.

אמרתי לו לעצור בצד ולכבות את הרכב,כיבנו את הרכב נתנו למנוע להתקרר קצת ואז אמרתי לו "תשמע עדיף לך להזמין גרר לבית שלך כי יכול ללכת לך המנוע" , הוא אמר לי "לא צריך אני גר 2 דקות מפה"

בקיצור הוא הקפיץ אותי לתחנה מרכזית שאני יסע הביתה והוא אמר לי שהוא ישלח את הרכב מחר למוסך מאזדה שיבדקו ויתקנו את הבעיה הזאתי על חשבונו.

השורה התחתונה שיש לי כרגע רק 30.7 אלף,המחירון של הרכב 37 אלף, והבן אדם רוצה 30 אלף והוא עוד גמיש(אני חושב שאני יכול להוריד אותו ל25 אלף)

מה כדאי לעשות?.. לקחת את הרכב לבדיקה ולראות מה המצב או לא לקנות את הרכב בכלל?(דרך אגב הרכב יד שניה 148 אלף ק"מ)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאופן הנהיגה שלו, שכמו שציינת ממהר ואונס את הבלמים סתם, רק הדבר הזה היה גורם לי לפסול את הרכב הזה על הסף.

עכשיו תוסיף את העובדה שיש מלא מלא מכות + הנזילה הרצינית שראית, לדעתי האוטו הזה פשוט צועק "אל תקנה אותי!"

אני מתאר לעצמי שגם מבפנים הוא לא הכי שמור בעולם ואולי אפילו די מוזנח..

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
מאופן הנהיגה שלו, שכמו שציינת ממהר ואונס את הבלמים סתם, רק הדבר הזה היה גורם לי לפסול את הרכב הזה על הסף.

עכשיו תוסיף את העובדה שיש מלא מלא מכות + הנזילה הרצינית שראית, לדעתי האוטו הזה פשוט צועק "אל תקנה אותי!"

אני מתאר לעצמי שגם מבפנים הוא לא הכי שמור בעולם ואולי אפילו די מוזנח..

הוא אומר שאישתו רק נוהגת בו,תאמת מבפנים הוא מוזנח הסתכלתי וראיתי שהוא אפילו לא ניקה את הרכב,המגן שמש הימיני(זה שנמצא בגג) שבור והוציאו אותו מהמקום,הסתכלתי על הגג מבפנים הכל מלוכלך בסוג של שוקו,אבל על כל מקרה לא עדיף לתת לו צאנס בבדיקה?

פורסם

לפי איך שאתה מתאר את המצב לא הייתי חושב פעמיים ולא בטוח בכלל שהייתי לוקח את הרכב לבדיקה. המחיר עצמו אולי קצת מפתה (ממש קצת, בדפדוף קצר בלוח יד 2 מצאתי עוד כמה מודעות של רכבים זהים מאותו שנתון שמתאימות לך ולתקציב שלך).

לפי סגנון הנהיגה של הבעלים אני לא מאמין שהרכב במצב טוב ולקחת רכב כזה מבעלים לא אחראים כאלה זה סתם להיכנס למיטה חולה. אם המוכר משלם בעצמו על הבדיקה, תיקח אותו למכון שאתה רוצה ותבדוק, אין לך הרבה מה להפסיד (חוץ מזמן יקר ונסיעות). אם הוא מתכנן שהבדיקה תתחלק חצי-חצי ביניכם או על חשבונך בלבד, אל תחשוב ותעבור לרכב הבא.

פורסם

מכוניות גדולות כמו מאזדה 6 מבוקשות היום כמו כינים, אם לא שמת לב מחיר הדלק כבר על 8 שקלים והציפייה היא לעליות, לא לירידות.

אז בעולם שבו משלמים 8 שקלים לליטר, אין מקום למכוניות כמו מאזדה 6, אלא אצל אנשים שלא נוסעים הרבה או כאלה עם מספיק כסף לזרוק תמורת ההנאה של נסיעה ברכב גדול.

תוסיף את עלויות הטיפול שיש ברכב בן 9, שהן כפולות ברכב "מנהלים" לעומת רכבים קטנים\משפחתיים מאותו שנתון, ותגלה שוק מזעזע.

אני מתערב איתך שאם תמצא את המאזדה 6 השמורה ביותר בYAD2, תבוא אל המוכר עם 28K במזומן ותגיד - אני לוקח, אתה תקבל אותה על המקום והמוכר יצא לרחוב ויתחיל לשיר. פשוט תנסה!

אגב - זה תקף באופן כפול למכוניות פחות מבוקשות כמו פורד מונדאו. נסה ותהנה.

פורסם

אם ככה הוא מתייחס לרכב שאתה אמור לקנות לידך, אתה לא רוצה לדעת איך הוא/ או "אשתו" נוהגים ביום-יום.

זה ככל הנראה מעיד על "תחזוקת שבר", חסכון בטיפולים ובתחזוקה נאותה ובבוא היום יגיע מועד התשלום, תדאג רק שזה לא יהיה במשמרת שלך.

זה עוד לפני שנכנסנו למחירון מדויק של הרכב וכמה באמת שווה, האם היה בהשכרה/ליסינג והאם הוא בעליו האמיתיים של הרכב ולא סוחר.

אם זה לא הובן עד עכשיו, כדאי לשמור מרחק. יותר מדי נורות אדומות.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
לפי איך שאתה מתאר את המצב לא הייתי חושב פעמיים ולא בטוח בכלל שהייתי לוקח את הרכב לבדיקה. המחיר עצמו אולי קצת מפתה (ממש קצת, בדפדוף קצר בלוח יד 2 מצאתי עוד כמה מודעות של רכבים זהים מאותו שנתון שמתאימות לך ולתקציב שלך).

לפי סגנון הנהיגה של הבעלים אני לא מאמין שהרכב במצב טוב ולקחת רכב כזה מבעלים לא אחראים כאלה זה סתם להיכנס למיטה חולה. אם המוכר משלם בעצמו על הבדיקה, תיקח אותו למכון שאתה רוצה ותבדוק, אין לך הרבה מה להפסיד (חוץ מזמן יקר ונסיעות). אם הוא מתכנן שהבדיקה תתחלק חצי-חצי ביניכם או על חשבונך בלבד, אל תחשוב ותעבור לרכב הבא.

אתה יכול לתת לי קישורים בבקשה? :)

מכוניות גדולות כמו מאזדה 6 מבוקשות היום כמו כינים, אם לא שמת לב מחיר הדלק כבר על 8 שקלים והציפייה היא לעליות, לא לירידות.

אז בעולם שבו משלמים 8 שקלים לליטר, אין מקום למכוניות כמו מאזדה 6, אלא אצל אנשים שלא נוסעים הרבה או כאלה עם מספיק כסף לזרוק תמורת ההנאה של נסיעה ברכב גדול.

תוסיף את עלויות הטיפול שיש ברכב בן 9, שהן כפולות ברכב "מנהלים" לעומת רכבים קטנים\משפחתיים מאותו שנתון, ותגלה שוק מזעזע.

אני מתערב איתך שאם תמצא את המאזדה 6 השמורה ביותר בYAD2, תבוא אל המוכר עם 28K במזומן ותגיד - אני לוקח, אתה תקבל אותה על המקום והמוכר יצא לרחוב ויתחיל לשיר. פשוט תנסה!

אגב - זה תקף באופן כפול למכוניות פחות מבוקשות כמו פורד מונדאו. נסה ותהנה.

רגע פשוט אני יבדוק את הרכב בעצמי או שאני יקח אותו למכון בדיקה ואז יגיד לו את המחיר?

אם ככה הוא מתייחס לרכב שאתה אמור לקנות לידך, אתה לא רוצה לדעת איך הוא/ או "אשתו" נוהגים ביום-יום.

זה ככל הנראה מעיד על "תחזוקת שבר", חסכון בטיפולים ובתחזוקה נאותה ובבוא היום יגיע מועד התשלום, תדאג רק שזה לא יהיה במשמרת שלך.

זה עוד לפני שנכנסנו למחירון מדויק של הרכב וכמה באמת שווה, האם היה בהשכרה/ליסינג והאם הוא בעליו האמיתיים של הרכב ולא סוחר.

אם זה לא הובן עד עכשיו, כדאי לשמור מרחק. יותר מדי נורות אדומות.

דרך אגב עוד כמה דברים ששמתי לב:

1.עושה רוורס בצומת מרומזרת

2.כל הזמן שהרמזור אדום הוא מעביר לניוטרל ואז אחרי זה לD שהוא ירוק

3.מתי שהוא סיים לעשות רוורס הוא לא נותן ברקס ואז מעביר ל D הוא ישר מעביר לD(מה שגורם להרבה בעיות בגיר)

ועוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע

עכשיו בקשר לשאלות שלך, הרכב פרטי,תאמת משהו מוזר ראיתי שם אחר בתעודה אבל הוא אמר לי שזה שלו.

פורסם

לא הבנתי את השאלה שלך אלי. הכוונה שלי הייתה שגם אם תמצא מאזדה 6 שמורה, תוכל לקבל אותה בהרבה מתחת למחירון. הרכבים האלה כבר לא מבוקשים ועבר זמנם בשוק הרכב הישראלי.

מי שיכול לשלם על עלויות הדלק הגבוהות, מחפש את הג'יפונים, מי שלא יכול לשלם על הדלק - פשוט לא קונה אותן.

ובמציאות של 8 ש"ח לליטר דלק, רוב האנשים כבר לא יכולים לשלם על הדלק שצורכים הדגמים הללו.

פורסם
א

המנוע הגיע לחום כמעט מקסימלי ברכב והוא עוד רצה להמשיך לנסוע למכון בדיקה.

אמרתי לו לעצור בצד ולכבות את הרכב,כיבנו את הרכב נתנו למנוע להתקרר קצת ואז אמרתי לו "תשמע עדיף לך להזמין גרר לבית שלך כי יכול ללכת לך המנוע" , הוא אמר לי "לא צריך אני גר 2 דקות מפה"

אני חושב שזה הדבר שהכי צריך לחשוש ממנו ברכב.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

אביב אני מתנצל מראש על הדרך שבה אציג את הדברים אבל:

אתה שפוי?אכלת ארוחת בוקר?

אתה מציג מצב שבו התקציב שלך הוא 30.7 [לא פחות ולא יותר],משמע אין לך יותר מדי כסף לשפוך על הרכב,אתה מגיע ומתאר רכב "גמור" מבעלים חמור [אם הוא באמת הבעלים כמובן] ואתה שוקל קניה?!?!?

תעשה לעצמך טובה,בשורה הלבנה בדפדפן [זאת שעכשיו מופיעה בה הכתובת carsforum.co.il] תכתוב yad2.co.il או winwin.co.il ותתחיל מהתחלה!!

ושוב,אני מתנצל על הדרך שבה הדברים נאמרים,אבל אם תקשיב לעצות שקיבלת פה בשרשור אתה תחסוך לעצמך הרבה הרצלים ועוד יותר כאב ראש ומפח נפש:arrow:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
לא הבנתי את השאלה שלך אלי. הכוונה שלי הייתה שגם אם תמצא מאזדה 6 שמורה, תוכל לקבל אותה בהרבה מתחת למחירון. הרכבים האלה כבר לא מבוקשים ועבר זמנם בשוק הרכב הישראלי.

מי שיכול לשלם על עלויות הדלק הגבוהות, מחפש את הג'יפונים, מי שלא יכול לשלם על הדלק - פשוט לא קונה אותן.

ובמציאות של 8 ש"ח לליטר דלק, רוב האנשים כבר לא יכולים לשלם על הדלק שצורכים הדגמים הללו.

אתה מכליל בצורה מוגזמת ביותר, פשוט מחקת את כל הנהגים שמחפשים רכב מנהלים במחיר עממי ומוכנים לשלם על זה בקצת יותר דלק. ויש הרבה מאוד נהגים כאלה, ולא משנה אם זה צעד חכם או לא.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

בקצרה,חסוך מעצמך גם את ה-700 שיש לך חוץ מה 30,000 וחפש רכב אחר.:-D:wink:

אם אתה רוצה מאזדה 6 ,יש עוד כאלו בשוק שמורים יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רק מלקרוא את התיאור של פותח השרשור לא הייתי מתקרב לרכב. הזנחה פושעת, מעביר לניוטרל ברמזור, מנוע שהתחמם... חוץ מפגיעת שילדה שעוד לא יודעים עליה יש את כל מה שצריך כדי לברוח מהעסקה הזו

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אתה מכליל בצורה מוגזמת ביותר, פשוט מחקת את כל הנהגים שמחפשים רכב מנהלים במחיר עממי ומוכנים לשלם על זה בקצת יותר דלק. ויש הרבה מאוד נהגים כאלה, ולא משנה אם זה צעד חכם או לא.

לא טענתי שאין יותר כאלה. פשוט אמרתי שהם הולכים ומתמעטים. זה נהדר אם אתה הקונה, זה רע אם אתה המוכר.

• תוכן חדש...