Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע יצא לי להיות בשני "חצאי" ימי מסלול, לצערי בשני המקרים הייתי צריך להיות בעבודה בחצי השני. בנוסף הייתי היום במפגש מכוניות "השכונתי מקומי" וזכיתי לראות את ה E30 M3 הכי יפה שראיתי אי פעם. תהנו.

IMG_9093.jpg

IMG_9094.jpg

IMG_9095.jpg

IMG_9097.jpg

IMG_9099.jpg

IMG_9101.jpg

IMG_9103.jpg

פורסם

חלום ...

אני בטוח שיש עוד תמונות :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אכן תמונות קשות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

באמת לא קשורה, כמו הסיויקים שאתה גם רואה בתמונה. אבל הכל שטויות, אף אחד לא עושה סיפור, זה בסה"כ מפגש חברותי, לא תערוכה.

פורסם

איזה מנוע יפה יש לבמוו האדומה.יצירית אומנות.

אצלנו במפגש מכוניות שכונתי ניתן לראות גרנד לאונה עם חלונות שחורים וסופר לנסר עם מגנזיום.פשוט לקנא.:-P

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איזה מנוע יפה יש לבמוו האדומה.יצירית אומנות.

אצלנו במפגש מכוניות שכונתי ניתן לראות גרנד לאונה עם חלונות שחורים וסופר לנסר עם מגנזיום.פשוט לקנא.:-P

בהחלט מדהים, לאיפה שאתה לא מסתכל, הכל חדש עד לרמת הקליפס..

הבעלים אומר שיש לאוטו יותר מ 170,000 מייל, האוטו ברשותו כ 13 שנים, בזמן הזה השקיע בעבודת צבע יסודית שעלתה כ 17,000$ ומנוע EVO 3 שעלה כ 15,000$.

פורסם

אתה בטוח שצביע עלתה כול כך הרבה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...