Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו חוץ ממני מתגעגע ל Classic car

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא לליאור ברוך להקים את האתר חזרה!!!!!!!!!!!

אני בטוח שיהיה צוות של מתנדבים שיעזור לך עם התוכן וגם הבניה!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

באמת,מה עם האתר שלך?

הוא חסר לנו.

גם אתה.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

תעזבו את ליאור בשקט, אם הוא יקים עכשיו אתר חדש מאיפה יהיה לו זמן לכל הפרוייקטים שהוא לא עידכן

כבר עידן ועידנים? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

קובי צודק !

יש להחזיר עטרה ליושנה.

אתר זה היה בית אמיתי לחובבים שבנינו.

האתר היה עם תוכן אישי של החברים והכיל מידע רב.

ליאור - אני אישית אודה לך.

יש לזה מקום, ויש דרישה.

ואפרופו קורסים של CARS FORUM - ליאור ארגן בזמנו קורס פחחות רכב לחובבים

שלצערי נבצר ממני להיות בו. שימושי ביותר !

פורסם

הדבר הכי טוב שיצא מהאתר הזה שהוא בעצם נתן בית להרבה מועדונים קטנים שקמו

מועדון פורד אירופה התחיל איתו ועדיין ממשיך אני חושב , לאנציה , ACI שהפך אחר כך ל FS ועוד הרבה מועדונים קטנים .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

תודה ו... לא תודה :)

קלאסיק קאר בזמנים שנוהל על-ידי (2003-2010 אם אני זוכר נכון) היה אתר תוכן עם כ-500 כתבות, מידע על למעלה מ-300 מוזיאוני רכב בעולם, פורומים, 12,500 תמונות ועוד אינספור תוכן של האתר ושל חברים במועדוני רכב שונים... היה כיף, באמת!

האתר דרש ממני בזמנו המון עבודה והשקעה של זמן וכסף והיה בעיקר כפרויקט אישי (בשנת 2004-2005 ניסיתי להפוך את זה לעסק, לא נמצאה הצדקה כלכלית...) ונהנתי מכל רגע.

לאור העובדה שלא היה לי זמן להתעסק עם האתר במשך זמן מה, העברתי את המושכות לאדם אחר ומאותה הנקודה האתר פחות או יותר קפא ולאחר כשנה ומשהו הוא פשוט התאדה...

כיום אין לי את הזמן להתעסק באתר, מדובר באתר תוכן וככזה, התוכן חייב להיות מעודכן כל העת וכן כאמור מדובר בהשקעה כספית רציפה. אם יהיו כאלו שירצו להרים אתר שכזה, אני מוכן לתרום ללא תמורה את כל תוכן קלאסיק-קאר שהינו בעל זכויות היוצרים שלי (למעלה מ-300 כתבות, אלפי תמונות ועוד).

בזמנו היו מספר קורסים ע"י קלאסיק קאר, פחחות וצבע, חשמל, מכונאות וקורסי מבוא וכנ"ל, אשמח להעביר את החומר של הקורסים לכל מי שירצה להמשיך את העניין בעתיד, ללא תמורה.

היו ימים.... :)

attachment.php?attachmentid=301536&stc=1&d=1345224579

new_logo_org.gif

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

האתר היה בזמנו בית חם לכל חובבי הקלאסיק וחבל שנעלם.

ואים כבר נוסטלגיה.

מועדון מכוניות השרירים\FS.קובי ?:lol:

זה זמן טוב לרענן את השורות ולפתוח דף חדש!

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

• תוכן חדש...