Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו חוץ ממני מתגעגע ל Classic car

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת חסר אתר ה-CLASSIC CAR שהיה אתר מאד ענייני,וגם חסר לי אתר נוסף שהיה של ניר עוזדור ז"ל,אתר שחלק את הידע האישי הרב שלו בענייני שיפוץ אופנועים,שיטות עבודה ,כתובות עסקים וחנויות בארץ ובעולם ועוד.

שבת שלום אריק

פורסם

ואם בגעגועים עסקינן, מי זוכר את יוסי שווץ הכתב הטכני של מוטו שנעלמו עקבותיו,

עד היום אני עדיין מעלעל בכתבותיו והסבריו המאלפים....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יוסי שווץ היה כותב בבטאון המועדון לאופנועים קלאסיים שפעל כאן בשנות ה 70'.

כיום הוא מתגורר בחו"ל, למיטב ידיעתי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עד היום יש לי אוסף מכובד של גליונות מוטו .. וביניהם המדור של יוסי שווץ.

היסטוריה.

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

גדלנו ואנחנו חיים על הידע שלו לאורך שנים, אחד האנשים המדהימים בתחום. שלא קיבל את הריספקט לצד טל שביט זל מורנו ורבנו.

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

פורסם

אז הפעלתי קשרים, טוב לא ממש חיפשתי אותו בגוגל...והבחור חי נושם ובועט במוטו גם היום:

http://motobike.allmag.co.il/article/10175.aspx

מצאתי הרבה כתבות חדשות, עכשיו יהיה מה לקרוא ביום כיפור...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
תודה ו... לא תודה :)

קלאסיק קאר בזמנים שנוהל על-ידי (2003-2010 אם אני זוכר נכון) היה אתר תוכן עם כ-500 כתבות, מידע על למעלה מ-300 מוזיאוני רכב בעולם, פורומים, 12,500 תמונות ועוד אינספור תוכן של האתר ושל חברים במועדוני רכב שונים... היה כיף, באמת!

האתר דרש ממני בזמנו המון עבודה והשקעה של זמן וכסף והיה בעיקר כפרויקט אישי (בשנת 2004-2005 ניסיתי להפוך את זה לעסק, לא נמצאה הצדקה כלכלית...) ונהנתי מכל רגע.

לאור העובדה שלא היה לי זמן להתעסק עם האתר במשך זמן מה, העברתי את המושכות לאדם אחר ומאותה הנקודה האתר פחות או יותר קפא ולאחר כשנה ומשהו הוא פשוט התאדה...

כיום אין לי את הזמן להתעסק באתר, מדובר באתר תוכן וככזה, התוכן חייב להיות מעודכן כל העת וכן כאמור מדובר בהשקעה כספית רציפה. אם יהיו כאלו שירצו להרים אתר שכזה, אני מוכן לתרום ללא תמורה את כל תוכן קלאסיק-קאר שהינו בעל זכויות היוצרים שלי (למעלה מ-300 כתבות, אלפי תמונות ועוד).

בזמנו היו מספר קורסים ע"י קלאסיק קאר, פחחות וצבע, חשמל, מכונאות וקורסי מבוא וכנ"ל, אשמח להעביר את החומר של הקורסים לכל מי שירצה להמשיך את העניין בעתיד, ללא תמורה.

היו ימים.... :)

attachment.php?attachmentid=301536&stc=1&d=1345224579

אתר עממי ופשוט!!

כדי שהיה הופך לכלכלי היה צורך להמשיך ולקדם אותו ,רק לאט ובזהירות אתר טוב שורד ומתכלכל כמו שצריך.

חבל ובהצלחה

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...