Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נהגת לפחות 3 פעמים בשבוע על רכב של ההורים, אני חושב שזה נחשב כאילו הייתה לך פוליסה על שמך ב 3 שנים האחרונות ואז המחיר אמור להיות יותר זול, אבל עדיין יקר, התקשרתי גם ומדובר בכ 6,500 ש"ח חובה+מקיף + איתוראן,

אותו דבר בערך הם מבקשים גם לגבי הפולו.

פורסם
המבצעים כביכול היו עבור הדגם של השלוש דלתות בלבד?

כי אם לא, הטיעונים שעלו פה לא ממש נותנים הסבר.

אדם לא צריך נסיעת מבחן כדי להבין אם הוא יכול להסתדר עם 3 דלתות.

ולמה שאנשים לא יעשו נסיעות מבחן, בגלל האיבזור? מה הקשר, הם לא זכו בהגרלה, הם שילמו על זה מחיר מלא (מבצע או לא זה לא משנה)

אני נוסע עם רכב 3 דלתות, וזה זוועה, מאוד מאוד לא נוח, אבל במקרה שלי יש לזה יתרונות אחרים.

אך לקנות רכב מיני\סופר מיני שלוש דלתות, כאשר באותן מידות כמעט ובשינויים קלים במחיר אתה יכול לקבל 5 דלתות, זה שטות לדעתי.

גם אם כרגע אין לזה שימוש מיוחד.

בכל מקרה, אני לא יודע איך פותח השירשור חשב על לחשב את העניין.

אך אילו באמת נתונים מעניינים ששיוום מחשבה.

פלג_

3 דלתות לא נוח, אבל יש לזה יתרונות אחרים? איזה יתרונות יש לזה, חוץ ממראה חיצוני מרשים יותר?

פורסם
3 דלתות לא נוח, אבל יש לזה יתרונות אחרים? איזה יתרונות יש לזה, חוץ ממראה חיצוני מרשים יותר?

בד"כ מחיר נמוך יותר אל מול גירסת 5 דלתות, משקל נמוך יותר וכמו שאמרת - אם יודעים לעצב אז גם מראה קרבי.

מעבר לזה, רק חסרונות.

נסעתי ברכב שכזה במשך 5 וחצי שנים, לא הפריע לי יותר מדי, אבל כשעברתי לרכב עם 2 דלתות אחוריות, נהייה לי הרבה יותר כיף. לעשות את המעבר הזה בחזרה ל-3 דלתות, אני כבר לא אעשה.

פורסם

תמיד היה לי 5 דלתות. לקראת רכישת הרכב בימים אלה התייעצתי עם רבים מחבריי, ורובם ביטלו את זה כשיקול מכריע. הרי ילדים אין לי ולא צפויים להיות לי ב 3-4 השנים הקרובות.

לאחר מחשבה רבה הגעתי למסקנה שהם טועים. 5 דלתות זה הרבה יותר נוח. לשים תיק מאחורה - לא נוח עם 3 דלתות, להסיע עוד שני נוסעים (שאחד צריך לשבת מאחורה) - מאד לא נוח, ושלא נדבר בכלל על מצבים שבהם (רחמנא ליצלן) אתה רוצה להסיע שלושה נוסעים (שניים מאחורה).

אגב, באשר לאיביזה 2010/2011 ברמת גימור ספורט - אין כל הבדל במחירון בין 3/5 דלתות (אם כי לפי מה שאמרו לי מוכרים פוטנציאליים כשהם רכשו את הרכב הם נאלצו להוסיף כמה אלפים בשביל 5 דלתות).

פורסם

זאת הסיבה שאמרתי שיש מקרים שיש לזה יתרונות.

אני נוסע על לאנד קרוזר פראדו קצר.

הארוך ארוך יותר בקצת יותר מ 50 ס"מ, פה זה כבר משמעותי מהמון פחינות. (מגיעה כמעט ל 4.8 מטר, לא מעט)

מפחינת השטח יש לזה יתרון בזיוית הגישה והנטישה, מרחק סרנים קצר יותר (הגחון פחות רגיש), משקל נמוך יותר (בכל זאת ירד ממך קצת יותר מחצי מטר)

בעיר יש לך יתרון גדול בחניות וכו', תראה את התמונה המצורפת, הוא לא הרבה יותר מרכב מיני\סופר מיני).

יש לזה גם חסרונות, הוא הרבה פחות יציב ונוח מהארוך,הרבה פחות מקום לציוד בטיולים של יותר מיום אחד. השאלה מה אתה יותר צריך.

היתי מאוד מאוד שמח לעוד זוג דלתות מאחור אך לא במחיר של 50+ ס"מ.

ברכב משפחתי\מיני\סופר מיני כאשר אין הבדל או אם הוא לא משמעותי, בגודל, אני לא רואה בזה שום יתרון, רק חסרונות.

פלג_

IMG_20120515_152613.jpg

פורסם

בתור בעלים של רכב ספורטיבי 3 דלתות

אוכל לומר שנהיגה בחתך נמוך ומתלים מוקשחים זה די לא נוח בעיר, הרכב מעט קופצנים מהמשפחתומטיות הרגילות, והקטע של ה3 דלתות זה שטויות (אם אתה נוהג לרוב לבד או מקסימום עם בן אדם נוסף לידך) בכל מקרה תסתכל צעד קדימה - לשנה הקרובה לפחות, האם אתה רואה את עצמך מתרחב במשפחה (ילדים וכו') אם לא זה בקטנה ולגבי הנסיעה זה משהו שמתרגלים אליו, כמו שאמרו כאן כמה אנשים, הרכב יציב יותר בפניות ובמהירויות יחסית גבוהות

לגבי הביטוח זה ידוע שרכבי 3 דלתות יקרים יותר מרכבי 5 דלתות ובמיוחד שהרכב מוגדר בחברה כסוג של רכב ספורט ואז חברות הביטוח תופסות על זה טרמפ ותופרות אותנו בביטוח מקיף מובקע....

בכל אופן, בסופו של דבר, הרכב שאתה מחפש אם זה מה שאתה רוצה פשוט לך על זה.....

גם ככה תפסיד במחיר של הרכב, פשוט על תחשוב על זה ותהנה

(מטומטם לחשוב על למכור את הרכב לפני שרכשת אחד!)

פורסם

בכל אופן, בסופו של דבר, הרכב שאתה מחפש אם זה מה שאתה רוצה פשוט לך על זה.....

גם ככה תפסיד במחיר של הרכב, פשוט על תחשוב על זה ותהנה

(מטומטם לחשוב על למכור את הרכב לפני שרכשת אחד!)

אחד המשפטים שהכי מגדירים אותנו הישראלים, אפס תיכנון לטווח הרחוק.

ואז יוצאים להפגנות ומאשימים את כל העולם חוץ מעצמם.

לא רק שאני חושב על איזה רכב, אפילו הצבע משמש כפרמטר.

לא מיזמן קנינו לאנד קרוזר 2005, אחרי שראיתי לא מעט כאלו כהים שהלקה מתחילה אם קילופים.

הוחלט שאני הולך רק על לבן, תאר לעצמך מה זה למכור אוטו כזה עוד 4-5 שנים עם צבע מקולף.

או בכלל לנסוע עם רכב במצב כזה, שאופציה היחיד והלא מוצלחת זה צבע כללי.

• תוכן חדש...