Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אתה וזה שמעליך - תתייבשו בסבלנות, תוך שאתם שומרים מרחק ונותנים לזה שלפניכם לנהוג בקצב שמתאים לו.

תשובה לעניין.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאדון apple, אתה לא מבין שכל ההנאה מהרכב הישן עם הנעה אחורית, דיפרנציאל ננעל, הגה מתקשר, גיר ידני ומשקל קל הוא רק בכבישים האלה?

כמו שאני רואה את זה, הבעיה שלך היא לא לבחור כביש אלא מה עושים עם האישה.

אני מציע לפתוח דיון בעוףטופיק, יהיה מעניין...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה לא בזבוז לא של הכביש ולא של הרכב - אותו הנהג לא מפיק הנאה מכך (מניסויים הוכח שרוב הנהגים מתחילים לחוש חוסר נוחות בסביבות 0.3G) ואתה גם לא רוצה שיעשה זאת כי לא מוכשר לכך. גם אתה לא צריך "לנצל" את הכביש ביום רגיל - רק כשאתה בא להתגרזן.

לאותו נהג זה לא בזבוז, לי זה מרגיש בזבוז. אני לא נצמד אליו ומנסה להאיץ בו חס וחלילה.

מה הבעיה ש"אנצל" את הכביש ביום רגיל, כל עוד אני שומר מרחק ולא מפריע לאף אחד?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נשמע שפשוט תתרגל להסתכל רחוק גם בסיבובים ארוכים או חדים. ובמקרה של סיבוב עיוור, כמה שאתה אוהב או מכיר אותו, תאט ותצמד לימין. מכיר את ההרגשה המבאסת של "בזבוז" פנייה כשהיא עיוורת אבל... החיים קצת יותר חשובים. :)

הכלל המנחה אותי בנהיגה, לא משנה אם היא רגועה או לא חוקית בעליל, הוא לא לנסוע מהר יותר מהמהירות בה מרחק הבלימה ארוך יותר משדה הראיה (+מקדם בטיחות). כאשר היוצאי דופן הם כבישים מהירים לא מוארים בלילה. נראה לי שלנסוע 50 קמ"ש בכביש החוף בלילה הרבה יותר מסוכן מלנסוע 120 קמ"ש.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ברור שאתה הצודק רק בזמן הלא נכון , למה להנות מהנהיגה בכביש עם אשתך .. אין לכם בית .

בשם החופש והכייף , נוהגים לבד , והמשבחים עם חבר המשמש כנווט - הוא מדווח מראש על בעיות צפויות , ומפגעים .

כך אנו נוהגים .

כלל הנסיעות עם אנשים אחרים , אמורות להיות מנהלתיות לחלוטין , ובכביש עם מקדם הסיכון הנמוך ביותר (דרך המלך)

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...