Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

למרות שביצעתי חיפוש לא מצאתי פוסט שיתן לי תשובה.

אני צריך שני צמיגים למאזדה 2 שנת 2008, מידת הצמיגים היא 185/55/R15.

אני לא נוסע מהר, לא מחפש צמיג ספורטיבי, חשוב לי שיהיה איכותי, שקט, אחיזה טובה, ו.... זהו, בקיצור, "צמיג משפחתי".

התקציב? נראה לי שבאזור ה 400 - 450 פלוס מינוס לצמיג.

אם למישהו יש גם המלצה לפנצ'ריה מהמרכז (רמת גן, גבעתיים, בני ברק, הרצליה פיתוח גם אפשרי) אני אשמח.

תודה מראש,

פורסם

אהלן,

כרגע יש לי את הצמיגים שהגיעו עם הרכב, TOYO27 אם אני לא טועה.

לגבי השאלה אם אני מרוצה, אין לי למה להשוות כל כך, אם יש אנשים עם ניסיון בצמיגים אחרים, טובים יותר מה TOYO ויכולים להמליץ אני אשמח.

פורסם

אני חושב שפאלקן 912 הם בחירה אידאלית עבורך.

למרות שזה מאוד מפתה ואני בטוח שיבוא בהמלצות הקרובות, טויו T1R הם לא הבחירה האידאלית עבורך, למרות שהם נכנסים במחיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא בטוח שפאלקן יהיו יותר טובים מהצמיגים המקוריים של TOYO, אבל הם יהיו זולים יותר.

יש לי גם ניסיון טוב עם הפאלקן המדובר, והם עולים 375 ש"ח לצמיג במידה שלך ב "צמיגי שואף" ר"ג או 383 ש"ח בצמיגי זיתוני ונעים גבעתיים (תחפש פרטים בגוגל או כאן:

http://tires4u.co.il/default.asp?Psearch=1&iArea=1&iCity=0 ).

TOYO המקוריים יעלו כ 50 ש"ח יותר לצמיג.

תתקשר לפנצ'ריות ותבקש שיזמינו בשבילך את הצמיגים ותגיע להרכיב רק אחרי שהם יגיעו לפנצ'ריה.

אפשרויות נוספות וקצת מעל התקציב שהגדרת - KLEBER HP3, GOODYEAR EFFICIENT GRIP, YOKOHAMA C.DRIVE

לי היה ניסיון טוב בצמיגי שואף ר"ג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פאלקן 912 מוצלחים ברכב הזה מנסיון של כשנה אם אני זוכר נכון.

אוחזים יותר טוב מה R27 המקוריים ומשרים תחושבת ביטחון בנהיגה, שהיא בדר"כ קופצנית במקצת ברכב הזה.

לא תיפול.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה רבה חברה,

ראיתי באמת שיש תגובות טובות על צמיגי שואף ברמת גן וזה גם קרוב אלי. אני אדבר איתם.

צירפתי אגב תמונה של אחד הצמיגים שאני רוצה להחליף, נראה לי קצת יבש ולקראת סוף חייו, נכון?

20120805_080400.jpg

פורסם

הצמיג אכן נראה יבש, אין מה למשוך אותו.

בצמיגי שואף אין מלאי גדול במקום (מזמינים מספקים), תדבר איתם ותראה מה הם מציעים לך . העניין יכול לקחת כמה שעות או אפילו יום - אל תמהר.

אולי יציעו משהו שונה. אם אתה לא מכיר את מה שהם מציעים, אל תקנה לפני שתתייעץ כאן.

אל תקנה DUNLOP SP490, צמיגי GOODRIDE וכדומה.

תבדוק שתאריכי ייצור על כל הצמיגים משנת 2012 (מודפס על הצמיגים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתמול, יום שישי, הייתי ב"צמיגי שואף" ברמת גן. אני רוצה להמליץ על העסק הזה, יוסי אם אני לא טועה זה שמו של הבחור שם. בחור נחמד, סובלני, המחיר בסדר גמור, תאריך ייצור הצמיגים הוא מתחילת 2012, בקיצור, אני אחזור לשם.

פורסם

מצטרף לשאלה ובעיקר מהם רשמיך לאחר ההחלפה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...