Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

בשבועות האחרונים אני שומע חריקה מכיוון המתלים האחוריים. ממידע ברשת אני מבין שזה מעיד על מיסבים אחוריים לא משומנים (לא נראה שיש או היה קמבר בגלגלים האחוריים [עשיתי איזון לא מזמן] כך שאני מניח שאין נזק למיסבים).

באיזה שמן להשתמש ואיך ליישם אותו בתנאים ביתיים? WD40 מן הסתם לא יתאים... :-P

תודה רבה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מיסבים מגרזים ולא משמנים. חוץ מזה לדעתי אם הם הגיעו למצב שהם חורקים כבר צריך להחליף, למרות שעדיף שבעל מקצוע ייתן דעתו. עוד דבר- אם החריקה נשמעת לפי תזוזת המתלה יכול להיות שהמקור הוא דווקא הבולמים

פורסם

לגרז, אוקיי. יש טיפול 15K בקרוב, נמתין לו.

בוצק, למה הכוונה "חריקה לפני תזוזת מתלה"? סליחה על הבורות.

תודה רבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כאשר אתה נמצא בנסיעה באיזור משובש, למשל עובר על פסי האטה, אם הרעש מופיע לפי תזוזת המתלה/בולם, כלומר כשהבולם נסגר/נפתח, אז בד"כ הבעיה תהיה בבולם או בבושינגים שבקצוותיו.

פורסם

הבנתי אבל אני לא יכול להבחין בזה בעצמי בשלב זה.

נבדוק מיסבים, בולמים ובושינגים בטיפול.

שוב - תודה רבה!

Winston S. Churchill -

• ספונסר פורום
פורסם

חבל על הזמן,כאשר שומעים רעש מהציר האחורי בC5 המייסב תפוס שחוק ומפורק,צריך להחליף את המייסבים,לעיתים גם את הציר,ובמידה ונוסעים ככה תקופה,זה חורץ את הסרן עצמו ואז יש צורך בהחלפת סרן מושלם.

אורן

פורסם

תמיד אמרו לי שאני החלוץ שלפני המחנה... :-P

אני חושב שזה בגלל הכבישים הבאמת גרועים באזור בו אני גר, המתלים מתמודדים עם בורות לא פשוטים.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...