Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה בוקר טוב,

מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה, לפני מספר ימים תוך כדי שמיעת מוסיקה

במערכת ברכב, המערכת הפסיקה לעבוד ועל הצג הופיע הכיתוב Check CD

שום ניסיון של כיבוי הפעלה מחדש הפלפת דסקים לא ממש עזרה.

אם למשהו יש מושג מה עושים אשמח לשמוע.

בתודה

בני

פורסם

האם הרדיו בלבד עובד ? מדובר רק בתקלת דיסקים ? הדיסק נשאר תקוע או שאתה מצליח להוציא אותו ?

אם רק הדיסקים בעייתיים לנגינה אבל יוצאים מהמערכת, אולי כדאי לנסות לנקות עם דיסק ניקוי,את עין הלייזר של המכשיר.(במשך הזמן מצטבר אבק על העינית כמו במערכת סטריאו ביתית ולעיתים אף גרוע מכך),במערכת המאזדה של אבי העניין הצליח והצלתי לו את המערכת.

תנסה להכניס דיסק ניקוי שעולה כמה עשרות בודדות של שקלים,לנקות את העינית ולחזור לדווח.

אם הדיסקים לא יוצאים,פנה למתקין אביזרי רכב,שיבדקו לעומק מה אפשר לעשות ומה כדאי כלכלית (האם לתקן/להביא מערכת כזו מפירוק,או לבדוק אפשרות לפרק את המערכת הזו ולשים משהו אחר אם מתאים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

צריך לנקות את העין של המערכת או שהדיסק צרוב בצורה כזאת שקשה למערכת ליקרוא אותו.

האם הדיסק חדש ? מקורי ? צרוב ? שרוט ?

אם הוא מלוכלך ושרוט אז זאת בוודאות הבעיה.

ממליץ לך על מתאם עם יציאת USB וחסכת גם כאבי ראש גם ערמה של דיסקים באוטו גם החלפת דיסקים אם בא לך פיתאום שיר מדיסק אחר.

הכל יכנס על USB או כרטיס זיכרון מרובע כמו של מצלמה ששם תוכל להכניס 12 תיקיות שבכל אחת עד99 שירים שזה יוצא בכלי1188 שירים.

עלות של 700 שח בערך ממליץ.

לבנתיים תנסה להחליף דיסק ותיראה איך המערכב מגיבה.

רז.

פורסם

תודה חבר'ה,

בגדול המערכת מתפקדת רגיל וטוב, רק קריאת הדיסק לא מתבצעת.

אניסה לנקות העיינית של המערכת.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב חברה,

ניסיתי לנקות את העיינית של הראש קורא וזה לא ממש עזר הCD לאקורא את הדיסקים

ביקרתי גם במוסך מורשה מאזדה ושם אמרו שכבר לא משפצים מערכות של מאזדה 2005.

מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות במקרה כזה או מכיר מקום שיכול לעזור בנושא?

אשמח לעזרה מכם

בני

פורסם

התקלה היא שהפיקאפים שבקו.

אם אתה מתעקש (משום מה) על דיסקים רגילים- אתה צריך לפרק בעצמך את המערכת (אשמח להדריך אותך איך לעשות זאת בקלות ובלי לשבור כלום) וללכת לאיזה אלקטרונאי עם סבלנות שיפרק את הפיקאפים ויחליף אותם.

זה לא יהיה זול.

לחליפין אתה יכול להחליף את כל הHU לאחד מפירוק. באותה הזדמנות חפש אחד משנתון מתקדם (אבל לא יותר מ08 ) ומדגם סיפריט.

כך יהיה לך גם דיסק שקורא MP3 וגם יותר סיכוי שהמערכת תחיה עוד מס' שנים. (הרי שלך ישנה בשלוש שנים וכבר התקלקלה..).

זה הימור (אתה לא תדע את מצב הHU כשתיקח אותו) וגם זה לא יהיה זול.

הפתרון שהכי נראה לי כהכי משתלם כלכלית והכי משדרג את המערכת זה:

http://www.ebay.com/itm/CD-Changer-USB-SD-AUX-For-Mazda-2-3-5-6-MX-5-RX-8-/270743397178?pt=Car_Audio_Video&hash=item3f0990633a&vxp=mtr#ht_3892wt_952

זה מאפשר לך (ע"י כרטיס SD) ציננג'ר דיגיטלי בעל שישה דיסקים של 99 שירים כל אחד, בשליטה מהמערכת המקורית, וגם חיבור של כל נגן/טלפון חכם (בשליטה מהנגן/טלפון עצמו) וגישה לכל החומר שיש עליו.

אצלי מותקן אחד כזה בדיוק כבר שנה וחצי ואני מאד מרוצה ממנו.

אם אתה מתעקש, אתה יכול להחזיק באוטו יותר מכרטיס אחד ואז אתה מכפיל את אוסף הדיסקים בהתאם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה רבה על התגובה,

אני לא מתעקש על מערכת של דיסקים רגילים אני פשוט מחפש תיקון/פתרון לא יקר מידיי

איפה מתקינים ברכב את ציינג'ר שבקישור? מה העלות של התקנה? איפה אפשר להתקין את זה?

תודה

בני

פורסם

אני הצמדתי אותו עם M3 לדופן השמאלית של תא הכפפות. בתא הכפפות יש פתח מקורי מאחור, שמתאים בול למעבר הכבל...

במציאות הגודל של המוצר הוא כקופסת סיגריות, רק שליש בעובי.

ההתקנה מאוד פשוטה, אתה יכול לבד, או ללכת לכל מתקין מתחיל ולשלם לו 50-60 ש' עבור הטרחה.

אם תרצה להתקין לבד אשמח לסייע לך בהסברים.

אין פה אפילו לחתוך או להלחים חוט אחד. זה רק לשלוף חלקית את הHU כך שיהיה אפשר לתקוע לו פלאג מאחור.

יש את המוצר הזה בארץ אצל כמה מתקינים במחיר כמו שענה לך רז לוי.

(הטעות היחידה שלו זה שבמאזדות שלנו זה לא תומך 12 דיסקים אלא רק 6 ככה שיש לך חצי מהשירים שהוא אמר...)

זה לא תלוי במכשיר שאתה קונה אלא בHU עצמו.

אותו מכשיר בדיוק ברכב אחר (של חבר) אכן מזהה 12 "דיסקים".

לדעתי, חבל לשלם כפול בארץ על אותו מוצר בדיוק.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אני הצמדתי אותו עם M3 לדופן השמאלית של תא הכפפות. בתא הכפפות יש פתח מקורי מאחור, שמתאים בול למעבר הכבל...

במציאות הגודל של המוצר הוא כקופסת סיגריות, רק שליש בעובי.

ההתקנה מאוד פשוטה, אתה יכול לבד, או ללכת לכל מתקין מתחיל ולשלם לו 50-60 ש' עבור הטרחה.

אם תרצה להתקין לבד אשמח לסייע לך בהסברים.

אין פה אפילו לחתוך או להלחים חוט אחד. זה רק לשלוף חלקית את הHU כך שיהיה אפשר לתקוע לו פלאג מאחור.

יש את המוצר הזה בארץ אצל כמה מתקינים במחיר כמו שענה לך רז לוי.

(הטעות היחידה שלו זה שבמאזדות שלנו זה לא תומך 12 דיסקים אלא רק 6 ככה שיש לך חצי מהשירים שהוא אמר...)

זה לא תלוי במכשיר שאתה קונה אלא בHU עצמו.

אותו מכשיר בדיוק ברכב אחר (של חבר) אכן מזהה 12 "דיסקים".

לדעתי, חבל לשלם כפול בארץ על אותו מוצר בדיוק.

בהקשר להודעתך, אשמח אם תוכל לענות לי על מספא שאלות...

1. האם המוצר הנ"ל יתאים גם למאזדה 3 שנת 2004? מאחורי הHU אכן קיימת כניסה של 16 פינים אך האם הכל יעבוד באופן תקין?

2. האם הAUX ינגן את השירים מהאייפון? או שגם פה ישנה בעיית זיהוי של 6 דיסקים בלבד?

תודה

פורסם

בפירוש רשום לך: 2004-2009 Mazda 3

AUX זה אנלאוגי, הכוונה שזה לא פעול עם מקודד דיגיטלי כמו הUSB, ולכן, הקידוד מתבצע על ידי הנגן, מה שהנגן ישדר זה מה שהAUX יקבל.

שורה תחתונה, תוכל לשים גם 1000000 שירים באייפון ולנגן בחופשיות.

JL Audio

פורסם

אתה יכול להזמין מתאמי פלסטיק + כבל מתחים מאי ביי במחיר של 20$.

ולקנות כל מכשיר אפילו דין 1 כולל usb במחיר של 500 שקל ולפתור את כל הבעיות שלך.

זה מה שעשיתי אצל חברה שלי בפוקוס שלה.

פורסם
אתה יכול להזמין מתאמי פלסטיק + כבל מתחים מאי ביי במחיר של 20$.

ולקנות כל מכשיר אפילו דין 1 כולל usb במחיר של 500 שקל ולפתור את כל הבעיות שלך.

זה מה שעשיתי אצל חברה שלי בפוקוס שלה.

האמת שיש לי כבר את המתאם ל1 דין כולל החיווט המקורי, אבל ישנן 2 בעיות:

1. פחות אסטטי מהמקורי

2. מסך "בקרת האקלים" מחובר ישירות למערכת המקורית וכדי להשאיר אותו כשמוציאים את המקורית יש צורך במספר לא מבוטל של קומבינות

חוץ מזה שהאופציה שהעלו כאן יוצאת זולה יותר, כ280 ש"ח למתאם שנותן גם USB, גם AUX וגם כרטיס זכרון!

אם מישהו יוכל לאמת שזה עובד ב100% על מאזדה 3 2004 זה יהיה הפתרון המושלם

• תוכן חדש...