Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה, האוטו שלי בזמן האחרון התחיל לאכול הרבה דלק, קרוב ל 15 ליטר למאה קילומטר. בעיה. זו נוצרה אחרי שפרשתי את הלוח שעונים בגלל שלא עבד שעון טורים באוטו, מבחינת האוטו הכל פיקס עבר טיפול לא מזמן הכל החלפתי אורגינלי לא תחלפי. ובבדיקת גזים הכל הראה תקין אפילו יותר מתקין, והמחשב גם לא מראה כלום לא יודע מה לעשות , הדלק עולה והאוטו ממש זולל , תודה לכולם מראש.

:evil:MITSUBISHI GALANT:evil:

פורסם

איך הגעת למסקנה שצריכת הדלק גבוהה ? מה הרגלי הנסיעה שלך ? (הרוב עירוני/בין עירוני עם מזגן,מהירות נסיעה),לחץ האוויר בצמיגים תקין ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כי לפני זה האוטו היה אוכל שמונה וחצי - תשע ליטר בתוך העיר ושבע מחוץ לעיר. ומבחינת הכל האוטו תקין. וגם לחצי אוויר, הכל.

פורסם

למה כוונתך ב"לפני זה" ? (אולי לפני שהדלקת מזגן בצורה קבועה...?)

האם המדידה בוצעה לפי מחשב הרכב או "ידנית" ? (אם אפשרות שניה - ספר כיצד נערך החישוב).

alfa 156 2.5.

פורסם

כל הבלגן מבחינת דלק התחיל מתי שפירקתי את הלוח שעונים. מכיוון שהטורים הפסיקו לעבוד. לפני זה הכל היה בסדר. האוטו היה אוכל שמונה וחצי תשע ליטר בתוך העיר עם מזגן, ומחוץ לעיר היה אוכל שבע ליטר עם מזגן בנסיעה רגועה. היום האוטו מגיע ל 15 ליטר בנסיעה רגועה. אחרי טיפול בדיקות לא נמצא הבעיה.

פורסם

אך פוטרים את הבעיה הזאת? זה יכול להיות שנוצר , עקב פירוק הלוח שעונים כדי לתקן את המחוג של הטורים?

פורסם

חזרתי הרגע מנסיעה וסמתי לב לדברים הבאים, האוטו בעמידה מנוע המד עולה כאשר לוחצים על דוושת הגז המד עולה יורד משחק.

פורסם

אני מכיר היטב את הדגם הזה. הצריכה שתארת "לפני" היא נורמלית. ולא המזגן אשם בעליית הצריכה.

צריכת הדלק שאתה מספר עליה היא מופרזת מאוד, גם לפי נסיונך.

לא יודע להגיד לך מי מהרבה גורמים אפשריים יכול להיות סיבה - אבל העצה שלי היא לא לטפל לבד במערכת החשמל של הסניק אלא אם אתה חשמלאי רכב בעל נסיון רב. יעלה קצת אבל ככה מונעים סיבוכים. אולי כדאי שתתייעץ עם מוסך שמבין ברכב, מורשה או לא. אם תחפש בשרשור המלצות על מוסכים/אנשי מקצוע - תמצא מישהו באזור שלך.

בתקווה שימצאו את הבעיה, אולי בניסוי ותעיה, נא חזור לפורום לספר מה היתה הבעיה.

לנושא השני - היתה לי פעם בעיה עם מד טורים שהפסיק לעבור. ההצעות היו לפרק קונסולה ומה לא, עם העלות הכרוכה בכך.

לא נראה לי. באיזה יום מישהו לקח את האוטו למתקן ספידומטרים, שמצא מגע רופף, סידר מה שסידר בעלות קטנה מאוד, והמחוג חזר לטפס בחדווה אל האמצע וימינה...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אם פירקת לוח שעונים ואתה מסתמך רק על בדיקה של מחוג הדלק זו טעות (גם אם המחוגים תקינים ).

לפי תיאורך,ניסית לסדר תקלה פשוטה וגרמת לתקלה גדולה יותר.

תתחיל מפנייה למכון לספידומטרים,לסדר את לוח השעונים ועד אז,אם הספידומטר ומד המרחק הרגיל עובדים,תראה כמה ליטרים אתה מבזבז לכמה ק"מ שהרכב עובר (תדלק "פול",סע וחזור לתדלק "פול").

חלק את מספר הק"מ שעבר הרכב באותו שבוע במס' הליטרים וחזור לדווח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אמרת שפירקת את לוח השעונים, תבדוק אם המד של הדלק לא מזייף.

בלי שום קשר הייתה לי בעיה זהה, הרכב היה זולל דלק, וכל פעם שהייתי מתדלק ופותח את פיית התדלוק היה יוצא לחץ ואוויר מאוד חזק, לא הייתי סוגר את הפייה עד הסוף והרכב חזר לצרוך לדלק בצורה נורמלית. החור אוורור של האוויר במיכל היה סתום וכשהייתי סוגר את הפייה עד הסוף לא היה אוורור למיכל. ואחרי הרבה קילמטרז לרכב היה "קשה" יותר לשאוב דלק מהמיכל זה גרם לצריכה מוגברת. שיחררתי את החור אוורור שהיה סתום, סגרתי את פיית הדלק כמו שצריך והרכב נסע רגיל .

🌍Toyota Rav4 4WD 1997

• תוכן חדש...