Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגע וברח בחנייה

nadavr1234
שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היום,ממש ברגעים אלה הייתי בדרכי חזרה מהעבודה, הולך לי ברגל ולפתע אני רואה בחורה שמנסה לצאת מחנייה המאונכת למדרכה בצורה עקומה. אני עומד ובוהה במראה הבזוי הזה,הנהגת פשוט עלתה על הרכב שלצידה(אחד הגלגלים היה באוויר איכשהו) ושרטה אותו לגמרי בצד האחורי של הרכב והרסה מס' חלקי פלסטיק.

אני שכמובן מכיר את טבעו של הישראלי(או ישראליה במקרה הזה) המצוי ישר רשמתי את מס' הרישוי של הרכב הפוגע למקרה ולא תשאיר פרטים,למרבה התדהמה-לא השאירה פרטים.

אני משוטט ברחוב ב23:00 בלילה עם חתיכת דף אך ללא עט. רציתי לחכות ברחוב והתחלתי לשאול אנשים אם יש בבעלותם עט ונתקלתי בתגובות הזויות ועיניים עקומות-לא נורא.

שאלתי גם שליח על קטנוע אם בבעלותו עט והוא אמר לי שלא אבל שאני עושה מצווה,זה כמובן נתן לי מוטיבציה לא לוותר ולהמשיך לחפש.

20 דקות שאני מחפש עט ופתאום שמתי לב שהבניין שמול הרכב הפגוע פתוח,נכנסתי.. שמעתי טלוויזיה בקולי קולות באחת הדלתות ולכן צלצלתי בפעמון.

הופיעה מולי אישה מבוגרת בשוק אך לאחר שהתנצלתי על השעה ועל השאלה ההזויה קיבלתי עט והתחלתי לכתוב את הפרטים, התברר שהרכב הנפגע הוא של האישה :-o

לאחר שיצאנו מהבניין והיא אכן וידאה שהרכב הוא שלה,נתתי לה את המספר והיא הודתה לי כמובן ושלחה אותי לשלום.

אני מקווה שכל התשלום על המכה ילך על חשבון הבחורה הפוגעת ושישללו לה גם את הרישיון.

מה באמת דינו של פגע וברח ברכוש פרטי?

בתור נהג חדש אני מתעב מקרים כאלה ומקווה שכל אדם שנקלע לסיטואציה כזאת יעשה את המאמץ הדי פשוט הזה ויחסוך כסף ועוגמת נפש לרכב הנפגע.

אולי ככה נמגר את התופעה ונרחיק נהגים/נהגות מנוולים מהכביש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוודאי,אחרת לא הייתי מצליח לזכור את המספר:|

העט בשביל לשים פתק על הווישרים של הרכב הנפגע.

לא היה לי מושג מה להגיד למשטרה-פעם ראשונה שזה קורה לי. הייתי בטוח שינפנפו אותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פשוט כול הכבוד לך,20 דקות לחפש עט בלילה,אזרח נדיר אתה.:mm_yeah:

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי גם קרה המקרה הזה, במקרה שלי זה היה בעבודה.

ראיתי וולוו ישנה נכנסת בטעות במאזדה 626.

כיוון שמדובר בחניון סגור, אז זה היה רעש כמו של פיצוץ, שיצאתי לראות מה קרה זכיתי לשמוע מטר של קללות מבעלי הוולוו על זה שאני כביכול מתערב.

אחרי שהאישה חזרה, הבאתי לה את המספר של הרכב ואמרתי לה שהיא תגיד שהיא ראתה את זה מהמצלמות של האבטחה בחניון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד היום אני אוכל את עצמי שראיתי איזה חרדי דופק רכב ובורח ולא הצלחתי לקלוט את מספר הרכב שלו :\

יישר כוח לך, הרבה היו מתיאשים ואתה עשית את המעשה הנכון.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד היום אני אוכל את עצמי שראיתי איזה חרדי דופק רכב ובורח ולא הצלחתי לקלוט את מספר הרכב שלו :\

יישר כוח לך, הרבה היו מתיאשים ואתה עשית את המעשה הנכון.

מה לא שמעת יש נהיגה רגילה ויש נהיגת בני ברק , אייך שכנה שלי אמרה לשכנתה שהיא עוברת את בני ברק השכנה לכיוון רמת גן

וששאלה האם לא פחדת לנסוע בבני ברק לכאן היא ענתה לה:

"פשוט עצמתי עיניים ונסעתי ישר" :shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...