Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגע וברח בחנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד, הלוואי שיהיו הרבה כמוך.

פייר גם אם הייתי בעצמי משאיר לבנאדם שריטה או שפשוף הכי קטנים שיש, כאלו שלא יורדים בשטיפה, הייתי משאיר לו פתק, למען ההגינות.

על דפיקה כמובן אין מה לדבר, הרסתי, לכן אתקן ואשלם את הנזק שלי ושלו, אין מה לעשות. (למזלי הרב לא הייתי מעורב בזה כבר מעל שנתיים).

וכן, תרבות הנהיגה בארץ די מחרידה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סיפור שקרה לי לפני שנה וחצי, ערבי [ איך לא.. ] דפק לי את האוקטביה שלי [ ז"ל ] בפקק בהמתנה לרכבת, סיכמנו שאחרי הפסי רכבת נעצור בצד נחליף פרטים.

למזלי ניחנתי בטיפת שכל והחלטתי לרשום את המספר רכב שלו ליתר ביטחון, כי כמו שתיארתי לעצמי אחרי הפסים הוא נתן גז וברח.

לתומי הגעתי לתחנת משטרה הגשתי תלונה, לאחר חודש בערך אני מקבל הודעה התיק נסגר:

מחוסר עניין לציבור

ואני שואל, מה מעניין אותי הציבור?! בסופו של דבר נאלצתי לתקן מכספי הפרטי את המכה!

אי לזאת ובהתאם לכך, שיחנקו כל הפוגעים והבורחים למיניהם!

• תוכן חדש...